Jump to content

SpirosKGR

Premium Members
  • Posts

    4.152
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Είδηση Comments posted by SpirosKGR

  1. πριν 14 ώρες, το μέλος petranGRE έγραψε:

    ευνοήσει πάρα πολλές παράνομες δραστηριότητες

    Ναι και; Γιατί με "κλασσικά" χρήματα δεν συμβαίνει αυτό κ σε μεγαλύτερης έκτασης βαθμό; 

     

    • Like 1
  2. Και στα 1.38-1.4 ρεύμα που θα τον τρέχεις με κάνα υγρό άζωτο;

     

    Κανένας που σέβεται το hardware του δεν θα τον τρέξει εκεί πάνω για να έχει και τρελές θερμοκρασίες, κατανάλωση και να πάρει το τσιπ στα χέρια.

    1.25-1.3 θα τον έχουν οι περισσότεροι και θα τρέχει και σε 100watt παρακάτω. 

    Τα ίδια και με τις καρτες γραφικών. Ενα απλό undervolt, μπουμ 100watt κάτω, καλύτερη απόδοση και δροσιά. 

  3. Με τα χέρια γίνεται, απλά λόγω του ιού και με τα νέα μέτρα υγείας & περισσότερη πίεση στους εργαζόμενους λόγω τιτάνας ζήτησης λογικά αυξήθηκαν και τα περιστατικά λαθών.

    • Like 2
  4. Πάντως έχει βελτιωθεί η πλατφόρμα τους. Ανα περιόδους έχω αγοράσει με τα εορταστικά-10€ κουπόνια παιχνίδι. Αν βελτιωθεί η χρηστικότητα κι άλλο & μπουν χρήσιμα χαρακτηριστικά αλα steam θα τους στηρίξω κι αλλο. Τους ευχαριστούμε για τις δωρεάν παιχνιδαρες σε σχέση με τα ψιχουλα του steam

  5. Αλλάζουν πάστα και σαν καινούρια για μεταπωληση. 

    Ε φυσικά και θα κάνεις UV στη κάρτα..Αν και οι μνήμες ζορίζονται 100% συνέχεια. Ο πυρήνας συνήθως κάθεται. 

     

     

     

  6. - No cross platform play?

    Εν έτη 2021;

    >> Νεκρό playbase σταδιακά.

    - Battlefield Hardline >> Φακ Δις Σιτ γιατί έπρεπε να καταστρέψει κ αυτό το παιχνίδι σαν ιδέα; Οκ ήταν ωραίο σαν κονσεπτ αλλά δεν έπρεπε να έχει τον τίτλο battlefield να σέρνεται μαζί του 

    - " [...] λόγω περιορισμών ισχύος του υλικού (σ.σ. θεωρείται δηλαδή ανεπαρκές το υλικό των παιχνιδομηχανών τελευταίας γενιάς) >> Χαχα some bullshit over there..Για το Xone, Ps4 OK αλλά για ps5/xbox series x δεν υπάρχουν περιθώρια τέτοια. Είναι ισχυρές κονσόλες. Δυνατότερες από το average σύστημα εκεί έξω. Απλά μαλακίες της ΕΑ + κακός προγραμματισμός εν ολίγοις χωρίς λόγο θα απαιτεί παράλογα specs. Θα μπορούσαν να κρατήσουν μόνο τις νέες κονσόλες στο πλάνο και τα pc ΚΑΙ να μην βγεί στις παλιές ώστε οι πόροι να πάνε σε ένα δυνατό cross play mp αλλά money talks.

     

    Χαχχα έλα ΕΑ καλό ψοφο εσύ και οι ηλίθιες επιλογές σου. 

  7. Mind trick του γνωστού Φούρναρη με τα δερμάτινα. Απλά μπαίνει πιο δυναμικά στο mining παιχνίδι. Οι miners θα αγοράζουν τα πάντα από 3060Τ +πάνω.

     

     

  8. πριν 2 ώρες, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Όπου να 'ναι προβλέπω δημιουργία hacked win10/linux για να τρέξεις στο PS5/Xbox series S/X. Είναι η μόνη λύση για όσους ξέμειναν από κάρτα γραφικών... 

    στο 5αρι με καμιά δύναμη.

    Στο Xbox, why not?

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.