Jump to content

drama.queen

Premium Members
  • Posts

    78
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by drama.queen

  1. drama.queen

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    ουτε εχω ριξει ματια στο υποφορουμ αυτο, ουτε να αγορασω θελω ουτε να πουλησω. φιλε ουτε μαγαζακι εχω οπως μερικοιι εδω μεσα να του κανω προωθηση.
  2. drama.queen

    How To: Cracking WEP

    φιλε Βιομεκανιντ, αφου εσυ εισαι αλλου και στο λενε και ομορφα τα παιδια, γιατι δεν πας αλλου? Εγω βλεπω οτι ειστε σε αλλο μηκος κυμματος, εσυ εισαι "θα τα σπασω ολα" και τα παιδια λενε, "κατσε ρε φιλε σπασε το δικο σου ασυρματο και ασε τα δικα μας". χολη οση και να σταξεις δεν αλλαζει κατι, είτε συμβαδιζεις με τους υπολοιπους, -μονο εγω σε υπερασπιστηκα- ειτε πας κυριος και προ παντων μονος σου σε αλλη παραλια ειτε θα σε στειλουν εκεινοι. λοιπον ? τα λογια αυτα ειναι μεσα απο την καρδια μου γιατι σε καταλαβαινω και στα λεω εξω απο τα δοντια χωρις να κρυβομαι. δικη σου αποφαση ειναι πως θα το χειριστεις απο δω και περα
  3. drama.queen

    Official Battlefield 3 Thread

    ευχαριστω πλατωνας
  4. φιλε γκντπι77 εχεις πολυ καλο μηχανημα, αλλα, ξερεις, ενας που σεβεται την δουλεια του και που βγαζει το ψωμακι του απο αυτην δεν θα καγκουρωσει το πισι του στα 4γιγα γιατι 4 ωρες ειναι μεγαλη ζημια για αυτον χωρις το εργαλειο της δουλειας του. Και προσεχε δεν λεω για τεσσερις μερες λέω για τεσσερις ωρες που ειναι και αυτες πολλες γιατι για παραδειγμα κλωτσησε μια μνημη `η γιατι εκανε πολυ ζεστη μια μερα στο εργοταξιο και φουσκωσαν 5-6 πυκνωτες της μητρικης εκτος του οτι θα επρεπε να ειχε βαλει βεβαια και ροδακια στο ΗΑΦΧ για να το σερνει. βεβαια με το εργαλειο σου θα ριπαρε 4 μπλουρει αντι για ενα που θα τελειωνε με μομπιλεΙ7κουαντ αλλα αυτα δεν φερνουν φαι στο τραπεζι. τωρα αν θες να συνεχισουμε να συγκρινουμε εξ ιδιων τα αλλωτρια μπορω να το κανω ολο το βραδυ.
  5. κουταμαρες ειπε, ξερεις ποσοι επαγγελματιες πληροφορικαριοι/μηχανικοι/δικηγοροι/κ.α./κ.α. και πολλοι αλλοι εχουν λαπτοπ και κανουν μια χαρα δουλεια και προγραμμ. και τεστινγκ και στατικες μελετες πολεοδομικες, συμβολαια, δικογραφιες και οτι αλλο χρειαζεται η δουλεια τους και οχι HAF 932 full tower || i7 920 D0 @ 4.0GHz cooled by Prolimatech Megahalems|| Gigabyte EX-58 UD5 || 3x4GB Kingston Genesis 1866 MHz DDR3 || Nvidia GTX 275 |||| Corsair TX850W v2 OCZ vertex 3 128GB ? πως και δεν το εχουν κλεισει το μαγαζι Λενοβο/Ντελλ/Ασερ/Τοσιμπα/Σονυ τοσα χρόνια ? Μαλλον τους ταϊζει ο γκντπι77. εκτος και αν ο επαγγελματιας ειναι μονο αυτος που στηνει 2 ρεντερ φαρμας, γραφειο και σπιτι.
  6. drama.queen

    Battlefield 4

    θα παιξει σε q6600 στα 3γιγα με ατι 5850 `η παμε για αλλα, μπααα παμε για άλλα
  7. drama.queen

    Samsung 840 ssd

    θα παιξει "καλα" με εναν q6600 & ΣΑΤΑ2 ένας 840 250γιγα, `η να παω σε κατι πιο φθηνο γιατι θα ειναι του-ματς ?
  8. και θα πρέπει να δουλέψει πολυ και στην καταναλωση. Δεν μπορει να δινεις ενα 20-30-40% κατω σε επιδοσεις και να εχεις και 30-40% περισσοτερη καταναλωση.
  9. φιλε υπαρχουν λαπτοπ και λαπτοπ. λαπτοπ ειναι και τα σαπακια Ασερ των 350ευρω στο ραφι των ΡαδιοΑθηναι αλλα και τα λαπτοπ των 1500+Ευρω απο ΗΡ και Ντελ και με τα δευτερα μια χαρα πετας το επιτραπεζιο πισι σου στα σκουπιδια. Νταξ μπορει να κανουν τα διπλα χρηματα απο οτι τα αμαρκα επιτραπεζια πισι αλλα ειναι εργαλεια και δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν -περα απο 3Δ-παιχνιδι- από τις μαϊμουδες.
  10. γιατι, εγω και καθε εγω στον κοσμο αυτο μια ταση δεν ειναι ? Εγω ειμαι εξω απο αυτην ? λοιπον επειδη και εγω ειμαι κομματι του κοσμου αυτου και πολλοι αλλοι σαν και μενα λεω οτι το πισακι μου δεν το αλλαζω με τιποτα. Μπορει στο μελλον αλλα παλι απο πισι.
  11. εγω αγαπητε neuromancer δεν ειμαι ενθουσιασμενος απο τα πισι αλλα κανω αυτα που θελω να κανω ευκολα και γρηγορα με αυτο. γιατι να το αλλαξω ?
  12. drama.queen

    Official Battlefield 3 Thread

    σε ευχαριστω patsonis !
  13. το πισακι μου δεν το αλλαζω με τιποτα, μπορει να αγορασω σμαρτΦωνο, μπλιμπλικι για την τιβι, λινουξ κατεβαστηρι, ρολοι-μιξερ η και ψυγειο να παραγκελνει απο Βασιλόπουλο αυτόματα αλλά το πισι πισι.
  14. drama.queen

    Official Battlefield 3 Thread

    q6600 overcloked στα 3γιγα, 4 γιγα μνημης ddr2 και ατι5850 το σηκώνουν το παιχνιδάκι ?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.