Jump to content

rds2211

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by rds2211

  1. Εδώ και μερικές μέρες ξεκίνησε επιτέλους η μετάδοση των AL JAZEERA SPORTS HD και στον hotbird( 11013.00 H 27500 2/3).Οπότε κι εγώ θα ήθελα μια καλή πρόταση για δέκτη hd,από όσους έχουν κάτι υπόψιν...Και κάτι ακόμη:Γνωρίζει κανείς αν η viaccess 4.0 του jsc sports είναι συμβατή σε παλιό echostar dsb-808 με ενσωματωμένο viaccess?
  2. Ευχαριστώ.Ωραία κι εγώ για τον 101 ενδιαφέρομαι κυρίως που έχει τα HD
  3. τον 7w έχω καμιά πιθανότητα να τον κατεβάσω?
  4. Αθήνα φίλε.Δοκίμασα και με την ανύψωση λίγο,αλλά δεν γίνεται τίποτα.Μάλλον είναι γραφτό να παίζει μόνο βράδυ!Ξέρει κανείς αν υπάρχουν jsc cards για εξάμηνο?
  5. 1,2μ...Δυστυχώς μάλλον αυτό θα φταίει...
  6. Παίδες καλησπέρα.Μου συμβαίνει το εξής παράξενο:Στον Badr 26o ,πιάνω κανονικά τα περισσότερα κανάλια που με ενδιαφέρουν(dubai sports,abu dhabi).όμως όχι όλη την ημέρα το al jazeera sport 1.Συγκεκριμένα,ενώ το πιάνω κανονικά τις βραδινές ώρες με σήμα γύρω στο 50-60%(όσο και τα άλλα κανάλια),τις υπόλοιπες ώρες δεν παίζει καν!Σημειώστε πως τις πρωϊνές ώρες μου κάνει μερικά pixels και το abu dhabi.Έχετε καμιά ιδέα για το τί φταίει?Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.