Jump to content

salde

Premium Members
  • Posts

    5.990
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    22

Review Comments posted by salde

  1. 32 minutes ago, gdp77 said:

    Δεν έχω δει το MSRP τους, αλλά στην ελληνική αγορά θα έπρεπε να είναι 10-30 ευρώ φθηνότερες, ανάλογα με το μοντέλο.

    είναι αυστριακές, η τιμη που δίνουν για εκεί, ίδια θα έπρεπε να είναι κι εδώ. Με ελάχιστη διαφορά. Σίγουρα δεν είναι φθηνές, το αν αξίζουν ή καλύτερα κάποια φθηνότερη αρκετά υποκειμενικό. Το μαύρο χρώμα βελτιώνει τις πιθανότητες επιλογής τους.

    Στο τελευταίο που γράφεις τζιντι, το να υπάρχει μια εταιρεία που παραμένει ποιοτική ωφελεί εμμέσως κι όσους επιλέγουν να κινηθούν σε μικρότερα ποσά.

    • Like 1
  2. Ευχαριστώ τον Seafalco, το thelab.gr και τη Noctua για την παραχώρηση της ψύκτρας, για μια ακόμα σπουδαία παρουσίαση. Εύγε!

    Το επαναλαμβάνω, δίνει τεράστια ικανοποίηση ποικιλοτρόπως να βλέπουμε ένα δευτερεύον αλλά όχι ασήμαντο εξάρτημα ενός diy desktop pc, σε μια υψηλής ποιότητας παρουσίαση, στην γλώσσα μας από έναν τόσο γενναιόδωρο άνθρωπο.
    Το να πει κανείς, εκείνο που πρακτικά ενδιαφέρει έναν τυχαίο, εξ΄ ορισμού περιστασιακό αγοραστή, «ναι αγοράστε» «όχι προσπεράστε», με δυο σειρές, δεν είναι τόσο δύσκολο δα. Στο κάτω κάτω, έστω κι από τύχη μπορεί να το κάνει ο καθένας, ούτε χρειάζεται να είναι στα ελληνικά κάτι τέτοιο.

    Το να προσφέρεται όμως ένα δώρο όπως η παραπάνω παρουσίαση, ιδιαιτέρως όταν το κοινό που θα την εκτιμήσει δεν είναι το μεγαλύτερο του κόσμου, με τέτοια λεπτομέρεια, ποιότητα, ακεραιότητα, διδασκαλία, είναι κάτι που ούτε δεδομένο πρέπει να θεωρείται στον μικρόκοσμο των pc enthusiasts μα και στην χώρα εν γένει (ας πάει να ψάξει όποιος θέλει ελληνική εργασία παγκόσμιας κλάσης, στην σύγχρονη Ελλάδα, να μου στείλει χαιρετίσματα μετά). Πραγματικά περήφανος για το έργο σου Στέλιο. Ανεβάζεις ψηλά τον πήχυ.

    Ανθυπολεπτομέρεια: είναι από τις ελάχιστες φορές που η βαθμολογία σε παρουσίαση προϊόντος μου φάνηκε αυστηρή υπέρ του δέοντος. :p (έπαινος, όχι ψόγος)

    • Like 5
    • Agree 1
  3. πριν το αναγκαστικό όπως δείχνουν τα πράγματα RMA, θα δοκίμαζα μια ύστατη ταρζανιά: να τα τοποθετήσω ανάποδα μερικές φορές, να διαπιστώσω αν επαναλαμβάνεται η συμπεριφορά από την ανάποδη (οπότε RMA με βάση τις προδιαγραφές) για να αποκλείσω το εντελώς ακραίο ενδεχόμενο, ασυναίσθητα, να τα τοποθετεί με διαφορετικό τρόπο μερικές φορές ο Ζάχος. Εντελώς ακραίο...

  4. 6 minutes ago, jax7480 said:

    Ναι αλλά αν βάζω το δεξί πρώτα, τις περισσότερες φορές δεν ανοίγουν.

    ωραίος είσαι. Έχεις εντοπίσει υπέροχο προβληματάκι για να τρελλαίνεται κανείς (btw το εντόπισες κατά τύχη ή σκέφτηκες να αλλάξεις την σειρά που τα φοράς)

    Στην παράθεση: δηλαδή μερικές φορές ανοίγουν αλλά όχι πάντα; 

    Αν ισχύει αυτό, έχει αποκλειστεί η περίπτωση να είναι ελαττωματικό το συγκεκριμένο ακουστικό; Γνωρίζεις μήπως pol77 με ποιον τρόπο «καταλαβαίνει» το ακουστικό ότι το «έχεις βάλει» ώστε να ενεργοποιηθεί; Θα υπέθετα με κάποιου είδου πίεση αλλά ας μην προτρέχω.

  5. Well done Sir. Διάβασα πρόλογο κι επίλογο, όταν άρχισα να κάνω scroll κοιτώντας τις φωτογραφίες αμέσως μου δημιουργήθηκε η απορία, «δεν θα εμφανιστούν τα αφεντικά της reviewer;». Ε, οκ κάπου στη μέση λύθηκε η απορία. Καλή τιμή το κουτί, btw.

    • Like 1
  6. Τις ελάχιστες φορές που χρειάστηκα reset τα τελευταία χρόνια, έκλεισα το ρεύμα στο πολύπριζο. Όχι το καλύτερο αλλά δούλεψε. Δεν είναι σημαντική έλλειψη αν δεν αντιμετωπίζει κάποιος συχνά κρασαρίσματα.
    Μπράβο για την παρουσίαση κυρία.

    • Like 1
  7. https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/6520954_-nh-u12a-noctua.html

    2 hours ago, taki said:

    Πρέπει να υπάρχει έλειψη. Μόνο σε ένα κατάστημα βρήκα να πωλείται στα 125,00€.

    κοίτα στο γερμανικό άμαζον, γράφει ότι την έχει στα 100€+ταχυδρομικά. Επίσης την έχουν -διαθέσιμη άμεσα εννοώ- κάποια καταστήματα που φαίνονται στο geizhals αλλά δεν ξέρω ποια από αυτά στέλνουν Ελλάδα.

    αυτό δεν ξέρω αν είναι όντως επίσημο κατάστημα της εταιρείας στο ebay πάντως τα μεταφορικά του είναι λογικά, 4 ευρώ απλή αποστολή, 8 εξπρές, δεν διάβασα αναλυτικά.

    • Like 1
  8. 1. Μου είχε ξεφύγει η παρουσίαση, την ανακάλυψα χάρις στο σχόλιο του Ultra

    2. Δεν υπάρχουν λόγια για την ποιότητα της εργασίας του Seafalco, το ενδιαφέρον του για την παραμικρή λεπτομέρεια και εν τέλει τον σεβασμό του όχι μόνο στον αναγνώστη αλλά και στον κόπο των μηχανικών που σχεδίασαν και κατασκεύασαν, χίλια μπράβο στον άνθρωπο. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει παγκοσμίως, σε ερασιτεχνική ιστοσελίδα, καλύτερη παρουσίαση του προϊόντος.

    3. Καθώς διάβαζα -δυστυχώς όχι με τη μέγιστη δυνατή επιμέλεια, με διακοπές, χωρίς προσήλωση στους πίνακες κλπ- μία ερώτηση μου ερχόταν στο νου: χάθηκε βρε παιδάκι μου να δοκιμάσει 14άρηδες ανεμιστήρες αντί για 12άρηδες. Ε, συνεχίζοντας το διάβασμα μέχρι τέλους απαντήθηκε κι αυτή η απορία. [ηθικό δίδαγμα: κανείς ποτέ δεν έχασε διαβάζοντας αναρτήσεις του Seafalco μέχρι τέλους]

    4. «Εδώ να πω ότι τα γραφήματα είναι σε ανάλυση 1920x1280px» είναι ανούσια η παρατήρηση, δεν αφορά καν το προϊόν, εννοεί 1200 αντί 1280;

    5. [με δεύτερη σκέψη ας αφήσω το 5 κενό]

    Φίλε Seafalco, repsect
     

    • Agree 1
  9. ο edision που υποστηρίζει HVEC 265 δεν κάνει 20€. Κατανοώ ότι αναφέρεσαι στον φτηνότερο άλλης μάρκας που έδωσε σε κάποιο σχόλιο ο GriGas αλλά αν είσαι ευχαριστημένος με τον edision μην είσαι σίγουρος ότι αυτός που σκέφτεσαι θα σου αρέσει. Γενικώς όλες αυτές οι συσκευές από άποψη ποιότητας είναι άστα να πάνε, οι edision έχουν σχετικώς καλή φήμη (=λιγότερο άθλια από άλλους). Το τηλεχειριστήριο που σου είπε είναι μάλλον η πιο σίγουρη επιλογή σου για τώρα.

    Περί του στάνταρντ της κωδικοποίησης, το mpeg4 είναι το HVEC 264 οπότε λογικά το 265 παίζει τα προηγούμενα. Τσέκαρέ το πάντως και αν θέλεις να τοποθετήσεις νέα αγορά σε παλιά τηλεόραση τσέκαρε κι αν υποστηρίζεται η σύνδεση, δεν έχουν SCART όλοι.

    ΥΓ το γράφω και λάθος, είναι HEVC το σωστό, high efficiency video coding

  10. εξαρτάται σε τι είδους κωδικοποίηση θα πάμε εδώ. Σε προηγούμενο σχόλιο στην πρώτη σελίδα ο GriGas γράφει ότι από όσο έχει καταλάβει θα πάμε σε DVB T2 mpeg4. Δες και το σχόλιο του pokemon640. Αν αυτό δεν ισχύσει και πάμε σε DVB T2 Η265 τότε θα πρέπει και ο δέκτης να το υποστηρίζει.
    Δηλαδή σκέτη η φράση DVB T2 δεν είναι αρκετή για να καταλάβουμε τι πρέπει να αγοραστεί. Από όσο κατάλαβα, αν αγοράσει κάποιος τώρα καλύτερα να πάρει με υποστήριξη Η265.

    https://www.pcsteps.gr/229576-αποκωδικοποίηση-dvb-t2/

  11. On 9/12/2018 at 8:02 PM, panos 12 said:


    δεν έχει SCART έξοδο όμως για σύνδεση με παλιές τηλεοράσεις, σωστά; Δλδ με SCART και HEVC H265 δεν υπάρχει κάτι αν σε κατάλαβα καλά.

    Διόρθωση: μάλλον έχουν αυτόν με SCART και H265 

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.