Jump to content

Georgetech

Members
  • Posts

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Georgetech

  • Γενέθλια 25/03/1986

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Επάγγελμα
    Digital Marketing Manager

Πρόσφατοι Επισκέπτες

652 Εμφανίσεις προφίλ

Georgetech's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Τελικά βρήκες άκρη ? Αν θέλεις κάποια πρόταση εγώ είχα θέμα με ssd δίσκο, έχασα όλα τα δεδομένα και πήρα τηλέφωνο στη Datarecall, πήγα τον δίσκο ο ίδιος στην Αγία Παρασκευή είναι τα γραφεία τον τσέκαραν και μου έκαναν εκτίμηση. Μου έσωσαν το 85% των δεδομένων αλλά το κόστος ήταν αρκετά δαπανηρό. Αν τα αρχεία σου είναι για σένα σημαντικά τότε καλό θα είναι να ψάξεις για εταιρεία ανάκτησης, μπες διάβασε κριτικές ψάξτο λίγο. Ρίξε μια ματιά και σε αυτούς https://www.datarecall.gr
  2. Συμφωνώ αν θέλουν να πάρουν στα σοβαρά το marketing και τις πωλήσεις θα πρέπει να επανεξετάσουν τις τιμές. Είναι απαράδεκτο το κόστος, λες και απευθύνονται μόνο σε Λεφτάδες.
  3. Georgetech

    Battlefield 1

    Αν παίζεις On Line και είσαι παλιός Gamer είναι λογική η απογοήτευση. Συνήθως επιλέγω τα campaigns για να δημιουργώ gameplays - walkthroughs. Εκτός από αυτό χωρίς vdsl που δεν έχω για την ώρα δεν μπαίνω καν στη διαδικασία πόσο μάλλον όταν οι server σέρνονται. Έχω αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά στο Game Reviews https://gamereviews.gr/battlefield-1-review-to-apolito-polemiko-shooter-1ou-prosopou/
  4. Καλησπέρα Έκανα αναβάθμιση από Windows 7 σε Windows 10 και δεν λειτουργεί το shut down. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω αυτό ? Αλλιώς με βλέπω να επιστρέφω στα 7.
  5. Ξαφνικά δεν ξέρω τι συνέβη από τα δεξιά της οθόνης ενώ εμφανίζεται κανονικά το φόντο δεν μπορώ να μετακινήσω τα εικονίδια στην άκρη οτι και αν ανοίγω είτε βίντεο είτε παράθυρο μου ανοίγει μέχρι ένα σημείο από τα δεξιά λες και έχει μπει ένα αόρατο τείχος.. Τι μπορώ να κάνω ?:rant:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.