Jump to content

MavroManitari

Premium Members
  • Posts

    97
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by MavroManitari

  1. Καλή φάση ως game, αλλά του λείπουν δυστυχώς πολλά κατ' εμε (Έχω γύρω στις 20 ingame ώρες οπότε ακόμα δεν γνωρίζω πολλά από το content) :

     

    -Faction System και επιτέλους να γίνεται οργάνωση των quest σε ενότητες (πχ. Minutemen/BOS/κλπ.)

     

    - Fame/infamy system που θα επηρέαζε τα conversations, raider/monster interactions και γενικά οι αποφάσεις/ενέργειες που κάνεις να έχουν άμεση επιρροή. Όταν έχεις αποκεφαλίσει γύρω στους 300 raiders τι σκατά word should get out....

     

    -AI της προκοπής...δεν γίνεται να σου αδειάζω δύο γεμιστήρες 2 νανόμετρα δίπλα από το αυτί σου και εσύ πέρα βρέχει (#SkyrimNostalgia).

     

    -Προσωπικά μου αρέσει το Settlement system αλλά έχει πάρα πολύ λίγα αντικείμενα και θα ήθελα να μπορέσω να αξιοποιήσω τα είδη υπάρχων texures από διάφορες πόλεις έτσι ώστε να είχες πολύ περισσότερες επιλογές με το τι να κάνεις με το Settlement σου (ενδεχομένως να το αναβαθμίσεις  σε custom πόλη)

     

    - Εάν το Skyrim έχει άλογα γιατί το F4 να μην έχει αυτοκίνητα?? Πόσο θα γ... να μπορούσες στα τελευταία levels του Science perk να τα επιδιωρθώσεις :rolleyes:

    • Like 1
  2. ρε σι έλεος. Κάνε ignore αν σε κουράζει το θέμα. Μάθε να φέρεσε στο internet και στα forum. Μην κάνεις σαν Ελληνάρας που του δώσανε ένα laptop και βγάζει όλο το κομπλεξισμό του πάνω στους άλλους.

    Άσε τώρα που θα μου πιάσεις τις προσβολές και τους χαρακρηρισμούς. Όταν σου θέτω ερωτήματα για τις μεγατρήπες που έχει η κρυπτοοικονομία κάνεις τουμπεκί και προχωράς ανοίγεις νέα threads να σπαμάρεις αρθράκια ακάθεκτος. Αλλάαα για να χαρακτηρίσεις προσωπηκά τώρα μπήκες να απαντήσεις. Ελπίζω να έχεις κανένα όφελος απ την προπαγάνδα γιατί αλλιώς κρίμα το χάσιμο χρόνου.

  3. ρε chek2fire το καταλαβαμε οτι εισαι κολημενος με το Bitcoin .Δεν χρειαζεται να κρατας το θεμα γραφοντασ καινουργια ποστ συνεχεια ,αρκετα..........

    Aυτό, στα πα και στο insomnia στο λεώ και εδώ. Πολύ σεβαστή η αισχολία σου αλλά εφόσον δεν βλέπεις ενδιαφέρων δεν υπάρχει λόγος να ανακυκλώνεις θέματα, υπομονομέυοντας άλλα. Έχεις καντατήσει η Bitcoin έκδοση ενώς μάρτυρα του Ιεχωβά!

  4. Παιδια απο αυτα που λετε οι haswell ειναι "μαπα" ?

    Αν αγοραζατε σημερα cpu... 3770κ η 4770κ θα αγοραζατε? Γιατι ειλικρινα με αυτα που διαβαζω για τους haswell τους εχει φοβηθει το ματι μου..

    Εάν θέλεις επεξεργαστή για real life applications δεν βλέπω τον λόγο να μην πας σε 4770Κ.Tώρα εάν θες OC καγκουριές κάθε πέρυσι και καλύτερα όπως ειπώθηκε. Εαν θέλεις να το τερματίσεις πας και σε AMD να έχεις τα Ghz για στραγάλια....

  5. 60-80 Minimum HOL, Αθήνα Βόρεια προάστεια.

    Όσο για το παιχνίδι μου άρεσε που μπήκαν πολλές περισσότερες επιλόγες αλλά σιχάθηκα κάποια πράγματα όπως counterknife/RPG σε heli δεν το κάνει θράψαλα/και ναι θα το πω...zeroing με range finder... δηλαδή τι στο 3 είχαμε αναπτύξει ολόκληρη τέχνη να ρίχνουμε βολές που δεν ήταν κάν στο περίγραμα της διόπτρας ο στόχος και τώρα ήρθε το 4 να μας τα καταργήσει όλα??:p

    Επίσης ενώ το commander mode μου αρέσει το UAV με ενοχλεί ξανά. Η μηχανή του τρια ένανε το spotting system πολύ πιο εύκολο από αυτό του 2 (στην ουσία σπαμάρεις το Q μέσα στους θάμνους και κτήρια και σου πετάει τον καμπέρη). Ενώ το spotting system είναι ένα feature που πορταρίστηκε και δεν άλλαξε το UAV μπήκε στο παιχνίδι κάνοντας πλέον την φυσική παρατηρητικότητα δευτερεύων εργαλείο...

    Αυτά απο μένα από το θέμα γκρίνια...από το θέμα αγάπη είναι πάρα πολλά νέα πράγματ που ήδη λατρεύω κάνοντας την εμπειρία overall προς το (+).

    Ένα mention που θέλω να δώσω φόρο τιμής είναι τα location based Leaderboards. Ενώ buggάρουν και δεν υπάρχει τρελή συμμετοχή στην Ελλάδα μου αρέσει πάρα πολύ σαν χαβαλέζικο feature να τσεκάρεις ποιος πχ είναι ο καλύτερος sniper της Θεσσαλονίκης/anti tank Αθήνας κλπ.

    Ελπίζω να σας δω στο πεδίο μάχης πρωτού κανα γερμανάκι με κονέ στην GGC με κάνει και σε αυτό το game ban επειδή έφαγε το ξύλο της αρκούδας :p:P

  6. Ειναι πραγματικα πολυ θλιβερο να διαβαζω κατι τετοιο απο ανθρωπους που υποτιθεται οτι τουλαχιστον δεν ειναι τεχνοφοβικοι.

    To να υιοθετήσουμε μέσα ανώνυμης περιήγησης και επικοινωνίας και ίσως οικονομίας, το επικροτώ στις περιπτώσεις που χρειάζεται (πχ. πόλεμος/πραξικόπημα).

    Το να υιοθετείς το paranoid mode στην καθημερινή σου ζωή χωρίς λόγο κατακρίνω. Δεν έχω προσωπηκά βίτσια ούτε ανασφάλειες για να φοβάμαι μην διαρρεύσει το κάθε post μου σε κανέναν πρακτοράκο. Όταν χρειαστεί να μείνω ανώνυμος θα το κάνω. Αλλά το να ζω σε ένα καθεστώς μίσους για το κράτος , το οικονομικό σύστημα και "τους φλώρους όπως Facebook" το θεωρώ κομπλεξικό στην καλύτερη περίπτωση.

  7. Λες και είναι βγαλμένη από τις ιστορίες του Gibson μια νέα cyberpunk πραγματικότητα διαμορφώνετε με όρους underground έτσι όπως πρέπει να παραμείνει το διαδύκτιο μακριά από φλώρους τύπου facebook η όλη αυτή την φλωράντζα που έχει κατακλύσει τον χώρο.

    Μου θυμίζεις τον αδερφογ...α του Mikeius τώρα.

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Tn9zrZLdTHs] Mikeius[/ame].

    Επειδή το Facebook και κατ επέκταση η περιήγηση στο διαδίκτυο το έχει μάθει και ο κάθε κλαρινόγαμπρος, σημαίνει πως ο νέρντουλας πρέπει ντε και καλά να χωθεί σε κάτι καινούργιο και διαφορετικό έστω και αν είναι η π@...ρια του αιώνα?

    Επανάσταση από τι ακριβώς χρειαζόμαστε , από το ότι οι μάζες έμαθαν με τόσο κόπο να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για μια πληθώρα αναγκών? Το ότι τσούζει τον κάθε ιντερνετοχαρντκορά-δεν έχω ζωή πως πλέων το διαδίκτυο δεν είναι αποκλειστικό του προνόμιο δεν νομίζει να προσφέρει ικανή αφορμή cyberο-επανάστασης...

    Είδαμε τόσο το ανώνυμο browsing (βλ. Tor) όσο και η ανώνυμη οικονομία (βλ. bitcoin) γιατί πρωτοχρησιμοποιήθηκε...για CP και καλούδια από SilkRoad. Εάν είναι να βλέπω άνθηση στην παιδική πορνογραφία και να ρέει το ναρκοτικό διαδικτιακά αβέρτα να μου λείπει, προτιμώ να μου λέει καλημέρα ο πράκτορας της NSA με το που boot-άρω.

  8. Αλλά σοβαρά τώρα, δεν νομίζω κανένας λογικός άνθρωπος θα υποστηρίξει οτι οι ΑΤΙ είναι πιο ψυχρές κάρτες απο τις αντίστοιχες nvidia. Πάλι, δεν μιλάω για τα ref coolers, μιλάω για τα ίδια τα τσιπ.

    Το καραγκιοζηλίκι που κάνουν οι περισσότεροι είναι να συγκρήνουν REF AMD με REF NVidia για να βγάλουν συμπέρασμα για το chip. Από την στιγμή που έχουν εντελώς διαφορετικό cooler η σύγκριση είναι μήλα-πορτοκάλια. Η σωστές μετρήσεις γίνονται με πχ GTX Titan Direct CUII vs 290X Direct CUII για να δεις ποιό ζεματάει κλπ.

    Απο κει και πέρα πληθώρα review υπάρχουν. Αυτό που βλέπω είναι οτι έχω παρατήσει το thread εδώ και κανα μήνα και ακόμα βλέπω πρασινολαγούς να έχω το ίδιο βιολί. Ακόμα το φυσούν και δεν κρυώνει?

  9. Οκ τώρα το εξήγησες καλύτερα :) αλλά και πάλι σε ESL matches που παίζουν ομάδες , low τα πάντα έχουν

    Τα έχουν low πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους. Είχα αναλύσει αν θυμάσαι στο μακαρίτικο myplaisio πως το ίδιο σου το ματί και χέρι έχει 300-400ms lag.

    Από ένα σημείο και μετά πιο πολύ μετρούν άλλες ρυθμήσεις παρά τα low στα graphics (από background processes μέχρι το Windows Aero). Επίσης όλο το ζουμί είναι στην γραμμή που παίζεις και αυτό το έγω μάθει από πρώτο χέρι παίζοντας από την πανεπηστημιακή fiber γραμμή στην Αγγλία και να ρίχνω ξύλο σε τουμπανοrigs από το pavilion μου με την 6750M με τον Α6 APU :banging: .

  10. Καλύτερα δε θα ήταν να σκάσεις 400 ευρώ για παράδειγμα για μια ΧΨ κάρτα και για 2,5 χρόνια να είσαι άρχοντας και να μη σε νοιάζει ; Όταν βγει η επόμενη ΧΨ2 σε 2 χρόνια και υπάρχει το +40-50% πες μου αν αξίζει ή όχι μετά ;

    Αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω είναι πως και +80% καλύτερη να είναι η άλλη μετά από δύο χρόνια εφόσον η κάρτα που έχεις σε ικανοποιεί δεν υπάρχει κανένας λόγος αναβάθμησης. Εάν τώρα οι απαιτήσεις σου είναι "όλα 60fps ULTRA" τότε ναι θα μπεις στο τρυπάκι τις μόνιμης αναβάθμησης.

    Για να πάρουμε ως παράδειγμα το BF3 που το ξέρουμε και οι δύο καλά. Το να ρίξεις τα settings από ultra σε high κάνει καμια σοβαρή διαφορα ώστε να δικαιολογεί το καπέλο των 100-150ε παραπάνω που θες για να παίξεις στα ίδια fps με καλύτερη κάρτα? Εδώ εγώ έχω καταφέρει να παίζω σε custom high και 2-3 απαραίτητα mid με την 6870 και να βγάζω 50-60άρες! Με λίγο tweaking στο κάθε παιχνίδι μια χαρά σε βγάζει μια κάρτα mid range πλέον για 2-3χρόνια.

  11. Κάτι ακόμα καλύτερο θα ήταν να κυκλοφορούν νέες κάρτες γραφικών κάθε 2 χρόνια ώστε και η τσέπη του καταναλωτή να μπορεί να ανασάνει και η κάθε εταιρεία να χει χρόνο να προετοιμάσει καλύτερα το προϊόν της

    Σπύρο μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την συχνότητα που βγαίνουν νέες κάρτες. Δεν πίεσε κανείς τον καταναλωτή να αγοράζει κάρτα κάθε χρόνο η κάθε δύο χρόνια.

    Το πρόβλημα σου και όχι μόνο εσένα είναι οτι καίγεστε να έχετε το τελευταίο μοντέλο κάρτας γραφικών και σκάτε τις 400-600άρες (και μπράβο σας δεν έχω καμία απολύτως αντίρηση με αυτό) αλλά όταν βγαίνει το επόμενο του χρόνου τσούζει που πάλιωσε και τρέχετε να την πουλήσετε για να ξαναγοράσετε.

    Δηλαδή εσένα η παλιότερη 670 που είχες "δεν φτούραγε" που την άλλαξες πλέον με 770?

    Η εκάστωτε εταιρία βγάζει το Χ προιόν. Κανένας δεν σε χτύπησε με τον βουρδουλα να το αγοράσεις. Φαντάσου τι θα λέγατε αν οι κάρτες γραφικών επηρεάζονταν από το socket και δεν κούμπωναν οι PCIE 3 στα 2 και το αντίστροφο. Αντί να λέμε ευχαριστώ που υπάρχει μια χαρά μακροχρόνιο software/hardware compatibility θα γκρινιάξουμε για το οτι βγαίνουν κάθε χρόνο?

  12. Μπορούν να σοβαρευτούν έστω και να σβήσουν το glint στους reckon όταν είναι ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΤΗΡΙΑ? Ιδανικά και σε σκοτεινές πίστες η οπουδήποτε που δεν υπάρχει λόγος για glint. Στο BF3 έχει καταντήσει το χειρότερο Class.

    Επίσης στον αντίποδα προτείνω κανένα πρασινό-φωσφοριζέ glint για αυτούς που χρησιμοποιηούν IRV scope.

  13. [MENTION=10639]The_Blade[/MENTION] μην αρχίζουμε τα ιδια γιατι θα σκασουν και αλλοι με Τahiti LE να μας πουν και αυτοί τα δικα τους.

    Γιατι να παρεις R9 290X και να μην παρεις 2 χ R-280Χ ? Εδω δεν μιλας ? Που ειναι και η ιδια εταιρία... Γιατι η Nvidia εχει αλλο software με σαφώς more features (3d, physx)!

    Τουλαχιστον ολα τα παιχνιδια με NVIDIA τα παιζεις με ULTRA SET ενώ με ΑΤΙ δεν μπορείς πχ (BATMAN ARKHAM CITY & ARKHAM ASSYLUM, BORDERLANDS II, WITHCER III, METRO 2033 & LAST LIGHT και λοιπά... εσυ συμβιβάζεσαι και δεν παίζεις FULL τα games αυτα με προϊόντα ΑMD.

    Στην τελικη δεν ανταγωνίζεται η R9 290X την 7950. Αλλα 780Gtx και Titan και θα πρεπει να μεινουμε σε αυτο!

    Δεν ντρέπεσαι να μιλάς τόσο για το PhysX όσο για το Stereoscopic 3D. Μη το παλεύεις γιατί γίνεσαι παραπάνω ρεζίλι με την Ταιβανολαγνοία σου. Δηλαδή πρίν 2-3 σελίδες κατηγοριοποιήσες το Audio Engine και Mantle ως κλανιές και τώρα θυμήθηκες να ξεθάψεις τα πράσινα ψευδοfeatures? Μιλάς για κλασσικά πρασινοπαίχνιδα που είναι γνωστό οτί είναι βαμένα πράσινα. Το ξέρω και εγω το ξέρεις και εσύ. Εξίσου ο αλλός μπορεί να στην πει με Tomb Raider ( btw ΤressFX),Sleeping Dogs,κλπ κλπ.

    Ποιος έπαιξε με Stereoscopic 3D και το χάρηκε άραγε...εδώ βγήκε νέο generation με παραπάνω φωτεινότητα και πήγε άπατο. Εδώ περίφανα γύριση η AMD να πει πως "ήταν σωστή κίνηση" που δεν επένδυσε στο τόσο νωρίς στο stereoscopic δικαιολογόντας την γυφτιά τους και η πράσινη έκανε τουμπεκί.

  14. Καλα [MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION] ξερεις τι ποσοστο χρηστων στο Steam εχει στο library του ομως MONO παλια games με απιστευτα χαμηλες εως μηδαμινες απαιτησεις και indie clones(Steam engine,Side Scrollers- indies)?

    To μονος ισως βαρυ παιχνιδι για steam ειναι το ΜΕΤRO αντε και και τα Bioshock

    Αν γινονταν ενα survey για ενα Battlefield 3 μονο η εστω του origin που γενικα η πλειοψηφια των games της EA εχει μεγαλυτερες απαιτησεις MASS EFFECT,DEAD SPACE,Battlefield Series,Crysis Series αλλα ακομα και SIM City τα αποτελεσματα θα ηταν πολυ διαφορετικα.Δηλαδη θα βλεπες πλειοψηφια με 4 πυρηνο και 2gb ram.

    Οταν επαιζα Battlefield 3 περυσι σε 1680*1050 με την gtx 470 καθε φορα που ρωταγα στο chat τι hardware εχουν οι αλλοι ημουνα μεσα στην 5 αδα με το χειροτερο.Ο sandy 2500k μαζι με gtx 6xx ή AMD 79xx πηγαινε συννεφο.Μη σου πω οτι αρκετοι ειχαν και sli crossfire.

    Πέρα οτί τα στοιχεία σου είναι λανθασμένα, ξεφεύγεις από το θέμα. GTX 280X δεν θα πάρει αυτός που θα παίξει LOL η την steamoιντιά του...αλλά αυτός που θέλει να παίζει ΑΑΑ τίτλους αξιοπρεπώς. Οπότε η απάντηση σου μπάζει.

    ΥΓ: Από πότε το Skyrim είναι απαιτητικό? :tomato:

  15. Ακομα προσπαθεις να δικαιολογησεις το χιλιαρικο που σου εφαγε ο Ταϊβανεζος;

    Τσούζει, πονάει και δεν θα σταματάει.

    εδω το AMD πορδοllation σε Χ64

    AMD_llation.jpg

    ...για να δουμε την R-290X!

    Γι αυτο οι Atiακιδες τρεχετε το 3D MARK BENCHMARKS ξεβράκωτo! Στο Valley και Unigine που δεν γίνεται, πέφτει μαστίγιο!

    Μ'αρέσει που ο Trexx μετά έλεγε οτι εγώ θέλω report :getlost:

  16. Για τα γκέγκε τσίμπησες το report. Για τα άλλα που λε euro = usd στα τεχνολογικά προϊόντα και η asus μην περιμένεις να έχει κάτω από 350 στην Ελλάδα. Μη σου πω ότι τόσο θα έχουν οι απλές. Για 15 ευρώ παραπάνω πας στην 770, σκεπτόμενος λογικά τουλάχιστον.

    Εντάξει δεν περίμενα τα νούμερα του Anand να σε τάραζαν τόσο πολύ έτσι ώστε να προβείς σε τακτικές δημοτικού (Δεν έχω τι να πω στην απάντησή του άρα report) :nada: . Εφόσον όμως το πας στο δημοτικό θα αναγκαστώ να σου εξηγήσω την θέση μου με αυτόν τον τόνο...

    Έλα να σε πάρω από το χεράκι να σου δείξω περί μαθηματικών.

    Εδώ ένα deal από το [ame=http://www.amazon.com/GTX770-DC2OC-2GD5-GeForce-256-bit-PCI-Express-OC-selected/dp/B00D3F7CFK/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1381242172&sr=8-4&keywords=gtx+770]Amazon Αμερικής[/ame]

    Και εδώ ένα από το Skroutz.

    Όπως βλέπεις ενώ η μετατροπή ευρώ δολλαριού δεν είναι ακριβής ,η απολυτη τιμή στα ευρώ (βλέπε νουμερακια) παραμένει χαμηλώτερη. Δώσε μου ένα λόγο γιατί να μην δω το ίδιο στην 280X. Εκτός αν έχεις κανένα κρυφό κονέ και δεν σε αφήνει το NDA να μας πεις.

  17. Συμφωνα με το techpowerup 280x και 770 ειναι ακριβως στα ιδια επιπεδα Performance (για την ακριβεια υπολειπεται ελαχιστα η 280χ σε αποδοση).

    Αρα το +10% Performance ανηκει στην σφαιρα της φαντασιας σου.

    Παμε παρακατω.

    Αν το 100$ φθηνοτερη προκυπτει απο μετατροπη euro<->usd και νομιζεις οτι θα παιξει η καρτα στα 250 γιουρια, συλληπητηρια.

    Μολις την δεις στα ραφια των Ελληνικων καταστηματων θα σου ερθει η λυπητερη.

    (1)

    Ξαναδιάβασε για ποια μιλάω. 280x Direct CU TOP II όχι την καραμούζα της MSI . Βάση Anandtech είναι στα 309$.Γκεγκε?

    (2) Το 100$ φθηνότερη προκύπτει απο newegg...η 770 είναι στα 400$. Γκεγκε?

    (3) Εγώ σου δίνω οτι έρχεται ράφια 300ευρώ (θυμήσου λίγο οτι το euro>usd). Still better deal than 770.

  18. Ανετα δεν τι λες, ουτε ξεκαθαρα καλυτερη την λες, στα δικα σου ματια ισως:p

    Επισης ουτε φθηνοτερη την λες.

    Με 299$ πανω κατω στην ιδια τιμη θα παιζουν οι καρτες στα καταστηματα.

    Φουρνο και καταβοθρα σιγουρα την λες παντως:hehe:

    Όχι καλέ είναι απλά 100$ φθηνότερη...

    Όχι οτι με 9$ παίρνεις την 280X Direct CU II TOP που πατάει την 770 κατά 10%.

    Σου φαίρνει η AMD με 200$ κάρτα εφάμιλη της 7950 και κλαίγεστε απο πάνω?

    Η 280X παίζει ανάμεσα σε 760 και 770 τιμολογιακά, οπότε αναμενόμενο είναι να παίζει η 290Χ ανάμεσα σε 770 και 780.

    Οπότε έχουμε μια σούμα:

    Φέρνει τρομερή τιμολόγηση at launch day ενώ οι επιδώσεις ανέβηκαν (δεν θα κονταρομαχηθώ για το πόσο, το θέμα μου είναι οτί οι τιμές είναι στον πάτο χωρίς να πέσουν οι επιδώσεις), σου φαίρνει ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ (να τα λεμε κ αυτα) το Audio Engine, που ακόμα και αν φανεί να είναι gimmick θυμήζει στον χώρο του gaming hardware οτι ο ήχος υποαναπτύσεται. Τέλος κοπανάει και το Mantle το οποιό ήδη έχει συνεργασία με μια απο της καλύτερες μηχανές γραφικών και για πολλούς ίσως και η καλύτερη(Frostbite 3).

    Αλλά ο πρασινοφρουρός και πάλι θα κλαφτεί. Κουβαλάτε 770 780 και Τιτάνες και θυμηθήκατε το consumption ξαφνηκά :suicide2: . Αλλά βέβαια όποιος κάηκε από τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι.

  19. 3fps εδώ, 5fps εκεί και εν τω μεταξύ συζητάμε για μια κάρτα που καίει όσο η gtx 690...

    Δεν ήταν τυχαίο το 750αρι τελικά. Με 8350 o/c + 280Χ o/c αν παιζεις και ταυτόχρονα περιμένεις να γίνει το φαϊ στο φούρνο, πέφτει η κεντρική ασφάλεια; Είναι κι αυτό ένα ζήτημα..

    Wat? :unsure:

    58715.png

    Ok...OC Time...ummm...WAT? :unsure:

    58736.png

    Έκτος αν μιλάς για το Furno-Mark δεν μπορώ να δω που σε χάλασε το consumption της 280X.

    Βέβαια και πάλι η Nvidia μπορεί να σου προσφαίρει φοβερή εξοικονόμηση ενέργειας αφού δεν χρειάζεται καν να ανάψεις φούρνο αλλά πολύ απλά να βάλεις το φαγητό σε με αλουμινόχαρτο κατευθείαν στον πυρήνα :p

    58739.png

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.