Jump to content

woe2011

Premium Members
  • Posts

    142
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About woe2011

  • Γενέθλια 20/07/1987

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Ηλεκτρολόγγα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

woe2011's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. woe2011

    Οι αγορές μας..!!

    Περισσότερες λεπτομέρειες?
  2. Sorry για την αργοπορημένη απάντηση. Σαφώς κ έχεις δίκιο. Το αντικείμενο που δουλευω δεν εχει καμία σχέση με αυτο που τέλειωσα. Η ερώτηση όμως έχει. Δηλαδή, επειδή εχω πτυχίο ηλεκτρολόγου μηχανικου συνεπάγεται οτι ξέρω απο υπολογιστές, άρα και απο δίκτυα (ΝΟΤ !). Με δύο μαθήματα εξαμήνου βέβαια μόνο δίκτυα δεν έμαθα, και δεν ασχολήθηκα πέρα απο τα βασικά. Anyway, Η ερωτηση μου ήταν κυρίως εγκυκλοπαιδικής γνώσης. Στον Διευθυντή απαντήθηκε ήδη όπως αναφέρατε κ εσεις παραπάνω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας πάντως, όπως και να έχει. No hard feeilings, και δυστυχώς είναι έτσι όπως γράφεις.
  3. συμφωνούμε, ΑΠΟΛΥΤΑ. Παρόλα αυτα, επειδή είμαι μόλις μία βδομάδα στη δουλειά, δεν ήθελα να ξεστομίσω το "δε ξερω, παρε τεχνικό". Στην ουσία την ερώτηση την κάνω εγώ, απλα για να δωσω σωστη συμβουλη, that's all. Φυσικά και δεν θα αναμειχθω παραπάνω απο το να πω την γνώμη μου.
  4. Καλημέρα στο forum, Πρόσφατα έπιασα δουλειά σε μία εταιρεία, στην οποία τρέχει, εκτός όλων των αλλων, ενας file server , τον οποιο χρησιμοποιουν για κοινη χρηση αρχείων εσωτερικα της εταιρείας. δυστυχώς δεν ξέρω τι λειτουργικο και έκδοση τρέχει ο server. Ρωτήθηκα όμως απο τον διευθυντη, αν θα μπορουσαμε να βάλουμε κωδικο πρόσβασης σε φακέλους ξεχωριστά στον server. Με τα λίγα που γνωρίζω, δε γίνεται, παρα μόνο με εξωτερικό πρόγραμμα. Υπάρχει κάποια λύση πάνω στο θέμα? Κ άν η μόνη λυση είναι με πρόγραμμα, υπάρχει κάποιο που να κάνει καλά τη δουλειά του? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. woe2011

    Show your desktop

    Πολύ καλό... Δύο απορίες... Μπορει να δουλέψει παράλληλα με rainmeter ? Και το βασικότερο, πόσους πόρους "τρώει" (ram, cpu) ?
  6. woe2011

    wifi στο υπόγειο?

    Προφανώς και θα αγοράσω το καλωδιο, και θα περασω τα κλιψακια μονος μου!
  7. woe2011

    wifi στο υπόγειο?

    Δεν εχω τέτοιο θεμα, (γειτονες κτλπ) το καλωδιο θα πέσει απο την πισω οψη της πολυκατοικίας ετσι κ αλλιως, ουτε το αισθητικο κομμάτι δε θα χαλασω δηλαδή. Κ εγω σε αυτη τη λυση καταλήγω. Θα ψαξω να βρω αν μπορω να δοκιμάσω καποιον powerline, αλλιως καταληγω στη λυση του καλωδίου! Σας ευχαριστώ για της απαντήσεις σας.
  8. woe2011

    wifi στο υπόγειο?

    Αν υποθέσουμε οτι πάω σε powerline, υπάρχει κατι που πρέπει να προσέξω στην αναζήτηση του σωστου; υπάρχει καποια πρόταση;
  9. woe2011

    wifi στο υπόγειο?

    Δεν έχω δουλέψει ποτέ οποιοδήποτε powerline, γι αυτο κ δε γνωρίζω κατα πόσο ειναι αξιόπιστο η όχι εργαλείο δε θέλω να streamαρω, ούτε να κάνω καποια εξηζητημένη δουλειά, θέλω απλά να αποκτήσω wifi στο υπόγειο.
  10. Καλησπέρα, Έχω το εξής θέμα. Θέλω να αποκτήσω wifi σε ενα ημιυπόγειο, το οποιο είναι κάτω απο το σπίτι μου, το οποιο σπίτι, βρίσκεται στον 4ο όροφο. Βάσικά χαρακτηριστικά, υπάρχει ίδιο ρολοι δεή, αλλα και ιδια γραμμη τηλεφώνου! Οι λύσεις μέχρι στιγμής που έχω σκεφτει έιναι οι εξής: 1. καλωδιο utp απο το σπίτι μέχρι το υπόγειο και συνδεση με ενα router. η οποία λύση είναι κ αυτη που προτιμώ καθως την θεωρώ πιο αξιόπιστη, αλλά πρεπει να τρυπησω ενα τοιχο και το καλωδιο να βγει απο εξω με ότι αυτο συνεπαγεται αυτό! 2. powerline στο σπίτι με ανταποκριση στο υπόγειο, αλλα δε γνωριζω κατα ποσο θα δουλεψει σωστα σε τετοια αποσταση καθως μιλαμε για 4 οροφους! και 3. router στο σπιτι, router και στο υπογειο, κλεινοντας το ενα κ ανοιγοντας το αλλο, ανάλογα με το που θα είμαι. (την έβαλα ως τελευταία επιλογή, οπότε ας μην την σχολίασουμε πολυ, ξέρω οτι δεν ειναι λυση αυτό!) Αν υπάρχει καποια πρόταση, περαν των παρπάνω, η οποία νομιζετε ότι θα δουλέψει, περιμένω να την ακούσω!
  11. woe2011

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Χρονια πολλά σε όλους , Καλές γιορτές
  12. woe2011

    Οι αγορές μας..!!

    Για να μπορει να συνδεθεί στις τελευταίες τηλεοράσεις προφανως!
  13. woe2011

    Οι αγορές μας..!!

    Εγώ δεν έχω το κλασσικό, οπότε δεν υπήρχε κανένα δίλημμα! Για να σε βοηθήσω όμως.. αυτο έρχεται με θύρα HDMI!
  14. woe2011

    Οι αγορές μας..!!

    Nintendo NES classic Mini Right into the childhood! Ισως τα πιο νοσταλγικά λεφτά που έδωσα ποτέ! Δε πρόλαβα να το συνδέσω ακόμα! Το τηλεχειριστήριο έιναι ακριβώς ίδιο μέγεθος με το κλασσικό παλε ποτέ τηλεχειρηστήριο. Σε συγκριση με αυτό μπορείτε να καταλάβετε για πόσο mini μιλάμε. Ίδια αίσθηση κουμπίων πάντως. Λίγο κοντό καλωδιο βέβαια, αλλα οκ, θα το παραβλέψω! 70 ευρώ απο public, μετα απο προπαραγγελία το Σεπτέμβρη.
  15. woe2011

    Οι αγορές μας..!!

    Xiaomi Mi router 3 για το routing της οικίας! Μόλις κατεύθασε, σε λιγακί θα συνδεθεί για να δέιξει και τις δυνατότητες του! Απο συσκευασία και εμφάνιση φουλ ικανοποιημένος πάντως! Πολύ κομψό! Αγοράστηκε απο Aliexpress, στα 27ευρω αν θυμάμαι καλα.... μπορεί να κάνω λάθος στην τιμή, δεν είμαι σιγουρος!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.