Jump to content

demolutioner

Members
  • Posts

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About demolutioner

  • Γενέθλια 15/02/1983

demolutioner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ρε παιδια απλα λεω αν εχουν αυτοι στο τελωνιο την κανονικη αποδιξει κ εγω τους πας μια φτιαχτει κ τους πω παιδια το κ' το... δεν ξερω αν εκαναν λαθος μαλλον με τις αποδιξεις κ σας εδωσαν κανενος αλλου κινητου εμενα να η αποδιξει, τι λετε θα κανω δουλεια???
  2. παιδια γεια σας θα ηθελα γνωμες αν γινετε κυριως απο ατομα που εχουν εκτελωνισει μονοι τους λοιπον παραγγειλα απο hong kong ενα κινητο ειπαστην εταιρια να το στειλουν με ταχυδρομιο κ μου λενε δεν συνεργαζονται κ οτι στελνουν μονο με DHL τους ειπα να το δηλωσουν ως δωρο η να βαλουν τουλαχιστον χαμηλοτερη τιμη μου λενε οτι δεν τους αφινει η DHL να δηλουσουν ως δωρο κ για χαμηλη τιμη το κανει μεχρι 150 δολαρια δεν παει πιο κατω τελος παντων με δουλευαν μαλλον το θεμα ειναι οτι το στειλαν μετα απο λιγες ωρες κανονικα με την τιμη του με πηραν απο την DHL κ μουν κανουν να παω να εκτελονισω αυτοι θελουν 46 κ μου ειπαν να φερω φοτοτυπια αποδειξη paypal για να με φορολογησουν τωρα σκεφτομαι εγω αυτοι εχουν καποιο χαρτι με το ποσο κανει το δεμα η μου λενε να φερω αποδειξη να δουν κ να με φορολογησουν ρωτησα καποια ατομα απο εδω κ μου ειπαν οτι χαρτι εχουν σιγουρα απλα στο ζητανε για να δουν αν εχεις βαλει μικροτερη τιμη οποτε να δουν την αποδειξη κ να με φανε οποτε τι γινετε τωρα εδω σας χρειαζομαι εγω εχω μαγειρεψει την τιμη κ εβγαλα φοτοτυπια να τους την παω αλλα αν τους παω εγω αυτο που εχω φτιαξει κ λεει κατα πολυ μικροτερη τιμη απο οσο κανει κ το παιξω κοροιδα κ καλα παιδια τι λετε τωρα απο κινα το πηρα μαιμοθ ειναι πως το λενε αντιγραφη του κανονικου δεν ξερω τι σας εχουν δωσει απο την εταιρια οριστε η αποδειξη μου πηγαινετε κ ρωτιστε τους αν εχουν κανει λαθος τπτ χαρτια κ βρητετα μεταξυ σας τι λετε θα πιασει?δεν λεει τωρα να με γδυσουν αυτοι κ δεν εχω κ τα λεφτα κιολας αυτα ειναι παπαριες σε τετοιες εποχες να κανουν τετοια λες κ εχουμε το χρημα κ ρεει αφθονο ξερω γω μην τρελαθουμε δλδ, ευχαριστω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.