Jump to content

dimitrismito

Premium Members
  • Posts

    70
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About dimitrismito

  • Γενέθλια 06/12/1989

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Evosmos

dimitrismito's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Τετρακοσαρι 6 εχουμε το προσεχες ΠΣΚ,ανεβαινει κανεις ?
  2. dimitrismito

    Football Manager 2013

    Ποδοσφαιρο κατοχης με 4-4-2 δεν ειναι και το καλυτερο δυνατο... 4-5-1 χρειαζεται για να προσπαθησεις να παιξεις το tiki taka... Βαλε το tackling default για τις κιτρινες..
  3. dimitrismito

    Football Manager 2013

    Με fx6300 5+ ανοιχτες λιγκες και huge database με πολλα extra(facepacks κτλπ) παει τραινο.. Οποτε δεν φταει ο CPU σου.. Μνημες εισαι τουλαχιστον 4gb ε?
  4. Ναι φιλε,μπαινω και τερματιζω την διεργασια της TP link και ολα ρολοι,ουτε με πεταει απο το ιντερνετ ουτε απο τα παιχνιδια..
  5. Φιλε μαλλον με εσωσες..Εχω και γω το tp link για ασυρματο..Ελπιζω να φταιει αυτο.. Ειμαι στην δουλεια τωρα,θα το δοκιμασω οταν παω σπιτι.. Ποια διεργασια να κλεισω,χωρις να πεσει το ιντερνετ?
  6. NOD32 εχω.. Υπαρχει καπου επιλογη για να γινουν disabled ή απλα διαλεγω ενα απο τα βασικα θεματα ?
  7. 1)Οχι 2)Τωρα την πηρα,βασικα ακομη δεν εχω παιξει με ρυθμιση fullscreen(με πεταει),με bordless παιζω αναγκαστικα 3)Τι ειναι το rollback ? 4)Σε windowed και bordless ειναι μια χαρα
  8. [MENTION=1199]Volrath[/MENTION] οχι δεν το ανοιγει [MENTION=29300]hyperiongr[/MENTION] AMD FX 6300(AM3+,3,5 GHz,14 Mb) - Επεξεργαστές (CPU) - plaisio.gr VGA :: ATI Radeon HD7870 GHz Edition 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Sapphire) (11199-16-20G) - Visionstudio.gr
  9. Οχι οχι,τιποτα..Σαν να κανα απο μονος μου alt+tab..
  10. Προσπαθησα να το κοιταξω κ αυτο αλλα χανομαι..Συνεχεια προσθαφαιρουνται διεργασιες κ ειναι δυσκολο να τις παρακουλουθω..
  11. Το προβλημα μου ειναι πως οταν παιζω ενα παιχνιδι και εχω την ρυθμιση fullscreen ανα 2 λεπτα με πεταει στην επιφανεια εργασιας,χωρις ομως να κλεισει το παιχνιδι..Ξαναμπαινω με ξαναπεταει... Εχω ηδη κανει ολες τις ενημερωσεις σε windows,directx,gpu,renistall τα παντα.. Δεν ειναι bug καποιου παιχνιδιου..Μου το κανει σε ολα.. Τι ρυθμιση πρεπει να αλλαξω ?
  12. dimitrismito

    DOTA 2

    Πολυ old school ο φιλος !
  13. dimitrismito

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Να τά'χεις με αυτήν από το τηλεκυβο και να της στέλνεις " το βράδυ θα φας π _ _ _ _ α"!!!!! Ρε Μάναααα...... έπεσε το internet..!!!!!!!!!!!!! -Να πάρεις μια σκούπα και να το μαζέψεις.... Μ' έχετε κάνει υπηρέτρια εδώ μέσα...έλεος πια....... Evala pantelidi gia ixo afipnisis....Tora pia ksipnao 5 lepta noritera gia na min to akouso..... copied απο ενα καλο μου φιλαρακι
  14. Στο 0:13 το βλεπω polo και στο 0:24 μου φαινεται jazz... Κοιτα τωρα ερωτηση που μας εκανες και παρελυσες ολο το φορουμ !!!:fight::fight:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.