Jump to content

Billys_GT193

Members
  • Posts

    23
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Billys_GT193

  • Γενέθλια 24/03/1985

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Nεος Κοσμος
  • Ενδιαφέροντα
    Αμαξια, pc gaming και αλλα!

Billys_GT193's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Billys_GT193

    Battlefield 4

    Tελικα τους πηρα ενα τηλεφωνο στην Αγγλια (simplykeys) σημερα το πρωι και ολα λυθηκαν... το αγορασα στα 76 και περιμενω να μου κανουν το refund στα 65 μου ζητησαν συγγνωμη για το μπερδεμα και ολα καλα! Ειμαι στο 80% αντε το βραδακυ να λιωσουμε :banging:
  2. Billys_GT193

    Battlefield 4

    Ευχαριστω για την απαντηση.. τους εστειλα παλι μαιλ και περιμενω αυριο την απαντηση τους να δω τι θα κανω.. τωρα εχω σπαστει γιατι το ειχα κανει κανονικα pre-order σε μια τιμη και τωρα ειναι + 10 ευρω και .. (θα μου πεις δεν ειναι μεγαλο ποσο αλλα ειναι το γαμωτο!) Θα το εχω στα υποψιν παντως και το go2arena!
  3. Billys_GT193

    Battlefield 4

    Ρε παιδια το ειχα παραγγειλει BF4+Premium απο simplycdkeys 24/9 και ακομα δεν εχω λαβει τιποτα.. στο paypal εντωμεταξυ δειχνει το transaction expired... Εστειλα mail με ολα τα στοιχεια και περιμενω να δω τι γινεται... στο site του μπαινω στο account και δειχνει οτι δεν εχω παραγγελιες αλλα εχω το confirmation mail με το reference number... Tελικα μου ακυρωσαν οπως φαινεται την παραγγελια... μπηκα στην Αlpha και ειδα τα λεφτα στον λογαριασμο μου... και δεν μου εστειλαν ουτε ενα μαιλ κατι... απο εμενα εχουν ακυρο τρελλο...και ανεβασαν και το πακετο στις 65 λιρες απο 54 που το ειχα παρει... Kανα αλλο site που να εχετε δοκιμασει για BF4+Premium σε καλη τιμη παιζει;;
  4. Billys_GT193

    Battlefield 4

    Την εριξα και εγω τελικα απο simplycdkeys και περιμενουμε :big_boss: Πιστευω με 65 ευρω BF4 + premium ειναι το καλυτερο deal!
  5. Billys_GT193

    Battlefield 4

    Το εχει παραγγειλει τελικα κανεις απο simply? Ειναι αξιοπιστο να προχωρησουμε; 65 ευρω για BF4 + Premium ειναι πολυ καλο deal παντως!
  6. Billys_GT193

    Battlefield 4

    Σε εχασα τωρα! Δηλαδη το premium δεν θα εχει και αυτα που εχει το Deluxe? :wassat:
  7. Billys_GT193

    Battlefield 4

    Ωραιος! Ευχαριστω πολυ. Αυτο που ρωτησα πιο πανω μηπως ξερει κανεις να μου απαντησει ομως; Απλο + premium συμπεριλαμβανει και αυτα που δινει το Digital Deluxe σωστα; Επισης επειδη δεν εχω ξαναγορασει απο τετοια μαγαζια.. απο εκει παιρνεις φανταζομαι μονο το key το οποιο πας και το βαζεις στο origin σωστα;;
  8. Billys_GT193

    Battlefield 4

    Παιδες να κανω μια ερωτηση γιατι εχω ψιλομπερδευτει... Εχει στο Origin το BF4 το απλο στα 59, το Digital Deluxe 69 και το Premium 49. Εφοσον παρεις το απλο + premium το Digital Deluxe ειναι αχρηστο σωστα; Επισης εχουμε κανα site με κανα πιο φτηνο key για το 4? Γιατι απλο+premium παμε στα 100 ευρω... :wassat:
  9. Billys_GT193

    Battlefield 4

    Επειδη δεν εχει τυχει να ξαναψωνισω απο τετοια ειδους μαγαζια.. δεν πιστευω να παιζει κανενα προβλημα ετσι; Δηλαδη να φαμε καμια φολα :fist: Aν και σκεφτομαι για το Digital Deluxe φοβαμαι οτι θα βγαλουν μετα απο 4μηνο παλι κανα Premium και θα εχουμε τα ιδια με το BF3:wall: (αν και το πηρα απο Ινδια) ΥΓ: Για το Digital Deluxe παιζει κανα λινκ απο τετοιο μαγαζακι;
  10. Billys_GT193

    Official Battlefield 3 Thread

    Ναι αυτο με τον συγχρονισμο του Cloud αμα ξερει καποιος ας βοηθησει πως το βγαζουμε... ειναι αρκετα εκνευριστικο!
  11. Billys_GT193

    Official Battlefield 3 Thread

    Παντως βλεπω οτι αυτο με τα Double XP weekends εχει παραγινει... Ηταν που ηταν το Ranking System τραγικο τωρα που καθε βδομαδα θα εχει Double XP θα γινει το κακο συναπαντημα των 100ριδων :rant: Αυτο τωρα που λετε για TDM και Μετρο ειναι αναλογα την διαθεση- την παρεα και και και... Προσωπικα TDM - Metro παιζω οταν δεν εχω παρεα για οχηματα. Γιατι κακα τα ψεματα χωρις το VOIP που ειχαμε στο BF2 και μπορουσες να μπεις σε εναν οποιοδηποτε σερβερ να κανεις Join ενα squad με ασχετους και πατωντας ενα κουμπι να μιλησεις μαζι τους και να συνενοηθεις δεν γινεται να πας σε Firestorm- Caspian και γενικα τις πιστες με full οχηματα. Το τανκ που παει μονο του ειναι κινουμενο φερετρο, το chopper ειναι αναλογα τον παιχτη υπαρχουν πολλοι skilled παιχτες που το πανε και μονοι τους. Αλλα με gunner καλο ειναι σαφως ανωτερο. Οποτε απο το να μπεις alone σε εναν σερβερ που η ομαδα σου δεν σηκωνει Jets, δεν χρησιμοποιει κανεις το ΑΑ και βλεπεις κατι πεταμενους Sniper στην Firestorm στο βουνο... 1000 φορες 32αρι Μετρο.... τουλαχιστον εκει δεν ειναι τοσο αναγκαιο το να μιλας... ολοι ξερουν οτι την Β παλευουν....Αμα εχω παρεα και TS παω για chopper - Tank! Γενικα το BF3 εχει χασει τον προσανατολισμο του προσπαθωντας να μαζεψει παιχτες και απο το COD. Εγω εκτος απο το BF2 δεν επαιξα κανενα COD - ουτε επομενο BF πλην του 3 και μπορω να πω οτι στην αρχη ειχα απογοητευτει αλλα τελικα το πηρα αποφαση οτι ετσι θα ειναι πλεον και τελος.
  12. Billys_GT193

    Official Battlefield 3 Thread

    Καλα κοιτα το 100+killstreak δεν ειναι απιθανο... Παιζεις 64αρι Μετρο και spamαρεις τον τοιχο με M320... πολλα πτωματα! Επισης τανκ σε Seine αν οι αντιπαλοι δεν την πολυπαλευουν και εισαι καλος στο ΤΑΝΚ γινεται. Οπως και με Chopper-Jet σε 64αρια maps με αρκετα tickets. Τωρα για τα 1000αρια οντως....
  13. Βασικα πιστευω ειναι αναλογα του τι αγορα θελεις να κανεις και τι προϊον. Γενικα ψωνιζω απο ebay ή αλλα online καταστηματα αν θελω κατι αλλα μεχρι ενος ποσου και αναλογα το τι ειδος ειναι. Π.Χ. περυσι αγορασα απο Πλαισιο μια Samsung 40 3D και την πληρωσα ακριβοτερα απο οτι την εβρισκα στο ιντερνετ. Αλλα εστω οτι κατι παθαινε δεν θα με συμφερε το πηγαινε- ελα μεταφορικα και δεν υπαρχει και προσωπικη επαφη.. ενω στο Πλαισιο πας την αφηνεις τσιμπας αλλη... παιρνεις χαρτι εχεις εγγυση καπως διαφορετικα. Για ανταλλακτικα για το αμαξι μου παλι το ιδιο... αναλογως το τι χρειαζεται αν ειναι κατι που ειναι πολυ ακριβο θα προτιμησω την αντιπροσωπεια γιατι σε περιπτωση που γινει κατι και χρειαστει αλλαγη ή δεν κανει ειναι πιο αμεσο και σιγουρο το καταστημα εδω. Αν θελω τωρα κατι που δεν με καιει το παραγγελνω και περιμενω δεν τρεχει! Παντως το ιντερνετ με εχει σωσει σε πολλες περιπτωσεις απο την διαφορα τιμης. Ειδικα σε ανταλλακτικα αυτοκινητων ειναι το ebay μονοδρομος.
  14. Billys_GT193

    Official Battlefield 3 Thread

    Δηλαδη μας λενε μπειτε στον παραδεισο των cheater? Χτες που εκαναν το event που επαιζαν οι DICE Devs επρεπε να κανουν login ολοι οι cheater και να τους ταραξουν στο aimbot-masskill να βλεπαμε αν τους αρεσει μπας και αποφασισουν να κανουν τιποτα με αυτο το χαλι...
  15. Billys_GT193

    Grand Theft Auto V [GTA V]

    Αντε να βγει και αυτο... το 4 μου αρεσε αρκετα οποτε απο οσα εχω δει με το 5 θα καουμε! :mamba:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.