Jump to content

balboagr

Premium Members
  • Posts

    196
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by balboagr

  1. Παίδες έχω θέμα. Απεγκατέστησα τους παλιούς με atiman, και τώρα που πήγα να βάλω τους καινούργιους *13,9* μου έβγαλε error. Όποιος θέλει μπορεί να το δει μέσω teamviewer η skype. Στείλτε μήνυμα επειδή δεν ξέρω πως ν'ανεβάσω το αρχείο που δείχνει το error.

  2. Η τιμή παίζει μεγάλο ρόλο εάν όμως καίγεσαι και πας να σκάσεις εάν δεν το πάρεις σήμερα, πας στο μαγαζί της γειτονιάς, πλαίσιο κατά προτίμηση. Μπορεί μερικοί να το βρίζουν αλλά είναι εγγύηση, ότι ήθελα μου το αλλάξανε χωρίς μπλα μπλαμ, μιας και με ξέρουν κιόλας, πρώτα χαιρετάνε εμένα και μετά τον υπεύθυνο καταστήματος λολ.... Απ'έξω δεν έτυχε να πάρω κάτι αλλά σίγουρα θα το κάνω στο μακρυνό μέλλον..

  3. Δεν την πήρα για games. Έχω το 360 γι'αυτό. Απλά θέλω να μάθω αυτό το caps που διάβασα πιο πάνω εάν δίνει και στο lol κάτι. Παρεπιπτόντως την κάρτα την πήρα 69 euro. Είναι πολλά? Με τα ίδια θα έπαιρνα κάποια καλύτερη?

  4. Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα αγόρασα την amd radeon hd6670 2gb ddr3 θα ήθελα να ρωτήσω εάν αξίζει να περάσω τους καινούργιους drivers και πως κάνω unistall τους προηγούμενους (είχα μόνο nvidia gpu). Να προσθέσω πως η καρτούλα κάνει θόρυβο όταν παίζω lol...μέχρι και με headset ακούγεται λιγάκι ίσως επειδή έχω ανοιχτό το κουτί. και κάτι άλλο. Αυτό το caps που διάβασα πιο πάνω θα κάνει κάποια διαφορά για το lol?

  5. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το όμορφο αυτό tip.Δουλεύει 100%.Επιτέλους μπορώ να απολαμβάνω τις τούμπες που τρώνε οι άλλοι γρήγορα και όχι να περιμένω. Εάν έχεις και κάποιο άλλο για να μειώσω το ping μου στο lol και τα lag spikes χρωστάω πολλά. ! :T:

  6. Άσχετο με το θέμα των driver που λέτε έχω ν'ανακοινώσω ότι για 2η φορά με επιτυχία ψήθηκε η κακόμηρη sparkle 8800GT που με ταλαιπωρούσε με αυτά τα καλούδια που θα δείτε στην φωτό http://postimage.org/image/vctyo2699/ κι εδώ είναι η κάρτα που τρέχει στο pc μου http://postimage.org/image/r6seufy1v/ μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς πετυχαίνουμε με το ψήσιμο??? Να προσθέσω ότι η κάρτα έβγαζε και artifacts πρίν τα windows.... και στo desktop έβγαζε κάτι σαν θολούρες οι οποίες εξακολουθούν και υπάρχουν (εαν τις προσέξεις αρκετά δλδ τις βλέπεις, σαν γραμμές μικρές)

  7. Λοιπόν ύστερα απο μεγάλο κόπο μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το φούρνισμα μιας 7600GS πήγε ομορφότατα. Η κάρτα μετά οποιονδήποτε driver έβγαζε bsod nvlddmkm.sys. Έβαλα τα windows να βρουν drivers και μετά την εγκατάσταση μου ζήτησαν επανεκκίνηση. Boot κανονικά και όλα λειτουργόυν ρολόι! Βέβαια δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσει αλλά τουλάχιστον θα κάνω χαρούμενο ένα γειτονάκι μου που θέλει μια καρτούλα να παίξει το LoL. Θα δοκιμάσω και την 8800gt να δω πώς θα πάει. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές.

  8. Τι ειναι το rr ρε μαν;

    Η προηγουμενη καρτα που ειχες ηταν Ati;

    Eν πασει περιπτωση, το προβλημα που αναφερεις, το ειχα παθει με αλλαγη απο ati σε nvidia και δεν καθονταν με τιποτα οι detonators σε ολοκαινουρια 580. Με format στα windows εστρωσε.

    Αφου με generic drivers η καρτα σου δουλευει και δεν βλεπεις τιποτα γραμμες, artifacts κλπ, θεωρω πως με ενα format και περασμα ολων των drivers απο αρχη (mobo & gpu) θα παιζει κανονικα.

    Αν σου ειναι τοσο προβλημα το format, δοκιμασε την και σε καποιο αλλο φρεσκο-φορμαρισμενο PC να δεις αν εκει παιζει, πριν την κανεις με πατατες στον φουρνο.

    Restart σορρυ απλά απο συνήθεια... Δεν έχω εύκαιρο pc άλλωστε και format παίζει δεν... βλέπω γραμμές arifacts και όλα τα καλούδια, και οι drivers κατεβάσει είναι σωστοί...δοκίμασα τα πάντα αλλά αυτό με τον φούρνο όχι... επειδή προφανώς κόβουν τα τοξικά και όλες οι λοιπές σαχλαμάρες που θα μπορούσε να βγάλει κάτι τέτοιο κι επειδή τυγχάνει να τρώω απο αυτό τον φούρνο δεν πρόκειται να πάρω το ρίσκο, οπότε η κάρτα πάει γι'ανταλλακτικά η trash αναλόγως. Αυτά απο εμένα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την προσπάθεια που κάνατε να σώσουμε αυτή την μίζερη κάρτα!!!

  9. θα κάνω μια προσπάθεια αργότερα επειδή φεύγω τώρα απο το σπίτι.. Δεν νομίζω να κάνω λάθος σε τίποτα, πρώτα βρίσκει τον ελεγκτή της οθόνης και ζητάει επανεκκίνηση, μετά κάνω εγκατάσταση τους drivers και ξανά το ίδιο, αλλά όσες φορές δοκίμασα στην διαχείριση συσκευών έλεγε code 43 (και καλά ότι τα windows διέκοψαν την λειτουργία αυτής της συσκευής) το βράδυ θ'απαντήσω να σας πω νέα. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

  10. image.jpg Αυτό το μήνυμα μου βγάζει όποτε κάνω δεξί κλίκ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.. να προσθέσω ότι παρατήρησα κάτι σαν γραμμές-νερά στην επιφάνεια εργασίας και πριν μπώ στο bios βγάζει γραμμές...
  11. Καλησπέρα παίδες τα φώτα σας παρακαλώ!!! Μου έδωσε ένας φίλος μια 8800GT 512mb κατέβασα τους drivers απο nvidia, πρώτα βρήκαν τους drivers τα windows και ζήτησε rr... Έγινε, μετά εγκατέστησα της nvidia.. rr pali. μετά πάω: ανάλυση οθόνης, ρυθμίσεις για προχωρημένους και στις πληροφορίες προσαρμογέα σε όλα γράφει δεν είναι διαθέσιμο.. Πρώτα έβγαλα ότι είχε απομείνει απο την προηγούμενη κάρτα μέσω driver sweeper αλλά και πάλι δεν μου βγάζει τα στοιχεία λές και δεν περάστηκαν οι drivers..στο device manager μου δείχνει κίτρινο θαυμαστικό και όταν το βάζω να κάνει scan μου λέει οτι υπάρχει ήδη το καλύτερο λογισμικό γι'αυτή την συσκευή. any advice??

  12. μπορεί να μου πεί πάνω-κάτω κάποιος πόσο μπορεί να καίει το pc της υπογραφής μου? Να υπενθυμίσω ότι είναι ανοιχτό πολλές ώρες λόγω δουλειάς περίπου:10-14 ώρες. Μην προσθέσω τα υπόλοιπα καλούδια του σπιτιού: στεγνωτήριο-πλυντήριο κλπ...

  13. Καλησπέρα σας.Γράφω εδώ λόγω του ότι μπορείτε να με βπηθήσετε για σχεδιασμό καταλόγου. Υπάρχει κάτι έτοιμο σαν σχέδιο που να μπορώ να δω? Πχ όπως είναι ο κατάλογος απο delivery, εγώ θέλω να έχει 3 φύλλα δηλαδή όταν διπλώνει να γίνεται 1. Επίσης επειδή είμαι newbie στο photoshop θέλω να βάλω δική μου pic μπρος-πίσω και ενδιάμεσα στα φύλλα. Αν θέλετε ανεβάζω pic να δείτε περί τεινος πρόκειται.

  14. τελικά ούτε οι 12.11 beta4 φτιαχνουν τα προβλήματα με το world of warcraft...

    πως γίνεται να παίζει μια χαρά με 12.1-12.3 και από εκεί και μετά να έχει προβλήματα...

    Frost να σε ρωτήσω, οι drivers που λες θα κάνουν για'μένα??? Ανέφερα χθές ότι έχω θέμα σχετικά με την απεικόνιση των γραφικών στο lotr.

  15. ATI Catalyst

    Οι νεότεροι δε βλέπουν τη κάρτα σου στην εγκατάσταση. Εκτός κι αν παίζει κάποιος modded.

    Τους έχω εγκατεστημένους ήδη αυτούς που πόσταρες...Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου κάνει τέτοια μόνο στο Lotr Witn. Παίζω Βatman Arkham City sta High (το οποίο έχει αρκετά πιο πολλά γραφικά από το Lotr) σίγουρα είναι θέμα drivers.... παρακαλώ πολύ όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει! Να προσθέσω ότι δεν δείχνει τα πρόσωπα απο τους παίκτες, τα σπαθιά (in game) καθώς και στο Main Menu δείχνει τους heroes, όμως η εικόνα είναι αλλοιωμένη

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.