Jump to content

mikros2565

Premium Members
  • Posts

    125
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by mikros2565

  1. mikros2565

    Samsung Galaxy S7 Edge

    Και ανεβαίνει... Υπάρχουν και πιο φθηνές αλλά όσοι ξέρουν απο Hz καταλαβαίνουν ότι υπάρχει διαφορά ακόμα και στο touch.
  2. mikros2565

    Samsung Galaxy S7 Edge

    Είναι εκτός εγηύησης. Καινούργιο αυτή την στιγμή έχει 400€ περίπου και η θόνη 250€ περίπου. Οπότε μονόδρομος η αντικατάσταση κινητού ή το αφήνει όπως έχει...!
  3. mikros2565

    Samsung Galaxy S7 Edge

    Δεν έχω ιδέα. Το κινητό είναι μιας γνωστής μου. Δεν ξέρω κιόλας αν το πήρε μτχ ή καινούργιο. Εγώ του έκανα μόνο ένα format μέσω odin με την επίσημη ROM από sammobile.
  4. Χαιρετώ την παρέα. Έχω ένα περίεργο πρόβλημα στην οθόνη του Galaxy S7 Edge υπάρχει μόνιμα σε αχνό το μήνυμα "Δεν επιλέχθηκαν φωτογραφίες" ξέρει κανείς τίποτα; Αν τραβήξω screenshot δεν φαίνεται κάτι είναι λες και είναι πάνω στην οθόνη.
  5. Λοιπόν μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Ένας φίλος έχει ένα galaxy s7 edge και πήγε να περάσει custom ROM. Ενώ φαινόντουσαν όλα καλά του έβγαζε μήνυμα "Μη εγγεγραμμένο στο δίκτυο". Το πήρα στα χέρια μου, με odin πέρασα πάλι το official firmeware και πάλι όλα οκ. Τώρα κάποιες φορές δουλεύει και κάποιες του γράφει το ίδιο μήνυμα. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  6. mikros2565

    Audio onboard error

    Επίσης το μηχάνημα στήθηκε 04/10/2016...
  7. mikros2565

    Audio onboard error

    Λόγο περιορισμένου χρόνου (δεν γινόταν ούτε 3 μέρες χωρίς pc μήκε πάνω η PCI-e Κάρτα ήχου.
  8. mikros2565

    Audio onboard error

    Η mobo είναι rev 2.0 όχι rev 1.0 και βάση gigabyte φοράει realtek. Το BIOS είναι φλασαρισμένο στην τελευταία έκδοση τα ηχεία είναι δοκιμασμένα έχω βάλει και ακουστικά για δοκιμή. Η λύση που βρήκα και έκανα χθες το βράδυ αγόρασα μία κάρτα ήχου PCI-Express την σύνδεσα, σύνδεσα πάνω της και το front panel και όλα καλά.
  9. mikros2565

    Audio onboard error

    Τα έχω δοκιμάσει τίποτα απολύτως. Νεκρό και εκεί...!
  10. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους, το πρόβλημα είναι το εξής. Στημένο μηχάνημα πριν ένα χρόνο (όλα καινούργια άρα εντός εγγύησης) πριν τρείς μέρες πέταξε BSOD και έβγαλε σφάλμα στο boot/bcd δεν έπιασε με repair από το USB της αρχικής εγκατάστασης και έγινε format. Δεν βρήκα CD και κατέβασα drivers από τις εταιρίες (gigabyte ga-970a-ud3p mobo + ati redeon rx series 4 GPU). Το μοναδικό λοιπόν πρόβλημα είναι ότι δεν παίζει ο ήχος. Σύνδεση σε jack 3.5 σε rear θύρα. Έχει γίνει κατάργηση υλικού και επανεγκατάσταση drivers από realtek επίσης δοκίμασα και VIA HD deck αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα;
  11. mikros2565

    BSoD

    Τελικό αποτέλεσμα. Και το e-shop βρήκε ότι η μια έχει πρόβλημα και έγινε αντικατάσταση τελικά. Έχουν μπει πάνω στο μηχάνημα και εδώ και δυο μέρες όλα καλώς.
  12. mikros2565

    BSoD

    Αυτο είναι το pc. Έκανα clear cmos έβγαλα και έβαλα μνήμες αλλα τα ίδια. Μόλις τις έβαλα μια μια στην μια βάραγε αμεσως στην άλλη όχι. Της πήγα πίσω και αναμένω. Έχετε άλλη γνώμη;
  13. mikros2565

    BSoD

    Όχι δεν είναι αυτό της υπογραφής. Είναι στο pc ενός φίλου. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι έχει. Από το bios τι μπορεί να μην είναι ρυθμισμένο. Δεν έχω πειράξει τίποτα εκτός από το boot.
  14. mikros2565

    BSoD

    Κάτι δεν πάει καλά; Μόλις το έτρεξα. Το αφήνω 10 ώρες όπως είπατε.
  15. mikros2565

    BSoD

    Λοιπόν μπήκαν καινούργια κούτας. Μητρική μνήμες επεξεργαστής κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό. Έγινε φορματ και drivers όλα από την αρχή. Όχι δεν έχει γίνει Overclock. Θα δοκιμάσω το memtest Μπορείς να μου πεις πως θα το κάνω; Γιατί έχω κάνει σε άλλο μηχάνημα μόνο από Windows
  16. mikros2565

    BSoD

    Επισυνάπτω τα minidumps και κάτι φώτο. Έχουμε καμιά ιδέα; Minidumps.rar
  17. Καλημέρα στη παρέα. Πέρασα τα Windows 7 Ultimate x64bit και όταν άνοιξα το πρόγραμμα μου έβγαλε την ένδειξη "Unsupported partition table. Καμιά ιδέα;
  18. mikros2565

    Μη εγγεγραμένο στο δίκτυο (Samsung Galaxy S3 GT-I9300)

    Παιδιά το ξέρω γίνομαι κουραστικός αλλά όπως είπα δεν το κάνω για επάγγελμα απλά μια εξυπηρέτηση κάνω στον πεθερό μου. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Ή αν υπάρχει κάτι σε ελληνικό site? Συγνώμη και πάλι και ευχαριστώ για τον έως τώρα χρόνο σας.
  19. mikros2565

    Μη εγγεγραμένο στο δίκτυο (Samsung Galaxy S3 GT-I9300)

    Νομίζω εντόπισα το πρόβλημα...Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως διορθώνεται.. (Υ.Γ. Μια εξυπηρέτηση στον πεθερό μου πήγα να κάνω δεν είμαι "επαγγελματίας" στα κινητά με Η/Υ ασχολούμαι). Ρίξτε μια ματιά στις φώτο. Δοκίμασα και πέρασα και stock rom σε 4.1 Android αλλά τίποτα.
  20. mikros2565

    Μη εγγεγραμένο στο δίκτυο (Samsung Galaxy S3 GT-I9300)

    Όταν λες χειροκίνητα. Το μόνο που έκανα ήταν αναζήτηση δικτύου και όταν πατάω πάνω στο COSMOTE που λέει ότι δεν ήταν δυνατή η σύνδεση. Τώρα έχω μέσα Vodafone SIM και πάλι τα ίδια....! Ξέρεις άλλον τρόπο για χειροκίνητα.....?
  21. mikros2565

    Μη εγγεγραμένο στο δίκτυο (Samsung Galaxy S3 GT-I9300)

    Download αυτό εδώ : http://www.sammobile.com/firmwares/download/27404/I9300XXUGNA5_I9300COSGNB3_COS/factory reset πριν εγκατάσταση με odin factory reset πάλι και άνοιγμα. Ζητάει Pin και πάλι τα ίδια.....! :( Με έχει πιάσει πονοκέφαλος μια βδομάδα τώρα.....! Ιδέα;;;;
  22. mikros2565

    Μη εγγεγραμένο στο δίκτυο (Samsung Galaxy S3 GT-I9300)

    Ναι COSMOTE έχει. Η Πρώτη που πέρασα ήταν η stock ελληνική, η stock που πέρασα ήταν αυτή : http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-android-revolution-hd-52-0-android-t1797334(ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα για τον σύνδεσμο).
  23. Καλησπέρα στη παρέα. Μου έφεραν ένα Samsung Galaxy S3 GT-I9300 το οποίο δεν άνοιγε. (Απ' ότι κατάλαβα είχε πάει στη διαχείριση εφαρμογών και είχε σβήσει αρχεία του android. Πέρασα από το Kies την stock rom αλλά τίποτα. Πέρασα με το odin stock rom πάλι τίποτα. Στο recovery mode μου έβγαζε ότι δεν βρέθηκε ένα αρχείο "/efs". Βρήκα από google το ένα αρχείο το πέρασα με odin και άνοιξε απλά ήταν ενεργοποιημένο το factory mode. Αναγκάστηκα και έκανα root access για να βγω από factory mode. Όλα οκ και λέω το έφτιαξα. Αμ' δε... Βάζοντας sim βγάζει να βαλω pin δείχνει σήμα αλλά λέει " Μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης". Μόλις πάω να πάρω τηλ μου λέει "Μη εγγεγραμένο στο δίκτυο" και όταν με καλούν χτυπάει κανονικά στον καλούντα αλλά σε μένα δεν δείχνει τίποτα. Έχουμε καμιά ιδέα;
  24. Καλησπέρα σας, έχω στο σπίτι 2 τηλεοράσεις. (Σαλόνι - Κρεβατοκάμαρα) στην μία στο σαλόνι έχω αποκωδικοποιητή για OTE TV. Στην κρεβατοκάμαρα δεν υπάρχει κάποιος αποκωδικοποιητή οπότε έχω συνδέσει έναν πομπό στο ΟΤΕ TV (Σαλόνι) και έναν δέκτη στην κρεβατοκάμαρα. (Τα έχει συνδέσει τεχνικός). Όλα δούλευαν καλά με κάποια μικρά προβλήματα στην εικόνα αλλά μικρά. Τώρα δεν μου φέρνει καθόλου σήμα από το OTE TV στον δέκτη ο αποκωδικοποιητή δουλεύει κανονικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. (Παρακαλώ εάν το post δεν είναι στη σωστή ενότητα αλλάξτε το. Δεν ήξερα που να το βάλω) mod edit Αλλαγή τίτλου από κεφαλαία σε μικρά. Topic moved.
  25. mikros2565

    BSOD λύση;;;;

    Αυτό έγραψα και πιο πάνω δεν είχε ενεργοποιημένη την επιλογή. Την ενεργοποίησα και περιμένω να βγάλει bsod για να πάρω τα minidumps.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.