Jump to content

Harristec

Members
  • Posts

    40
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Harristec

  1. Harristec

    #labxmas2014 day 8 gift 13

    6 Αυγούστου 2012
  2. Harristec

    #labxmas2014 day 7 gift 12

    ENIAC. Χρόνια πολλά.
  3. Τελικά έχεις δίκιο, άλλα έβλεπα, άλλα καταλάβαινα πάνω στη βαβούρα, θα παίξει ο αποκωδικοιητής ή παω για καινούργια τηλεόραση... το 9 που έβλεπα, είναι το κανάλι του αποκωδικοποιητή.
  4. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμβουλή, κατέβασα λίγο τη ρύθμιση του αποκωδικοποιητή, ανέβασα την ρύθμιση στην τηλεόραση και την γύρισα σε 16:9 και βουαλά, έπεξε το μπου.....λο. Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. :clap:
  5. Αυτό δεν το είχα σκεφτεί, θα το δοκιμάσω και βλέπουμε.
  6. Μάλλον η συμπίεση αυτών τον καναλιών είναι στα 9Mhz.
  7. Ναι, τη μικρή τηλεόραση την δοκιμάζω στην ίδια κεραία, το θέμα είναι οτι ο αποκωδικοποιητής πιάνει ολα τα κανάλια αλλά, όταν βάζω να παρακολουθήσω MEGA ή STAR..... (που εκπέμπουν στα 9Mhz), στιγμιαία δείχνει το κανάλι καμπάνα και μετά αρχίζει να ανεβοτατεβάζει την εικόνα, χωρίς σταματημώ. Μήπως η τηλεόραση δεν υποστηρίζει τα 9Mhz που εκπέμπουν αυτά τα κανάλια και μου κάνει τα νερά;;
  8. Η ποιότητα σήματος είναι 65 και η ένταση σήματος ειναι 80. Είμαι Μπραχάμες και πιάνω απο Υμηττό. Σε μια μικρή τηλεόραση (14" F&U Model: FLED 16891MP4) που την δοκίμασα, παίζει ολα τα κανάλια καμπάνα. Δεν ξέρω τι γίνεται.
  9. Καλησπέρα και απο εμένα. Έχω το εξής πρόβλημα, έχω έναν αποκωδικοποιητή F&U τον πιο φτεινό, νομίζω έκανε 25ευρώ, (απο το καλάθι τον πήρα), τον οποίω, όταν τον συνέδεσα στην παλιά 21" CRT, στην αρχή δεν έπιανε τίποτα γιατί ήθελε καινούργια κεραία, πέρνω καινούργια κεραία, τον συνδέω, πίανει ολα τα κανάλια ΑΛΛΑ, τα κανάλια (Mega, Star......) όταν παω να τα παρακολουθήσω, η τηλεόραση κάνει νερά, δοκιμάζω τον αποκωδικοποιητή σε άλλη τηλεόραση 21" CRT και αυτή τα ίδια, ψάχνω στον αποκωδικοποιητή και βλέπω οτι τα (Mega, Star......) παίζουν στα 9Mhz, μάλλον ο αποκωδικοποιητής πάει για πέταμα. Ύστατη προσπάθεια σε μια τηλεόραση στο Χωριό, που είναι κάπιος πιο καινούργια 29" CRT, εκεί παίζουν ολα καμπάνα. Οπότε, οι μικρές τηλεοράσεις, 21 CRT, θέλουν πέταμα ή με έναν HD αποκωδικοποιητή θα λυθεί το πρόβλημα;; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
  10. Harristec

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Δεν ανταποκρίθηκε απλώς στις προσδοκίες μας, τις ξεπέρασε. Όταν δείς το Project Plexi με την πρώτη ματιά, λες εντάξει, είναι ενα κουτί Η/Υ ντυμένο με Plexi, στήν δεύτερη ματιά βλέπεις οτι ΟΛΑ είναι ντυμένα με Plexi και διαβάζοντας ολο το worklog, βλέπεις τη δουλειά έχεις κάνει, Βαρελάκι λαδιού, Σωλήνας για το Sleeve, Δεύτερος πάτος για τα καλώδια, Τρελή Μόντα στο Τροφοδοτικό στο DVD .......... και κάποιοι φίλοι μου, μου λέγανε να ανεβάσω στο internet, ενα ξύλινο κουτί (νοβοπάν) που φτιάχνω τώρα για τον υπολογιστή. Εσείς εδω έχετε κάνει Παπάδες. Και πάλι Άξιος, Εξαιρετική δουλειά, συνέχισε έτσι.
  11. Harristec

    Πότε κάνατε τελευταία φορά format;

    11/10/2012 που έβαλα δεύτερο δίσκο.
  12. Harristec

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Μετά απο μια 1 εβδομάδα διαβάσματος όλου του θέματος, Συγχαρητήρια, :T: έχεις κάνει μια καταπληκτική, εξαιρετική και προσεγμένη δουλειά απο όλες της απόψεις.
  13. Harristec

    Samsung Galaxy S4 - official thread

    Καλησπέρα και απο εμένα. Και εγω εχθές αγόρασα το Samsung S4, 450ευρώ μείων 100 που πούλησα στο μαγαζί το παλιό (HTC EVO 3D), 350ευρώπουλα, μια χαρά μου ήρθε. :dance3: Στήν αρχή νόμιζα οτι είναι το Μαιμού, αλλα τελικά, είναι το Αυθεντικό S4, απο Γαλλία. Βέβαια, πήρα και αυτή την θήκη, Samsung View Cover For Galaxy S4 Black με 45εύρω. Λίγο μεγάλο βέβαια, δεν χωράει σε τσέπη, αλλα κάπου θα βρεθεί να το βάλω. Μόλις έκανα μια δοκιμή στην παλία θήκη (Sentio Θήκη Multi Purpose 9,5 x 1 x 14εκ.) που χρησιμοποιούσα για το HTC και χωράει, μπαίνει και στην ζώνη. Υ.Γ. Το παλιό HTC έπιασε τα 100ευρώ διότι, η συσκευή είναι σε άριστη κατάσταση, τα παρελκόμενα, άθικτα μέσα στο κουτί τους και η απόδειξη αγοράς, που είναι ακόμα στην εγγύηση.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.