Jump to content

coffeman

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About coffeman

  • Γενέθλια 09/10/1984

coffeman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. coffeman

    Προβλήματα παρουσίασαν και οι οδηγοί της NVIDIA GeForce 375.86

    Από την Voodoo 3000 και μετά πάντα έπαιρνα κάρτες AMD χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Πρώτη φορά είπα να ακούσω τα φιλαράκια μου και πήρα Nvidia 1060 για καλύτερους drivers και τυχαίνει αυτό... Μα... ΠΟΣΟ γκαντέμης???
  2. coffeman

    Βοήθεια για δομημένη καλωδίωση δικτύου

    2πλα καλώδια μήπως κοπεί κανένα καλώδιο και Gigabit switch. Και 2 πλες πρίζες? Οκ σε ευχαριστώ
  3. Γεια χαρά στο forum. Θα ήθελα την βοήθεια σας για την αναμονή καλωδίων δικτύου για το σπίτι μου. Το "σπίτι" είναι ακόμα οικοδομή, στα τούβλα και αυτή την εβδομάδα θα έρθει ο ηλεκτρολόγος να σκάψει για να βάλει τα κανάλια για όλα τα καλώδια. Πρέπει να ξέρω όμως τι αναμονές χρειάζομαι για το δίκτυο από τώρα για να του πω να αφήσει. Εγώ θέλω να έχω 4 αναμονές ethernet για PC, μια Σαλόνι και από μια σε κάθε υπνοδωμάτιο. και άλλες 4 αναμονές ethernet για TV, μια για κάθε τηλεόραση. Αν κάποια στιγμή στο μέλλον μπουν smartTV να βλέπουν από ένα κεντρικό δίσκο πχ ταινίες. Αυτά τα 8 καλώδια είναι αρκετά για το δίκτυο? Τι τύπο καλωδίου και πρίζες θα χρειαστώ? Όλα αυτά τα καλώδια θα έρθουν σε ένα σημείο "σε ένα ντουλάπι" στο σαλόνι για να συνδεθούν και εκεί θα έχει και την γραμμή του τηλεφώνου και μια πρίζα ρεύματος. Τι άλλα υλικά θα χρειαστούν για να συνδεθούν μεταξύ τους και στο router? Ο συναγερμός ξέρετε αν θέλει και αυτός καλώδιο δικτύου? Ο ηλεκτρολόγος είναι καλός στην δουλειά του αλλά για το δίκτυο πρέπει να ξέρω εγώ τι χρειάζεται. Πείτε μου για να ξέρω 2-3 πράγματα να του πω, μην έχω μεθαύριο άλλα σκαψίματα και μερεμέτια... Ευχαριστώ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.