Jump to content

Vlassis

Members
  • Posts

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Vlassis

  1. Vlassis

    Αναβάθμιση PC σε λογικά πλαίσια.

    Εχεις απόλυτο δίκιο, συνηθως κάνω render απο το premiere kαι με ενδιαφέρει να βλέπω τις αλλαγές που κάνω σε live χρόνο, οντως ο επεξεργαστης είναι παλιος αλλα για το export στην αποθήκευση στην παρούσα φάση δεν με νοιαζει και να καθυστεράει περισσότερο, αλλωστε το πολύ σε ένα χρόνο θα πρέπει να πάω σε πολύ πιο ισχυρο workstation που να μπορει να επεξεργαστει με άνεση και 4Κ και 8Κ. Πιθανόν με διπλους XEON δεν ξέρω ακόμη, θα δούμε τις εξελίξεις! Οσο για τον Ryzen 2 εχει καλές επιδοσεις απο ότι ακούω, αλλα φανταζομαι θα πρεπει να αλλάξω και άλλα στο συστημα μετα..!
  2. Vlassis

    Αναβάθμιση PC σε λογικά πλαίσια.

    Σκεφτόμουν αυτη την κάρτα που τη προτείνει και η Αdobe. Gigabyte GeForce GTX 1660 6GB OC Ειναι γυρω στα 200 ευρώ. Δεν ξέρω αν την έχει δουλέψει κανείς.
  3. Vlassis

    Αναβάθμιση PC σε λογικά πλαίσια.

    Εννοείς αν κάνω Render μέσα απο το Premiere?
  4. Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι. Σκέφτομαι να προβώ σε μία μικρή αναβάθμιση του υπάρχοντος pc μου έτσι ώστε να αποκρίνεται καλύτερα κυρίως στο Premiere pro cc 2019 που είναι και το software που με ενδιαφέρει πολύ. Το υπάρχων σύστημα έχει ως εξής. motherboard Gigabyte GA-H67MA-USB-3, Proccesor Intel Core i7-2600 3,4 GHz, Κάρτα γραφικών AMD Radeon HD6900, 32 GB RAM, solid state για το λειτουργικο και άλλους 2 σκληρους δίσκους. Θα ήμουν ευγνώμων για οποιαδήποτε συμβουλή θεωρείτε ότι θα βελτίωνε κάπως το 'Performance" αλλά να μην ξεφύγουμε πολύ σε Budget! ? Eυχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Vlassis

    Κατασκευη νέου Pc για Gaming

    Αν και δύσκολο να πουληθεί , όταν λες καλύτερη , σε ποια αναφέρεσαι? (παίζω fps kai open world games)
  6. Vlassis

    Κατασκευη νέου Pc για Gaming

    Κυρίως fps και open world games
  7. Vlassis

    Κατασκευη νέου Pc για Gaming

    Ξέχασα να αναφέρω ότι η κάρτα γραφικών υπάρχει ήδη καθότιν δώρο, οπότε την κρατάω. Εκει που έχω διλήματα είναι αν θα βάλω i5 ή i7 , και αν η κάρτα γραφικών θα έχει καλή "συνεργασία" με το motherboard .
  8. Χαιρετίζω όλα τα παιδιά του Forum. Θα ήθελα αν είναι εύκολο την γνώμη σας όσο αφορά την κατασκευή ενός συστήματος προσανατολισμένου σε gaming που θέλω να φτιάξω. Παραθέτω αυτά που έχω επιλέξει αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα έχουν καλή συμβατότητα μεταξύ τους και καλή απόδοση. MATHERBOARD >> Asus Z170-K <--------------------------->https://www.asus.com/Motherboards/Z170-K/ CPU COOLING >> Hyper 212 EVO <------------------------->http://eu.coolermaster.com/it/cooling/hyper-series/hyper-212-evo/ CASE >> Silencio 550 <--------------------------------->http://www.coolermaster.com/case/mid-tower/silencio-550/ CPU >> Intel Core i5-6600K <--------------------------->http://ark.intel.com/products/88191/Intel-Core-i5-6600K-Processor-6M-Cache-up-to-3_90-GHz HDD >> SEAGATE BARRACUDA 1TB 7200rpm <----------------->https://www.skroutz.gr/s/397946/Seagate-Barracuda-1TB-SATA-HDD.html SSD >> OCZ TIRION 150 240GB <-------------------------->https://ocz.com/us/ssd/tr150-ssd RAM >> Crucial Ballistix 16GB 4x4GB DDR4 <------------->http://www.crucial.com/usa/en/bls4k4g4d240fsc GPU >> Gigabyte Geforce GTX960 4GB Windforce 2X OC <--->http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5401#ov PSU >> Q-Tech Q-750 ATX Black <------------------------>http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817153174 Οποιαδήποτε συμβουλή ή υπόδειξη θα ήταν χρήσιμη. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.