Jump to content

rolocoroloco

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by rolocoroloco

  1. rolocoroloco

    Καρτα στον φουρνο

    Μπα. ολα καλα.
  2. rolocoroloco

    Καρτα στον φουρνο

    εγώ την τύλιξα με αλουμινόχαρτο κι ούτε που μύρισε κάτι, και θα φάω σήμερα από αυτόν το φούρνο xD
  3. rolocoroloco

    Καρτα στον φουρνο

    Μόλις συναρμολόγησα ενα παλιό λαπτοπ Acer αφου εβαλα τη μητρική του στο φούρνο για 8 λεπτα στους 200, κι αφου την τύλιξα με αλουμινόχαρτο (ειδικα τους πυκνωτές) και αφησα εκτεθειμένο το τσιπάκι της καρτας γραφικών. Το λάπτοπ άνοιξε με κανένα πρόβλημα στα γραφικά του... Ο.ο Ενώ δεν άνοιγε καθόλου, το γνωστό logic board reflow προβλημα. Εϊχε χαλάσει πριν ένα μήνα αφού άρχισε να τρεμοπαίζει η οθόνη και να χάνονται τα γραφικά έως που δεν ξανανοιξε, το πήγα σε 2 τεχνικούς, ο ένας είπε καρτα γραφικών και ''επισκευή'' με κόστος 120 ευρώ και ο άλλος οτι κάτι φταίει στο κύκλωμα της μητρικής και... τα ρεύματά του και οτι είναι για πέταμα. Αποτέλεσμα πήρα καινούργιο λάπτοπ. Έχοντας τπτ να χάσω έψησα τη μητρική. Και μόνο που ανοίγει για μένα είναι μεγάλη νίκη!!! Στο πέρας του χρόνου μπορεί να ενημερώσω την πορεία του. :smoke:
  4. rolocoroloco

    Καρτα στον φουρνο

    Παιδιά δεν έχω άλλο φούρνο εκτος απο του σπιτιου, να το κάνω? Κι αν το κάνω μετά πως μπορώ να καθαρίσω το φούρνο από χημικά?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.