Jump to content

tommybertsen

Moderators
  • Posts

    15.068
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    108

Review Comments posted by tommybertsen

  1. 55 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

    Οι άσχετοι "gamers" 

    Ρε συ όταν παίρνω με 4€ πληκτρολόγιο από το Temu (άκουσον άκουσον) και γράφω με αυτό  πιο άνετα από οποιοδήποτε μεμβράνης έχω στο σπίτι , κάτι λέει κι αυτό, όχι; 

    • Agree 1
  2. Καλή δουλειά με την παρουσίαση! 

     

    Σαν ένας παντελώς άσχετος με τους Projectors, αποφάσισα πως θα κάτσω στα αυγά μου και θα παραμείνω τέτοιος! 

    Ούτε τον χώρο έχω να διαθέσω, ούτε το χρήμα , δυστυχώς. Βλέπω  πως είναι μια δύσκολη αγορά , όχι για πάρα πολύ κόσμο. Για καιρό νόμιζα πως ένας ικανός προτζέκτορας, είναι πιο προσιτός, αλλά έσφαλα! Δεν είχα πραγματικά ιδέα πως για το entry level θέλεις ένα χιλιάρικο! 

     

  3. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να τιμολογήσεις σωστά ρε Corsair. Μόνο για το σήμα σου ένα 50ρικο, για πληκτρολόγιο μεμβράνης, όταν εκεί έξω έχει ίσα και καλύτερα με μικρότερη τιμή, για να μην πω για μηχανικά που'ναι σε αυτή την τιμή και είναι παραπάνω από τίμια; (και δε μιλώ καν για custom keyboards).

    Δηλαδή ποιος θα το αγοράσει, πραγματικά απορώ ποιο είναι το target group τους.

    • Agree 1
  4. 2 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

    say it goldenmouth

    Ε, αυτός είμαι εγώ 😂

     

    1 ώρα πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:


    Πάρε μεγαλύτερο κουτί !
     

    Έχω δύο τεράστια κουτιά που θα χωρούσαν αυτή την ψυκτρα και πάλι δεν θα την αγοραζα. Για οποιοδήποτε λόγο.

     

    1 ώρα πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε:

    Και νταξει, πόσες υδροψυξεις χαλάνε πια; πλέον,

    Το αυτό. H150i απλά λόγω γενικής αλλαγής, την πούλησα, ήταν 4 ασταμάτητα χρόνια σε μένα, και στο νέο κάτοχο δουλεύει ακόμα, κανονικότατα. Πλέον είναι tight af και δυσκολα θα leakαρουν (εκτός δλδ απροόπτης κακοτεχνίας κλπ )

    Καλές και χρυσές οι νοκτουα αυτού του τόπου αλλά πέρασε ο καιρός για να θες ένα κουτί μόνο για αυτές (τώρα θες για τις κάρτες γραφικών 😭😂

    • Haha 1
  5. Παράθεση

    Να αναφέρω φυσικά ότι η ψύκτρα είναι μεγάλη, βαριά και εντυπωσιακή και στα χέρια κάποιου με νευράκια μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί και φονικό όπλο. Συνεπώς προσοχή…

    Και τι δουλειά έχει η ψύκτρα στα χέρια σου λοιπόν; :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: 

     

    Μπράβο Αγάπη. Απλή, λιτή, απέριττη, κατανοητή παρουσίαση!

    • Agree 1
  6. ΑΙΟ είναι το ταβάνι μου

    ΑΙΟ είναι το ταβάνι μου

    ΑΙΟ είναι το ταβάνι μου

    ΑΙΟ είναι το ταβάνι μου

    ΑΙΟ είναι το ταβάνι μου

     

    Το είπα 5 φορές και το εμπέδωσα :hehe: 

    Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ ο ίδιος, μόνο αν ασχολείται κάποιος άλλος για μένα :rofl: 

    Therefore...NO :p 

    • Haha 3
  7. Εκτός του ότι η παρουσίαση είναι εξαίρετη, έμαθα και 1-2 πραγματάκια, μιας και είμαι τελείως άσχετος με κάστομ λουπζ.

    Για μένα, κάτι που στοχεύει εκτός από τις επιδόσεις, να απογειώσει και τα looks, απαγορεύεται να έχει ουράνια τόξα για καλώδια. Αφού δεν είχε και τίποτα molex, πάλι καλά δηλαδή ...

    Επίσης δεν ξέρω οι τιμές πως κυμαίνονται για να τα πάρεις όλα αυτά ξεχωριστά (κι από άλλες εταιρείες), αλλά πόνεσα λίγο. 

    Guess, that's not for me :bleh: 

    • Like 1
  8. πριν 1 λεπτό, το μέλος YDinopoulos έγραψε:

    Οχι, τα icue παντρευονται μονο με icue.

     

     

    (Και τα ψηνομαι... :p )

     

    Δεν το ψήνω εγώ, ένας γνωστός το έψηνε, αλλά ήθελα να ξέρω τι συμβαίνει με αυτά , μιας και είδα παραδίπλα ότι ένας συμφορουμίτης για να δουλέψει τους RGB Fans του μέσα από τη ΜΟΒΟ , πήγε και άλλαξε όλη την ΜΟΒΟ του :p 

    Εμένα η ΜΟΒΟ έχει ένα κλασικό RGB Fan Header στο οποίο έχω ρίξει πάνω κάτι phanteks halo frames άρα δεν θέλω γάμους με commanders :hehe: 

     

    πριν 1 λεπτό, το μέλος Seafalco έγραψε:

    Ο Commander Pro έχει δυο RGB κανάλια μόνο, οπότε η σωστή προσέγγιση είναι ότι με αυτά χειρίζεσαι δυο RGB controllers, η LED strips, ή δυο RGB  ανεμιστήρες αρκεί οι τροφοδοτούμενες συσκευές να εμπεριέχουν τον RGB controller, γιατί οι δύο RGB θύρες στον Commander PRO είναι των 3 pin (+5Vdc   -  DATA  -  GND) , δεν είναι όπως κάποιοι άλλοι με 4 pin που έχουν τα τρία pin για να ελέγχουν αντιστοίχως το Red - Green - Blue.

    Τώρα όλα αυτά είναι ακόμα σε φάση proprietary και έχει ακόμα δρόμο μέχρι να γίνει προτυποποίηση γενική.

    Δεν το έχω δοκιμάσει, θέλει ψάξιμο για να διαπιστώσεις αν  συνεργάζεται με controllers / ανεμιστήρες άλλων κατασκευαστών.

    Όσον αφορά στο θέμα κίνησης , μπορεί να συνεργαστεί με όλους τους ανεμιστήρες οποιουδήποτε κατασκευαστή, των οποίων η κατανάλωση είναι μέχρι 1 Α.

    Thanx for the info. Από το review κατάλαβα πως μπορεί να συνεργαστεί με όλους σχεδόν τους υπόλοιπους, από θέμα κίνησης, από θέμα αναγνώρισης RGB fans δεν ήξερα πως τα πάει :) 

  9. Παράθεση

    Στην σημερινή παρουσίαση θα ρίξουμε μία κοντινή ματιά στο 5000D, η οποία ματιά βέβαια -σε σχέση με τις προηγούμενες- δεν θα είναι τόσο αναλυτική

    Scrolls down for half an hour :hehe: 

    Σούπερ Review, once again ! 

     

    Ωραίο το κουτάκι παρόλες τις αστοχίες. Εγώ θα έφτανα το χέρι μου εκεί, είμαι τιραμόλας :bleh: Απλά μέχρι να φτάσω θα είχα ξεκουμπώσει όλα τα καλώδια στο πέρασμά μου :hehe: 

     

     

    • Like 2
    • Haha 2
  10. Ή ξέρω γω παίρνεις 2 από εδώ (διαλέγεις αν θέλεις IR, RF Wireless, Bluetooth με μικρή διαφορά στην τιμή).

    https://www.aliexpress.com/item/32730953194.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.51da4c4dDPEQDB

    Στα έχω ξαναπεί (hence the reply before). Τα ίδια.

     

    Για πόσες ίντσες τιβι; Μπορεί να θες λιγότερο μπορεί περισσότερο. Το παραπάνω από το e-shop δεν έχει διαφορά και είναι ίδιας και χειρότερης διαλογής σε τιμή 3πλάσια. 

    Εκτός και αν μου πεις κάτι σχετικό με βιασύνες και τέτοια, οπότε τσάμπα ασχολήθηκα. Μπορούν να περιμένουν τα φωτάκια στην τιβί, όχι; 

  11. πριν 4 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

    Λειτουργικότητα και σωστό airflow θέλουμε, και μπορούμε να ζήσουμε δίχως φωτάκια και καθρεφτάκια

    Εμείς δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτά :bleh:

    • Like 1
    • Haha 1
  12. Για το reset, από τα power options (σε περιβάλλον windows), μπορείς να πείσεις τι θα κάνει το κλικ που κανείς στο power button. Αν του βάλεις reset θα κάνει reset. Ωστόσο, επειδή είναι μέσω λειτουργικού, ουσιαστικά μάλλον θα κάνει restart, άρα ... Η έλλειψη του reset δεν είναι τραγική αλλά είναι έλλειψη. Ένα κουμπάκι και λίγο καλώδιο είναι βρε παιδιά :bleh:

     

    Το review , στα γνωστά στάνταρ!

    • Like 2
  13. πριν 9 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

    Εξαιρετική παρουσίαση, Αγάπη.

    Μπράβο.

    Προσωπικά, προτιμώ το ''μαύρη μαυρίλα πλάκωσε''. 

    Το κουτί δεν με ''κέρδισε'', αλλά η corsair προσφέρει ένα αξιοπρεπέστατο πακέτο.

    Καλορίζικο και το καινούργιο σύστημα και συγχαρητήρια σε όποιον το έστησε (γκουχ, γκουχ, Χρυσόστομε:p).

    Δεν έστησα κάτι εγώ ρε συ, έκανα τις προτάσεις για το σύστημα απλώς ;) 

    • Like 4
  14. Συγχαρητήρια για ένα ακόμη υπέρτατο review. Στα στάνταρ που είχαμε (ξε?)συνηθίσει! 

     

    Στο κομμάτι του κουτιού τώρα.

    Μου φαίνεται πραγματικά μικρό για ΑΤΧ, εξ ου και ο μικρός χώρος για cable management. Αν θες compact κάπου θα κερδίσεις, κάπου θα χάσεις. Το θεωρώ "ουδέτερο" και όχι απαραίτητα αρνητικό, αλλά (αχ αυτό το "αλλά :p )αφού κάνεις που κάνεις το κουτί με σούπερ διάφανο TG, μην ζορίζεις τον χρήστη τόσο στο CM... Δηλαδή τράβα το 1 εκατοστό ακόμη, κανείς δεν θα πει όχι! 

     

    Οι ανεμιστήρες του μου έκαναν εντύπωση. Φαίνονται εξαιρετικής ποιότητας, επιτέλους RGB με πολλές δυνατότητες και καλή ροή αέρα. Τόσο που βλέπω το πακέτο 2Χ140 με lighting node σαν ξερολούκουμο, αλλά δεν βλέπω και πραγματικό λόγο, πέρα από το τσίρκο, για αγορά :p 

     

    Στα θέματα εγκατάστασης ΑΙΟ και όχι μόνο, αναμενόμενες οι παραχωρήσεις που πρέπει κάποιος να κάνει σε τετοιες διαστάσεις . Πχ αν στο θέμα δοκιμής υπήρχαν πιο κοντές μνήμες (no pun intended), θα έμπαινε πιο εύκολα το ψυγείο. Ωστόσο, είναι καλό που οι μνήμες είναι ψηλές, καθώς ελέγχεις καλύτερα τις όποιες ασυμβατότητες, imo.

     

    Το κουτί είναι όντως ένα κουτί του 8.5, μια βαθμολογία διόλου ευκαταφρόνητη. 

    Είναι και όμορφο. Κάποτε το λευκό χρώμα (που δεν ήταν λευκό αλλά κρεμ :p ) ήταν κυρίαρχο σε κουτιά. Τώρα μαύρη μαυρίλα πλάκωσε και οι επιλογές σε λευκό, συνοδευόμενες από ωραίες "πινελιές", είναι πολύ ικανοποιητικές. 

     

    ΥΓ: Η τιμή είναι λίγο....κωμική να πω; 80€ ανεμιστήρια και 100 το κουτί; :hehe:  (κάτσε να έρθει και προς τα εδώ να δούμε τι θα δούμε). 

     

     

    • Like 3
  15. Και εγώ νόμιζα ότι το mousepad δεν χρειάζεται. Μέχρι που είχα πάρει ένα QCK (ερχόταν μαζί με το Steelseries rival 300) και είδα το φως :bleh:  

    Τώρα έχω ένα από αυτά των προσφορών του E-shop που είναι μακρόστενα και τεράστια :D 

     

    Ωραία παρουσίαση! 

    Το ΜΜ350 το διάβασα πάνω από 5 φορές ως ΜΜ530 :hehe: 

  16. Μα δεν λέω να τις κάνεις σούπα ? 

     

    Απλώς, με λίγα παραπάνω από όσα πήρες το dimmer, έπαιρνες όλο το πακέτο και δεν έμπλεκες ούτε με ασυμβατότητες ούτε τίποτα. Πλαγκ εν πλέι :bleh: (επιλέγεις και μέγεθος, μπορείς να επιλέξεις 2Χ50CM ας πούμε).

    Α, και ΑΡ ΤΖΙ ΜΠΙ παρακαλώ, όχι σκέτο μπλε της ΝΔ :hehe: 

     

    Πραγματικά τα ίδια είχα σκεφτεί κι εγώ με κάτι ακασα που είχα (2 από το e-shop - ελπίζω μόνο να μην πήρες 10€ το τεμάχιο όπως κι εγώ :p ), αλλά τις χάρισα όταν πούλησα το παλιό PC και είχα πει από νωρίτερα "to hell with it", και πήρα τις deepcool 360 (είχα και τις 350 αλλά τις πούλησα και απλά πήγα στις 360).

     

    Ωστόσο η αλήθεια είναι πως για μαγνητικές, έχει λιγότερες επιλογές στον Κινέζο. Έχει άπειρες επιλογές, φτηνότερες, με διπλής πάντως. 

     

    πριν 1 λεπτό, το μέλος alexcrx έγραψε:

    @tommybertsen συγνωμη.........

    Δεν την δέχομαι, από τότε που βγήκε, χάθηκε το φιλότιμο

    Spoiler

    Αποτέλεσμα εικόνας για trollface

     

    • Haha 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.