Jump to content

giorgos_13

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About giorgos_13

  • Γενέθλια 04/11/1983

giorgos_13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Επειδη δεν βλεπω να τον πουλαω τον δεκτη,μπορειτε να μου πρωτεινετε δεκτες που να μπορω να πιανω τους δορυφορους που αναφερετε με συνδρομη?Αλλα σε λογηκες τιμες μεχρι 100ευρο ας πουμε.
  2. Και που πρωτεινεις να το πουλησω,Θα τν παρει κανεις?Σε διαφορα καταστηματα που πουλανε κ φτιαχνουν τετοια μηχανιματα?
  3. Μαληστα.Οχι δεν εχω αλλη καρτα.Τωρα αν συνδεσω των αποκωδηκοποιητη με το εθερνετ μπορω να κατεβασω λογησμικο η αλλα καναλια?
  4. οκ θα το δοκημασω ευχαρηστω
  5. Καλησπερα σε ολους,ειμαι καινουργιος σε τετοιο φορουμ και δν ξερω πολλα πραγματα σχετικα με δορυφορους.Θα ηθελα σας παρακαλω να με βοηθησετε αν μπορειτε σε κατι.Ειχα νοβα για 2χρονια και την εκοψα λογω του οτι εμεινα ανεργος κ κουραστηκα να πληρωνω50αρια,τελοσπαντων.Μου εχει μεινει ο δεκτης,που ειχα που ηταν κ HD κ το πιατο τις νοβα.Πως μπορω να δω μ αυτον τν δεκτη ελευθερα κ αλλα συνδρομιτικα δορυφορικα καναλια.Και αν γηνεται βεβαια,για να μην μπω σε περετερο εξοδα.Ευχαρηστω εκ των προτερων
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.