Jump to content

Th3Beh0ldeR

Premium Members
  • Posts

    67
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Th3Beh0ldeR

  • Γενέθλια 30/12/1988

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
  • Ενδιαφέροντα
    Gaming

Th3Beh0ldeR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Th3Beh0ldeR

    TheLab ΒΑΖΟ BF3 Server

    Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: violated Limit #8 Battlelog Kdr Kicker:angry:
  2. Th3Beh0ldeR

    Official Battlefield 3 Thread

    Ούτε ένα χρόνο δεν θα κλείσει ο 128άρις ssd. Μία το hitman τώρα αυτό.
  3. Δοκιμή Αν δεν κάνω λάθος δεν έγραψα πουθενά οτί οι red δεν είναι καλοί για όλους, έτσι? Δεν το έχω διαβάσει κάπου αυτό. Ήταν τακτική της εταιρίας στο πρώτο ducky shine και στο ιντερνετ σε όσα forum είδα δεν λένε πουθενά(μόνο κάποιες υποθέσεις) ότι στο 2 είναι διαφορετική, προσωπικά την έβγαλα και το switch είναι red.
  4. Ναι είναι ξεκούραστα συμφωνώ. Πριν από αυτά είχα τα blue που αν εξαιρέσεις το clicky που δεν είμαι fun ήταν οκ από βάρος. Πήγα σε red για δοκιμή περισσότερο. Είναι κάπως καλύτερα από ότι ήμουν στην αρχή αλλά και πάλι βάζω έχω τον αντίχειρα στην μπάρα και δεν καταλαβαίνω πότε την πατάω. Είδομεν.
  5. Προσωπικά με τα μοσχαρίσια χέρια που έχω δεν καταλαβαίνω ότι τα πατάω πολλές φορές
  6. Δεν μπορώ να τα συνηθίσω με τίποτα τα red switches στο ducky 2... δεν είμαι εγώ για τέτοια ελαφρούτσικα πλήκτρα.
  7. Τελικά γύρισα το σημαδεμένο ducky 2 πίσω στο qtan που έφτασε στις 28/10 δηλαδή πήρε γύρω στις 20 ημέρες και στις 30 έστειλε το καινούργιο το οποίο έφτασε 7/10! Αυτό δεν έχει κανένα πρόβλημα. Blue led & red switches. Το πληκτρολόγιο τα σπάει αλλά δεν μου κάθονται καλά ακόμα οι red. Θα τους δοκιμάσω λίγο ακόμα για να τους συνηθίσω. ImageShack Album - 4 images
  8. Th3Beh0ldeR

    Official Battlefield 3 Thread

    Κατάλαβα, στο End Game δεν το γλυτώνουμε το τηλεκατευθυνόμενο-βόμβα
  9. Εμ αυτό είχα γράψει και εγώ και μου έλεγε όχι ο άλλος εδώ....
  10. Δυστυχώς και εμένα οι φίλοι ποτέ δεν καταλάβαιναν γιατί έδινα τόσα λεφτά για περιφερειακά, ηχεία, κάρτα ήχου ποντίκια κτλ. Noobades τι να πεις...
  11. [ame]http://www.amazon.co.uk/product-reviews/B0038X3ZVM/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1[/ame] To διάβασα εδώ σε αρκετά reviews ότι συμβαίνει. Μάλλον επειδή έχεις βάλει custom στα W S D A γιατί για αυτά μιλάνε.
  12. Μπα όχι δεν φαίνεται χρησιμοποιημένο γιατί και έτσι να ήταν αυτός που το είχε τι στο καλό το έσερνε στα πατώματα? Πιστεύω ότι κατά την μεταφορά έγινε η δουλεία και τώρα είμαι στο δίλημμα η επιστροφή πίσω και καινούργιο η τα λεφτά μου πίσω και αγορά από αλλού ίσως ενός 6gv2 για το οποίο με προβληματίζει το γεγονός ότι τα πλήκτρα μετά από λίγο καιρό χρήσης ξεθωριάζουν. Ίδωμεν. EDIT: Έχει κάποιος εμπειρία με επιστροφές στην Κίνα η γενικά εκτός Ευρώπης?
  13. Θα ανεβάσω αύριο γιατί τώρα έχω μόνο μία. Μην φανταστείς ότι είναι κάτι τρομερό, αλλά όταν δίνω τόσα λεφτά για ένα προιόν ε θέλω να είναι τέλειο. Τριγύρω στις επιφάνειες έχει μικρά σημάδια αρκετά σε μέγεθος. Το πληκτρολόγιο ήταν μέσα στο κουτί του, το οποίο περιβάλλονταν από το πλαστικό με τις φουσκάλες, και απο έξω μια νάυλον επικάλυψη με αρκετό κενό σε σχέση με τις φουσκάλες. Δεν θα έλεγα ότι είναι λάθος του qtan, απλά θα μπορούσε να το έβαζε σε μια ωραία κούτα με μαξιλαράκια ενδιάμεσα, αφού τόσο μεγάλο ταξίδι κάνει και προφανώς οι μαμημένες οι μεταφορικές δεν προσέχουν τα δέματα καθόλου και αυτό είναι γνωστό.
  14. Σήμερα παρέλαβα το Ducky Shine 2 και κατενθουσιασμένος ανοίγοντας την συσκευασία και κάνοντας το scan για τυχόν ελαττώματα πήρε το μάτι μου αρκετά σημάδια τριγύρω στα πλαστικά του...:shout: Κάτι δεν μου πήγαινε καλά από την ώρα που άρχισα να το ξετυλίγω μιας και η συσκευασία φαινόταν πολύ ταλαιπωρημένη με αρκετά χτυπήματα και βαθουλώματα προφανώς λόγω πιέσεων... και δεν μπορώ να πω ότι το είχε προστατέψει πολύ καλά και αυτός ο Qtan. Κρίμα γιατί ετοιμαζόμουν να κάνω ενα mini review με φώτο κτλ. αλλά μετά από αυτά που είδα ξενέρωσα τελείως. Από λειτουργικής άποψης το πληκτρολόγιο είναι άριστο με τα red switches να είναι ίσως λίγο ποιο χαλαρά για γούστα μου αλλά συνηθίζονται εύκολα. Τα led modes επίσης τα σπάνε. Τώρα σκοπεύω να του στείλω e-mail με φωτογραφίες ζητώντας επιστροφή και αλλαγή με άλλο.... Έχει κανείς εμπειρίες με επιστροφές στην Κίνα?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.