Jump to content

mitsel

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by mitsel

  1. mitsel

    Δικαιώματα καταναλωτή

    φίλε μου εχεις υπόψιν το νόμο που το ορίζει αυτό? διότι κάτι ανάλογο μου συμβαίνει.
  2. mitsel

    visionstudio.gr

    Το θέμα είναι κατά πόσο κάποιος είναι τελικά υπεύθυνος για τους συνεργάτες/προμηθευτές του σε σχέση με τον ικανοποιημένο πελάτη ... και επίσης το κατά πόσο τηρείται το αντικατάσταση σε εύλογο χρονικό διάστημα με ίδιο η καλύτερο αλλα αυτό είναι οφ τόπικ…
  3. mitsel

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Όταν όμως υπάρχει αδυναμία αντικατάστασης λόγο π.χ. κατάργησης του προϊόντος και δεν υπάρχει συγκριση πως υπολογίζεται η πίστωση? Στο πλαίσιο σου πιστώνουν ότι ναναι αλλά στο Καρφουρ ότι λέει η απόδειξη… ποιος είναι ο τρόπος προσδιορισμού τελικά ?
  4. mitsel

    visionstudio.gr

    ..Συμφωνώ .Τα ποιο πολλά ον λάιν καταστήματα στην ελλάδα κάνουν την πάπια και δε θέλουν ούτε να ακούσουν ότι πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη
  5. mitsel

    visionstudio.gr

    εγώ ήμουν πολύ ευχαριστημένος μέχρι που χρειάστηκα το παντελώς άθλιο αφτερ σέιλς του vision studio δύο φορές .. την πρώτη έκαναν πάνω από 2 μήνες να μου αντικαταστήσουν σκληρό δίσκο WD … τη δεύτερη λόγω αδυναμίας αντικατάστασης RAM Kingston (lifetime και καλά) με είπαν να με πίστωσουν με τα μισά λεφτά και όταν ζήτησα όλο το αντίτιμο άκουσα ένα κάρο βλακείες από τον υπεύθυνο … έως και να μην ξανά ψωνίσετε από εμάς πολύ σοβαρό κατάστημα ναι.. .
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.