Jump to content

MaD Dog

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About MaD Dog

  • Γενέθλια 10/01/1989

MaD Dog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. MaD Dog

    #labxmas2014 day 11 gift 19

    888 + 88 + 8 + 8 + 8 = 1000
  2. MaD Dog

    Δείξτε το κουτί σας...

    Γεια χαρά και πάλι παιδιά, εφτιαξα μια καλυπτρα απο μαυρο ματ πλέξι για το HAF 932 και θα ήθελα γνωμες για το πως φαίνεται! Επίσης θελω να κολλήσω ένα sticker επάνω.. κάτι σαν και αυτο από κάτω. Γνωρίζετε που πρεπει να παω για να μου το φτιάξουν; γίνεται με κοπή πάνω σε κόκκινο vinyl ή με εκτύπωση;
  3. MaD Dog

    Δείξτε το κουτί σας...

    ευχαριστώ φίλε! Aφού λύθηκε εντελως το κουτί, το βάψιμο έγινε προσεκτικα με μαυρο ματ σπρει , ούτε λόγος για ηλεκτροστατική καθώς πιστεύω ότι θα έλιωνε το κουτί μεσα στο φούρνο τόσο λεπτό που είναι, πραγματικα δεν έχω ξανασυναντήσει πιο ελαφρύ κουτι . Στο ξεπριτσινωμα του, μου στραβωσε καταλαθος σε καποια σημεια απο την πίεση που ασκήθηκε πανω του. :p
  4. MaD Dog

    Δείξτε το κουτί σας...

    ευχαριστώ πολυ!! όσο για το dvd δεν το χρησιμοποιουσα ούτε πριν, αλλα για ώρα ανάγκης έχω εξωτερικό dvd+rw
  5. MaD Dog

    Δείξτε το κουτί σας...

    Project Hydra, το 7 ετών κουτάκι cm mystique δέχθηκε facelift.. ακολουθούν φωτο: Εν αναμονή τροφοδοτικού τώρα
  6. MaD Dog

    Δείξτε το κουτί σας...

    Καλησπέρα είπα να μοιραστώ 2 μικρά projectακια που έκανα το τελευταίο διάστημα. plexiglass side panel για το φρεσκοβαμμένο haf 932: και ένα headset stand - το οποίο μάλλον θα χρειαστεί κάποια περαιτέρω παραμετροποίηση Cheers :happy2:
  7. MaD Dog

    Δείξτε το κουτί σας...

    χαχαχα!! τώρα το παρατήρησα :happy2: Fixed!! Άντε καληνύχτες!
  8. MaD Dog

    Δείξτε το κουτί σας...

    Σ'ευχαριστώ πολυ Jax! Όσο για το εσωτικό έχεις απόλυτο δίκιο και μετανιώνω που δεν το κανα ενα μαύρο matte αλλά δεν είχα σκοπό να βάλω plexi στο πλαινό και δεν με ένιαζε τό εσωτερικό τόσο, και όταν το αποφάσισα ήταν ήδη αργά .. άσε που ίσα-ίσα μου έφτασαν τα σπρέι για το τροφοδοτικό Next time!
  9. MaD Dog

    Δείξτε το κουτί σας...

    Καλησπέρα παιδιά! Είπα να μοιραστώ μαζί σας ένα 'χαζό' projectάκι που είχα κάνει πέρυσι το καλοκαίρι πάνω σε ένα αρχαίο Plato PC (για όσους τα θυμούνται :dance3: ), έτσι για να του δώσω ένα πιο φρέσκο αέρα ακολουθούν φώτο: Λοιπόν αρχίζουμε... το projectακι έγινε πάνω στην καλοκαιρινή μου βαρεμάρα αλλά τελικά βγήκε ομορφούλικο πιστεύω..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.