Jump to content

it.expert

Premium Members
  • Posts

    597
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About it.expert

  • Γενέθλια 03/01/1922

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

it.expert's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. it.expert

    Ερωτήσεις για ΟΤΕ ΤV

    Πληρώνω 40 το μήνα με ote tv full pack, 24άρι νετ, απεριόριστα σταθερά και 6 ώρες κινητά. Δέκτης κτλ δωρεάν
  2. Και αυτή αλλά και στην προηγούμενη τα πρόσωπα είναι εντελώς πορτοκαλί. Κάνεις κάποιο pp και γίνονται έτσι;
  3. ff κι εσύ δηλαδή ε? Δεν πούλησα τίποτα εγώ, μου τα έκλεψαν όλα... Ευχαριστώ και τους υπόλοιπους για τις απαντήσεις. Η απόδοση σε χαμηλό φωτισμό σε σχέση με την Fuji νομίζω έρχεται στα ίσα, αν όχι πιο πάνω μιας και κερδίζει αρκετά σε stop, από την εξαιρετική σταθεροποίηση,
  4. Πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία δημοσίευση και τελικά ακόμα δεν πήρα τίποτα... Πέρασε ο καιρός και το budget ανέβηκε και δηλώνω ερωτευμένος με τη fuji xt1. Από την άλλη πλησιλαζει σε οικονομικά.μεγέθη την Sony A7 mkIi που με τον ff αισθητήρα της και την σταθεροποίηση που έχει στο σώμα, δεν με αφήνει να την αγνοήσω! Τι προτείνετε? Να ανεβω τόσο ψηλά? Ειλικρινά έχω προβληματιστεί...
  5. it.expert

    mail server

    Και κάτι που μου διέφυγε, για ημερολόγιο και επαφές, δεν μπορείς να το κάνεις με το NAS
  6. it.expert

    mail server

    Όποιος σου είπε ότι για αυτό που θες να κάνεις χρειάζεσαι exchange, κόψε τους την καλημέρα. Να επισημάνω όμως, αν αυτό που συζήτησες ήταν αυτό που έγρεαψες στο αρχικό post. Σημείωσε ότι σε exchange έχω εμπειρία όση έχουν όλοι αυτοί που στο πρότειναν μαζί, Χ 10!
  7. it.expert

    mail server

    Το mail είναι critical. Αν το uptime είναι το ζητούμενο, μην πας με NAS. Μην πας καν με Server inhouse. Θα χρειαστείς static ip, Ups, hardware, license και τα σχετικά. Πείσε τους να αλλάξουν το domain του email τους και να αγοράσουν το δικό τους. Μετά θα το κάνεις host είτε στην google (google apps) είτε office 365. Θα έχεις 100% uptime, δεν σε νοιάζει το maintenance, δεν πέφτει ΠΟΤΕ, μπαινουν από ΠΑΝΤΟΥ, υποστηρίζονται από όλα τα κινητά κτλ κτλ. Ό,τι θες στείλε μου και π.μ. αν νομίζεις ότι δεν θες να γράψεις δημόσια, μπορώ να σε καθοδηγήσω για το πως να κινηθείς.
  8. it.expert

    mail server

    Και εννοείται πως πρέπει να τους πείσεις να αγοράσουν ένα δικό τους domain και να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το Otenet.
  9. it.expert

    mail server

    Εντάξει, εγώ μερτικό δεν θέλω, αν ήθελα δεν θα του έλεγα αναλυτικά τι να κάνει και πως, αλλά @AGRIMI έχουν μια βάση αυτά που λένε οι από πάνω, ίσως να μην σου αρέσουν αλλά έχουν. Τώρα σχετικά με το NAS, γίνεται και με NAS, είναι πιο advanced όμως και από αυτά που βλέπω θεώρησα ότι δεν θα τα καταφέρεις και σου είπα τους πιο απλούς τρόπους. Μπορείς με Synology σίγουρα, θα πρέπει να εγκαταστήσεις το Mail Server package Και το Mail Station. Ενεργοποιείς το Imap Και συνδέονται τα outlook των χρηστών σου πάνω στο Synology. Έπειτα μέσω του mail station web interface σετάρει πάλι το pop3 του otenet, κάτι αντλιστοιχο με αυτό που σου είπα να κάνεις με το gmail. Για αποστολή πάλι θα χρησιμοποιείς τον SMTP της OTENET. Γενικώς πάντως θεωρώ καλύτερ, απλούστερη και πιο safe τη λύση του gmail.
  10. it.expert

    mail server

    Το gmail θα "ρουφάει" το pop3, server με server, δεν έχει καμία σχέση το outlook. Στο outlook θα βλέπει το gmail inbox στο οποίο θα έχουν μπει τα mails του pop3 account. Works solid, το μόνο glitch είναι ότι δεν μπορείς να ρυθμίσεις πόσο συχνά κάνει το pop3 check η google, μπορεί να έχει 5λεπτες καθυστερήσεις στα εισερχόμενα, ξέχασα να το αναφέρω πιο πριν. Το πόσο συχνά τσεκάρει για new mails εξαρτάται από το πόσο συχνά λαμβάνει το pop3 και "αυτορυθμίζεται" ο αυτοματισμός αυτός, δεν μπορείς να το παραμετροποιήσεις.
  11. it.expert

    3g router->wifi router

    To διαχειρίζεσαι από το web interface του router.
  12. it.expert

    mail server

    Οι λύσεις σου είναι 2, είναι δωρεάν και είναι πανεύκολες για αυτό που θες να κάνεις. Δεν χρειάζεσαι κανένα Server και κανένα NAS και αυτά τα "έχω έναν πελάτη" μη τα λες δημόσια γιατί γελάνε και τα μπετά. Εαν καταλαβαίνω καλά, το request είναι να μπορεί το γραφείο από πολλούς διαφορετικούς υπολογιστές να διαβάζει ένα mailbox κοινόχρηστο έχοντας την δυνατότητα να βλέπουν όλοι τον ίδιο "κουβά" με mails. Αυτό που ζητάς έχει όνομα και λέγεται IMAP. Η μία λύση είναι να προσθέσεις στα oultook των χρηστών, το otenet mail account ως imap account, πιο πάνω αναφέρθηκε ότη η otenet δεν έχει imap support, αν όντως ισχύει αυτό πας στην επόμενη λύση. Πάντως δοκίμασε να το περάσεις ως IMAP βάσει αυτών των ρυθμίσεων. Η επόμενη λύση είναι το gmail. Ανοίγεις ένα gmail και αφού κάνεις login στο webmail του, πας στα settings και του ορίζεις να τσιμπάει τα mail του otenet (settings / accounts and import / Check email from other accounts (using POP3) Με αυτό τον τρόπο έχεις επιτύχει να έχεις το otenet mail σου σε ένα Imap account με πολύ αποθηκευτικό χώρο και όλα τα υπόλοιπα benefits του gmail. \ Στο outlook τώρα, θα κάνεις το εξής: new email account / manual setup / POP or IMAP και βάζεις: Your Name: θα είναι αυτό που θες να φαίνεται σαν όνομα σε όσους παραλαμβάνουν τα mails Email address: Θα βάλεις την OTENET Account type: IMAP Incoming: imap.gmail.com Outgoing: Τον SMTP της OTENET Username: Ολόκληρο το gmail Password: Το password του gmail More settings / Outgoing Server Check to My outgoing serv... / Log on using και βάζεις user/pass της OTENET Advanced Incoming / SSL / 993 Outgoing / Ό,τι υποστηρίζει η OTENET Σώζεις και είσαι έτοιμος, σαν inbox βλέπεις το imap του gmail το οποίο τραβάει τα mails από την otenet, ενώ όταν στέλνεις τα μηνύματά σου φεύγουν από otenet.
  13. Ο πρώτος λογ/μός έρχεται πάντα έντυπος, κάτι δεν κατάλαβες καλά.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.