Jump to content

Justhavocman

Premium Members
  • Posts

    273
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Justhavocman

  1. Justhavocman

    Προς αναζητησης Access Point.

    Εγω το εβλεπα σαν επενδυση , ποτε δεν ξερεις ποτε θα του καυλ*σει παλι του οτε να μας πεταξει σκουπιδι router , οποτε ο,τι και να σου δωσει εχεις το στανταρ το AP που ξερεις οτι δεν θα σου δημιουργησει θεματα , παντως κουμπωσα το παλιο ΖΤΕ και παιρνω απο εκει wi-fi και δεν εχω battery drain , θα πορευτω ετσι προς το παρον μεχρι να ληξει το σημβολαιο και να την κανω απο τον απαραδεκτο οτε.
  2. Justhavocman

    Προς αναζητησης Access Point.

    Επικοινωνησες με τον ΟΤΕ? Και αν ναι σου ειπαν και εσενα την παπαντζα που πουλησαν και σε εμενα?
  3. Justhavocman

    Προς αναζητησης Access Point.

    Σημειωση παντως οτι η cosmote γνωριζει για το θεμα απλα δεν κανουν τιποτα για αυτο , και μου το ειπε 'καταμουτρα" τεχνικος οταν μιλησα στο τηλεφωνο , μηπως σιγα σιγα να αρχιζουμε να ξεσηκωνομαστε μπας και σπασει το ρημαδι το καρτελ που ισχυει στις τηλεπικοινωνιες ? /rant Παντως γενικα αμα πας και στο γειτονικο φορουμ ( adsl) θα δεις αρκετα μεγαλες αποκλισεις στο θεμα του battery drain , ετσι για το γαμωτο εβαλα ενα παλιο ZTE και το εκανα AP και εχω battery drain με wifi ~1%\2 ωρες. Μαλιστα , με κοβω εν τελει να πηγαινω με κατι πιο "οικονομικο" και user friendly οπως το Tenda η μπορει και με το Archer VR400 της TP-Link. Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας!.
  4. Justhavocman

    Προς αναζητησης Access Point.

    Περιπου 4% την ωρα σε καθαρο standby με ολα τα settings για battery conservation ενεργοποιημενα ( background apps , permissions etc etc) αν και λογικα ειναι τοσοι πολοι οι παραμετροι που σε καθε συσκευη θα υπαρχει και μεγαλυτερο\μικροτερο drain.
  5. Justhavocman

    Προς αναζητησης Access Point.

    Εψαξα λιγο για το software και βρηκα 2-3 βιντεο που εξηγουν οτι ειναι αρκετα ευκολο το set up απλα επειδη εχει πολλες επιλογες\settings\features μπορει να μπερδευτει καποιος αρχαριος ( yours truly ) .Για την δουλεια που το θελω ομως δικαιολογειται το 40-50€ premium που εχει σε συγκριση με το tenda?
  6. Justhavocman

    Προς αναζητησης Access Point.

    Δηλαδη για καποιον ασχετο σαν εμενα θα δικαιολογειται η διαφορα του κοστος και του ease of setup του ubiquiti vs tenda?
  7. Justhavocman

    Προς αναζητησης Access Point.

    Εχω αλλα ειναι πραγματικα απαισιο , δεν ειναι dual band και το σημα του γενικα ειναι το μισο απο το ηδη υπαρχον , σκεφτηλα το ubiquiti γιατι εχω ακουσει πολυ καλα για τα router τους και αμα ειναι να δωσω κατι παραπανω για να κρατησει χρονια αλλιως εβλεπα κατι του τυπου .
  8. Justhavocman

    Προς αναζητησης Access Point.

    Χμμ ναι , χρειαζομαι VoIP γιατι "ευρυζωνικο". Επρεπε σονυ και ντε να μας πλασαρουν το μαπα router τους με τα 1000 προβληματα ,οποτε να φανταστω παμε σε κατι πιο ακριβο , βρε να παρω το AP να τελειωνω?..
  9. Justhavocman

    Προς αναζητησης Access Point.

    Χμμμ , μου ειχε δοθει η εντυπωση οτι χρειαζομαι τους κωδικους της OTE για να μπορω να κανω την συνδεση.
  10. Justhavocman

    Προς αναζητησης Access Point.

    Πραγματικα τον δρομο του AP τον επελεξα καθαρα λογω του οτι δεν σκαμπαζω μια απο δικτυα , πραγμα που σημαινει οτι καθε φορα θα χρειαζεται setting up το router και μπορει να τα κανω μανταρα . Περαν αυτου ειμαι ανοικτος σε προτασεις αμα μου εξηγησει και καποιος πως να το σεταρω.
  11. Καλησπερα , για να μην σας πριζω , TL;DR ( Φασαρια με ΟΤΕ , δεν μου κανουν αντικατασταση η εστω rollback στο 2i ενω παραδεχτηκαν "ανεπισημα" οτι υπαρχει το θεμα του battery drain) , so , μεχρι να ληξει το παρον συμβολαιο με τον ΟΤΕ , ψαχνω ενα καλο access point το οποιο θα χρησιμοποιηθει ως εξης : Το speedport plus να ειναι συνδεδεμένο με ethernet στο σταθερο , το AP με καλωδιο στο speedport plus για να δινει wi-fi στις συσκευες και το wi-fi του speedport απενεργποιημενο . Ειμαι πραγματικα τελειως ασχετος με δικτυα κλπ οποτε δεν ξερω καν αν αυτο που ψαχνω υφισταται , εχω ακουσει για τα ubiquiti οτι ειναι πολυ καλα και επεσε το ματι μου σε αυτο .
  12. i7-2600 , asrock b75 pro 3 , 12gb ram 1333hz , Phanteks P400 , Thermaltake Commander PWM Fan hub , ευχαριστω ( εγγυηση στο phanteks , το pwm hub και την μητρικη)
  13. Καλησπερα , σκοπευω να παρω το Motospeed CK61 αλλα απο οτι βλεπω δεν εχει kickstand feet , ξερουμε που απο Ελλαδα η εστω Ευρωπη μπορω να προμηθευτω κατι αναλογο? Ευχαριστω .
  14. Justhavocman

    Αυξομοιωση ηχου στο ξαφνικο.

    Ευχαριστω για τις απαντησεις , τελικα ηταν τα ηχεια , 10 χρονια κρατησαν , πιστευω καλη επενδυση ηταν Παμε για καινουργιο σετ τωρα .
  15. Καλησπερα , εδω και λιγο καιρο ο ηχος μου κανει κατι σκαμπανεβασματα , αυξομειώνεται μονος του σε ασχετα χρονικα σημεια , εχω κοιταξει και το communications εχω κανει disable και τα enhancements αλλα παπαλα , windows 10 creative t6100 πανω σε onboard realtek της b75 pro 3 . Δεν ξερω τι αλλο να κοιταξω .
  16. Justhavocman

    ευρυζωνικο vdsl2 ?

    ειναι το speedport W724V Type Ci , με 10\100mbps ethernet , στην χειροτερη η ταχυτητα θα ειναι η ιδια , αλλα θα πληρωνω λιγοτερο.
  17. Καλησπερα , εχθες ο πατερας μου αλλαξε την συνδεση του σπιτιου απο VDSL σε κατι που , οπως μου ειπε , ονομαζεται ευρυζωνικο , το οποιο ηρθε με ενα καινουργιο ρουτερ που αναγραφει VDSL2 , απο οτι του ειπανε θα πιανει φουλ 50mbps πραγματικη ταχυτητα , κατι streaming , κατι τετοια περιεργια , και εγω ρωταω εσας αν γνωριζεται αν ισχυει κατι τετοιο γιατι κακα τα ψεματα , δεν εμπιστευομαι το τι θα μου πει ο καθε ταμιας του οτε.Να αναφερω επισης οτι το ολο πακετο κοστισε 40€ λιγοτερο το διμηνο απο το τορινο πακετο που ειχαμε.
  18. Καλησπερα στο team , ξέρει κανεις κανενα repair-άδικο για iPhone στο οποίο δεν θα δωσω ενα νεφρό για την επισκευή ; Όπου εχω ρωτήσει θέλουν ενα 100ρικο + για μπαταρία και charging port , 150 πωλειται μεταχειρισμένο το 5αρι μου , αν ειναι το πουλάω , δίνω και ενα 100ρικο παραπάνω και περνω καινουργιο ανδροιντ, ευχαριστω εκ των προταιρων .
  19. Justhavocman

    Coil whine?

    αρα την επιστρεφω στο μαγαζι που την αγορασα κανονικα , δεν θελω να μπλεκω με gigabyte γιατι εχω ακουσει ειναι πιο αργοι απτον θανατο σε τετοια θεματα
  20. καλησπερα σε ολους , πριν λιγο καιρο ειχα τσιμπησει μια 1070 της gigabyte η οποια αποδειχτηκε οτι εχει τρελο coil whine , ανοιγω overwatch και το coil whine ειναι το μονο πραγμα που ακουγεται μεσα απτον πυργο , ειναι valid λογος για RMA το coil whine? Εστειλα στην gigabyte αλλα απαντουσαν ανα 3 μερες στο email και μου λεγανε πρεπει να το στειλω σε εκεινο και το αλλο τμημα και 2 βδομαδες μετα ακομα απαντηση δεν πηρα.
  21. Justhavocman

    PC1 RMA

    Καλησπέρα σε όλους , θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτό που μου συμβαίνει τον τελευταίο καιρό , είχα αγοράσει τον σεπτέμβρη που πέρασε ένα τροφοδοτικό "σεασονικ" 850 m12 ενώ bronze το οποιο αποδείχτηκε φιστική και το έστειλα πίσω στο μαγαζί ( Pc1.gr) το τεστάρουν συμφωνούν ότι είναι φιστίκι και μετά από μια βδομάδα μου στέλνουν το καινούργιο πίσω , εν το μεταξύ εγώ μάζευα parts για να χτίσω το νέο pc οποτε δεν δοκίμασα το νέο πλέον τροφοδοτικό που παρέλαβα , fast forward στην πρώτη του μηνός όπου και έχτισα επιτέλους το καινούργιο σύστημα αλλα μου έκανε κάτι black screens κάτι περίεργα , το φανάκη του τροφοδοτικού έπαιζε στο 100% under load ( όχι τίποτα φοβερα load , μιλάμε έπαιζα fallout 2 παιχνίδι του '98 , το pc αθόρυβο , η κάρτα αθόρυβη και το psu να βαράει στα 100% , τους περνώ τηλέφωνο , το στέλνω πίσω , το λαμβάνουν στις 2\8 , με περνούν τηλέφωνο μετά από 2 μέρες να μου πουν ότι όλα καλά το τροφοδοτικό , το έχουνε βάλει πάνω σε έναν a4-5400 και μια 8800gt και δεν τους εμφανίζει πρόβλημα , σκέφτομαι από μέσα μου ότι μου κάνουν πλακα ( το σύστημα μου είναι 2600okay και gtx 1070) το οποιο τους λέω ότι δουλεύει σε αυτό το σύτημα και μου λένε ναι όντως , δεν έχουμε να το τεστάρουμε πρέπει να το στείλουμε στην seasonic , επικοινωνώ σήμερα 11\8 και μου λένε ότι σε μια βδομάδα θα έχουμε "νέα" από τον δοκιμαστή , όχι θα έχω το τροφοδοτικό η θα τους το γυρίσουν αλλα θα έχουμε"νέα" , στο μεταξύ εγώ εξαρχής τους είχα ζητήσει αντί να γίνει αντικατάσταση να μου κόψουν χρεωστικό υπόλοιπο , δεν έχω όρεξη να στέλνω και τρίτο "σεασονικ" πίσω , με το που ακούω μια βδομάδα αρχίζω και ψυλλιάζομαι ότι είτε με δουλεύουν ψιλό γκάζι επειδή ζήτησα υπόλοιπο είτε έπεσα στην πολύ κακή περίπτωση λόγω καλοκαιριού και όλα κινούνται με ρυθμούς κότας. Για πείτε μου και εσείς τις γνώμες σας
  22. Justhavocman

    Αγορές και paypal

    να σε καλα μηπως μπορεις να μου δωσεις καποιο source απο αυτους που βαλανε λεφτα στο balance?
  23. Justhavocman

    Αγορές και paypal

    Εχει κανει κανενας αγορα απο Blizzard? Δεχεται πιστωτικη η θελει το κολπακι με το request? Ευχαριστω ( το ρωταω γιατι εχω φιλο που αγορασε με πιστοτικη κανονικα το Black Desert Online χωρις προβληματα και το δεχτηκε)
  24. Justhavocman

    mini-pc\smartbox

    ειναι καλα? Δηλαδη δεν θα υπαρχει θεμα να κατεβαζει αρχεια ταινιων κλπ?
  25. καλησπερα , ψαχνω για καποιο mini pc\smartbox για χρηση καθαρα HTPC\web browsing για την μητερα μου , θα ηθελα κατω απο 150€ και οσο ποιο φθηνο τοσο το καλυτερο , επειδη δεν ξερω καθολου απο μαρκες για το συγκεκριμενο θεμα οποιαδηποτε πληροφορια δεκτη! ευχαριστω πολυ!.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.