Jump to content

Voidjava

Members
  • Posts

    18
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Voidjava

  • Γενέθλια 15/10/1986

Voidjava's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Voidjava

    Corsair CX750M buzzing

    Εγω τελικά έστειλα την κάρτα γραφικών για αλλαγή. Ενα χρόνο μετά, αλλα θα γινει αντικατάσταση επιτέλους. Το τροφοδοτικό το ειχα αλλαξει επειδη έκανε θόρυβο.. Γιατί ομως τον έκανε; Επειδή η κάρτα ειχε προβλημα με τα ρευματα. Επίσης δοκίμασε να κλείσεις τα ηχεία σου όταν κάνει αυτον τον θόρυβο. Εγω νομιζα πως ειναι απο τροφοδοτικο, αλλα οταν εκλεινα τα ηχεια δεν ακουγα τπτ..
  2. Voidjava

    Corsair CX750M buzzing

    ax760!! φοβερό σε όλα. Από την ποιότητα της συσκευασίας, μέχρι την απόδοση του. Καλύφθηκα
  3. Voidjava

    Corsair CX750M buzzing

    πολύ μπέρδεμα. Το αλλάζουν το τροφοδοτικό, αλλά μου προτείνουν κάτι διαφορετικό της corsair, γιατί ότι και να γίνει το cx πάλι θα κάνει τον ίδιο ήχο. 1) tx750. Αυτό έχει πολλές εκδόσεις. cwt/seasonic. V1/Μodular/V2 κτλ. 4 διαφοτερικές πατέντες για τον ανεμηστήρα, από τις οποίες οι 3 βγάζουν το πρόβλημα. Πως να βρω ποιο δεν θα μου το βγάλει.. 2) hx650. Φοβερό τροφοδοτικό, αλλά πάρα πολλά έχουν θέμα με τον ανεμηστήρα. Τα αντικαθηστούν και πάλι το ίδιο, μέχρι να τους στείλουν το hx750 που δεν έχει το πρόβλημα. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι το κατάστημα που συνεργάζομαι, δεν έχει το 750. Θα πρέπει να το ρισκάρω. Τα φοβόμουν εξ αρχής τα ριμάδια τα corsair και πολύ με "έσπρωχναν" να πάρω τέτοιο, λόγο του RMA. Όλοι ξέρουμε, πως η Corsair είναι άψογη σε αυτό το θέμα, αλλά μέχρι να κάτσει το σωστό τροφοδοτικό...
  4. Voidjava

    Corsair CX750M buzzing

    Εστειλα το τροφοδοτικο για rma. Ζοριζεται οταν τραβάει ρεύμα η γραφικών. Ευχαριστω!
  5. Voidjava

    Corsair CX750M buzzing

    Δεν είναι κάτι τέτοιο: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=QQ5S8US77hA]XFX RADEON 7850 making weird noise - YouTube[/ame] αλλά κάτι τέτοιο με λιγότερη φασαρία γενικά. Μπορείτε εδώ να παρατηρήσετε ότι ο θόρυβος υπάρχει όταν είναι το παιχνίδι μπροστά: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=eJa1uVUayEc]Corsair CX750 PSU Noise Problem - YouTube[/ame]
  6. Καλησπέρα σας! Το μηχάνημα έχει μητρική asrock z77 extreme4 και επεξεργαστή i5-3570k. Πρόσφατα απέκτησα ένα τροφοδοτικό της Corsair, το CX750Μ. Η κάρτα γραφικών μου είναι και αυτή καινούρια, η XFX 7870 DD. Υπάρχει λόγος που αναφέρω την κάρτα, καθώς συνδέεται άμεσα με το πρόβλημα και το υπόλοιπο μηχάνημα για να καταλάβετε τις λεπτομέριες . Ο ήχος είναι σαν πετάρισμα μύγας μέσα στο τροφοδοτικό και τον κάνει μόνο όταν ανοίγω "βαριά" παιχνίδια και μόνο όταν είναι η κάρτα γραφικών πάνω στο μηχάνημα. Αν την ώρα που έχω ανοιχτό κάποιο από τα "βαρια" παιχνίδια, κάνω alt_tab ο ήχος σταματάει, μέχρι να ξαναμπώ στο παιχνίδι. Τα παιχνίδια που παίζω είναι dota2 και Lineage2. Στη dota2 δεν μου κάνει τον ήχο, είτε είναι πάνω η κάρτα γραφικών, είτε όχι. Στο Lineage2 τον κάνει μόνο όταν είναι πάνω η κάρτα και σήμερα έβαλα το farcry3 για να δω τι γίνεται και ακούγεται ο ήχος, μόνο όταν είναι πάνω η καρτα γραφικών επίσης. Όταν συνδέω το hdmi στη μητρική, τα παίζει όλα αθόρυβα. Την γραφικών την έχω δοκιμάσει, είτε με 2 8-pin καλώδια από το τροφοδοτικό, είτε με 1 μόνο 8-Pin που γίνεται 2x6+2pin και ο ήχος είναι ο ίδιος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κάνει τον ήχος το τροφοδοτικό, όταν είναι πάνω η γραφικών και όχι σε όλα τα παιχνίδια. Να φταίει η συνδεσμολογία; Το CX750M μου δίνει 2 καλώδια με έξοδο 8pin --> 2χ6+2Pin με την επιγραφή PCI-E.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.