Jump to content

skfn

Premium Members
  • Posts

    68
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About skfn

  • Γενέθλια 31/03/1954

skfn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. skfn

    CPU Paste πάνω στην κάρτα γραφικών

    Ερώτηση για να μαθαίνουμε :Τι έχει μέσα η αλκοολούχος λοτιον πουν δεν κάνει για αυτή τη χρήση? (Τοχω κάνει πολλές φορές και ζημιά δεν επαθα, να ξερω ποσο τυχερός είμαι! )
  2. skfn

    Πρόβλημα - Το PC μου κάνει αυτόματα reboot

    Βάλε εδώ http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp το σύστημα σου για να δεις περίπου τα watt που χρειάζεσαι, βάλε και κάτι παραπάνω αν σκέπτεσαι μελλοντική αναβάθμιση. Από μένα XFX.
  3. skfn

    Αποτομη επανεκκινηση υπολογιστη

    Δοκίμασε να κουνήσεις (χαλαρά) τη ψυκτρα έχει πατήσει καλά? Καμιά φορά τα πλαστικά ποδαράκια της ξεραίνονται και χαλαρώνουν (αν είναι κουμπωτή). ... ή αν έχεις κανένα δανεικό τροφοδοτικό να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις. Ότι σου είναι πιο εύκολο.
  4. skfn

    Αποτομη επανεκκινηση υπολογιστη

    Ξεκίνα με θερμοκρασίες (HWmonitor) το εύκολο και μετά τροφοδοτικό.
  5. "- Δοκίμασα τις μνήμες μόνες τους, σε άλλη θέση, και δοκίμασα και άλλες μνήμες που εβγαλα απο άλλο pc που δουλεύουν αλλά τίποτα!!¨" mem 86 έχεις τρέξει μήπως δεν φταίει μνήμη αλλά κανένα memory slot να το απομονώσεις?
  6. skfn

    Ram αναβάθμιση.

    Καλό είναι να είναι τελείως ίδιες μη μπλέξεις με ασυμβατότητες. Διαφορετικά τα ίδια volt-χρονισμοί. *Ποια μητρική έχεις?
  7. skfn

    παγωματα και restart...

    Eέλεγξε το δίσκο με Hard disk sentinel.
  8. skfn

    παγωματα και restart...

    Δοκίμασε και με άλλο τροφοδοτικό, που σου λένε και παραπάνω, (δανεικό στην αρχή) αφού είναι και non name, είναι ο πρώτος ύποπτος.
  9. skfn

    ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ PC

    Ανέβασε και ένα από το Hwmonitor και HD sentinel γενικά για την κατάσταση δίσκων και θερμοκρασίες. Ένα memtest θα βοηθήσει.
  10. skfn

    SLI με 2 GTX 460 MSI (768) και ASUS(1gb) γίνεται?

    Θα περιμένω μήπως βρω καμιά 760 GTX στη τιμή που λες. Ευχαριστώ.
  11. skfn

    SLI με 2 GTX 460 MSI (768) και ASUS(1gb) γίνεται?

    Από NVIDIA κάρτες κάτι ισοδύναμο?
  12. Έχω μια GTX 460 (Asus 1gb) και πρόκειται σύντομα να έχω άλλη μια (msi cyclon 460 , 768 ΜΒ) διαθέσιμη που θα προκύψει από αναβάθμιση φιλικού pc. Για εκπαιδευτικούς λόγους σκέφτομαι να κάνω sli στο σύστημα της υπογραφής μου. Γίνεται επειδή είναι διαφορετική υλοποίηση και ΜΒ? Θα υπάρξει πρακτικό όφελός ή πουλάω και τις δυο και πάω σε κάτι καλλίτερο? Ευχαριστώ.
  13. Πολύ καλή δουλειά, μπράβο!
  14. Χαμηλότερη τιμή, αν αντέχω χωρίς το προϊόν. Αισθάνεσαι κορόιδο, να ξέρεις ότι σε άλλη χώρα με καλύτερα ημερομίσθια πουλιέται κάτι φθηνότερα και το μαγαζί (αλλά και ο αγοραστής) έχει κέρδος.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.