Jump to content

dimitrismito

Premium Members
  • Posts

    70
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by dimitrismito

  1. Τετρακοσαρι 6 εχουμε το προσεχες ΠΣΚ,ανεβαινει κανεις ?
  2. dimitrismito

    Football Manager 2013

    Ποδοσφαιρο κατοχης με 4-4-2 δεν ειναι και το καλυτερο δυνατο... 4-5-1 χρειαζεται για να προσπαθησεις να παιξεις το tiki taka... Βαλε το tackling default για τις κιτρινες..
  3. dimitrismito

    Football Manager 2013

    Με fx6300 5+ ανοιχτες λιγκες και huge database με πολλα extra(facepacks κτλπ) παει τραινο.. Οποτε δεν φταει ο CPU σου.. Μνημες εισαι τουλαχιστον 4gb ε?
  4. Ναι φιλε,μπαινω και τερματιζω την διεργασια της TP link και ολα ρολοι,ουτε με πεταει απο το ιντερνετ ουτε απο τα παιχνιδια..
  5. Φιλε μαλλον με εσωσες..Εχω και γω το tp link για ασυρματο..Ελπιζω να φταιει αυτο.. Ειμαι στην δουλεια τωρα,θα το δοκιμασω οταν παω σπιτι.. Ποια διεργασια να κλεισω,χωρις να πεσει το ιντερνετ?
  6. NOD32 εχω.. Υπαρχει καπου επιλογη για να γινουν disabled ή απλα διαλεγω ενα απο τα βασικα θεματα ?
  7. 1)Οχι 2)Τωρα την πηρα,βασικα ακομη δεν εχω παιξει με ρυθμιση fullscreen(με πεταει),με bordless παιζω αναγκαστικα 3)Τι ειναι το rollback ? 4)Σε windowed και bordless ειναι μια χαρα
  8. [MENTION=1199]Volrath[/MENTION] οχι δεν το ανοιγει [MENTION=29300]hyperiongr[/MENTION] AMD FX 6300(AM3+,3,5 GHz,14 Mb) - Επεξεργαστές (CPU) - plaisio.gr VGA :: ATI Radeon HD7870 GHz Edition 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Sapphire) (11199-16-20G) - Visionstudio.gr
  9. Οχι οχι,τιποτα..Σαν να κανα απο μονος μου alt+tab..
  10. Προσπαθησα να το κοιταξω κ αυτο αλλα χανομαι..Συνεχεια προσθαφαιρουνται διεργασιες κ ειναι δυσκολο να τις παρακουλουθω..
  11. Το προβλημα μου ειναι πως οταν παιζω ενα παιχνιδι και εχω την ρυθμιση fullscreen ανα 2 λεπτα με πεταει στην επιφανεια εργασιας,χωρις ομως να κλεισει το παιχνιδι..Ξαναμπαινω με ξαναπεταει... Εχω ηδη κανει ολες τις ενημερωσεις σε windows,directx,gpu,renistall τα παντα.. Δεν ειναι bug καποιου παιχνιδιου..Μου το κανει σε ολα.. Τι ρυθμιση πρεπει να αλλαξω ?
  12. dimitrismito

    DOTA 2

    Πολυ old school ο φιλος !
  13. dimitrismito

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Να τά'χεις με αυτήν από το τηλεκυβο και να της στέλνεις " το βράδυ θα φας π _ _ _ _ α"!!!!! Ρε Μάναααα...... έπεσε το internet..!!!!!!!!!!!!! -Να πάρεις μια σκούπα και να το μαζέψεις.... Μ' έχετε κάνει υπηρέτρια εδώ μέσα...έλεος πια....... Evala pantelidi gia ixo afipnisis....Tora pia ksipnao 5 lepta noritera gia na min to akouso..... copied απο ενα καλο μου φιλαρακι
  14. Στο 0:13 το βλεπω polo και στο 0:24 μου φαινεται jazz... Κοιτα τωρα ερωτηση που μας εκανες και παρελυσες ολο το φορουμ !!!:fight::fight:
  15. Συμφωνω φιλε μου,αλλα προσωπικα το βρισκω unfair εστω και το παραμικρο πλεονεκτημα που δινει κατι που χρησιμοποιησες €€ για να το αποκτησεις.. Σχετικα με την επιλογη ηρωων που δινει για αρχη,τι γνωμη εχετε ?
  16. Τα runes δεν αγοραζονται ?? Ουτε 15 ειμαι..Θελεις να με πεις πως πρεπει να κανω υπομονη 100 games(δεν ξερω ποσα θελει) για να μπω στα ranked games μπας και δω κανα καλυτερο game ?
  17. Χθες μετα απο τις αψιμαχιες που ειχαμε εδω,λεω θα το δοκιμασω παλι..Φορτωνω φουλ υπομονη και λεω παμε..Βρισκω game,βλεπω κατι chris1999 κτλπ αλλα κρατιεμαι,ξεκιναω παντα chillαριστος το παιχνιδακι μου με creeping και αρχιζουν και NO REASON FIGHTS σε ολο το map..Απο το 1 sec παιζαμε μαπες,κυνηγιομασταν απλα για να αλληλοσκοτωθουμε,ουτε towers ουτε tactic ουτε neutrals ουτε τιποτα λογικο..Μονο ΕΦΕ και ξυλο..Ολα τα games τελειωναν με 80+ kills... Επιασα τον εαυτο μου να χει παρασυρθει απο αυτον τον ανοητο ρυθμο του game και ενω υπηρχαν free lanes με φαρμ 4-5 creep waves,εγω πηγαινα και κυνηγουσα kills.. Το παιχνιδι μου βγαλε κατι το εκδικητικο(εθιστικο θα το αποκαλουσαν οι marketinιστες..) Τα συμπερασματα μου, -Κουτο παιχνιδι,αλλα εθιστικο για τους παικτες -Πανευκολο μπροστα στην dota2,ενας νεος παικτης σε αυτο το ειδος gaming θα το προτιμησει απο την dota2.. -Τραγικοτατο οτι μπορεις να pickαρεις 10 chars μονο,αλλα καπως πρεπει να πλουτισει και η riot.. -Ο αλλος επειδη χωνει φραγκα να υπερτερει καπου -Ακομη και το fog,λεει 'ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΘΑΜΝΟ,ΕΛΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ,το skill σου μου ειναι περιττο..' Εν τελη,σαν παιχνιδι το θεωρω χαζο να το συγκρινω καθως η διαφορα τους ειναι χαωδες..Αλλα το λαθος για τους ανθρωπους της dota2 ειναι πως μαλλον ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ team marketing οταν βγαλαν το παιχνιδι και δεν πιστεψαν πως θα μπορεσει να τους κοντραρει καποιο αλλο παρομοιο game..Το LoL εχει παρει ολη την μεριδα των νεων παικτων..Αλλωστε αν παρακουλουθησετε τις διαφορες στα επαθλα των τουρνουα που δινει καθε παιχνιδι θα συμπερανεται και ποιο ειναι το πιο δημοφιλη,οπου ανετα επικρατει το LoL.. Winner winner chicken dinner to RIOT καθαρα λογο marketing,αλλα οχι σαν game..
  18. Χρησιμοποιησα και λιγο υπερβολη..Απλα επειδη εχω ασχοληθει αρκετα ενεργα με game community στη dota και βλεπω καθημερινα παικτες και των δυο games σε μεγαλο δειγμα εβγαλα αυτο το συμπερασμα.. Αλλωστε το ιδιο το LoL ειναι φτιαγμενο ετσι για να απορροφα αυτο το target group.. Εξαλλου,δεν εχει βγει τυχαια το 'Αν εισαι ενας μετριος LoLιστας,μην δοκιμασεις καν dota' Btw,το πηγαμε λιγο off topic..
  19. Μην ξεχνας και τις ηλικιες των fan του LoL,μιλαμε για ενα Μ.Ο. 14... Εναντι τουλαχιστον +3 της Dota2..Οποτε ειναι λογικο να περιμενεις και τα αναλογα manners απο τους lolιστες
  20. Αγοραζω online απο Ελλαδα,καθως ΑΚΟΜΗ μεσα μου εχω αυτο το 'ας ενισχυσουμε την αγορα μας'(βεβαια,οι περισσοτεροι θα με πειτε κουτος αλλα...) Οσο για τιμη,χρονο παραδοσης,αξιοπιστια καταστηματος κτλπ,μπαινουν ολα σε μια ζυγαρια και αναλογως πραττω..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.