Jump to content

Poiz

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Poiz

  1. Poiz

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά, καλά και δημιουργικά σε όλους στο Lab .
  2. Poiz

    HTC & πολύ κακή εξυπηρέτηση από το service

    Και η Samsung και η Apple δυστυχως αυτη χρησιμοποιουν! Αλλα και παλι μετα απο τοσα παραπονα θα επρεπε απο μονες τους οι εταιρειες να απευθυνθουν σε αλλο service.
  3. Poiz

    HTC & πολύ κακή εξυπηρέτηση από το service

    Ειναι απαραδεκτοι.Εχω το HTC Desire S και μετα απο τον 1 χρονο εκανε επανεκινηση μονο του οταν μιλαγα στο τηλεφωνο τουλαχιστον 5 φορες τη μερα.Το στελνω για φτιαξιμο,το παιρνω πισω μετα απο 20 μερες και το κινητο ειχε τρεις νεες βλαβες.Δε μπορουσα να το συνδεσω με Η/Υ παρα μονο για να φορτισει,δεν αναβαθμιζοταν το market σε google play και ηταν χαλασμενος ο αισθητηρας που απενεργοποιει την οθονη κατα τη διαρκεια της κλησης. Το ξαναστελνω και μετα απο 20 μερες μου το στελνουν παλι χαλασμενο και παλι εκλεινε κατα τη διαρκεια των κλησεων η συσκευη. Τριτη φορα,μιλαω με το service μεσω email γιατι απ οτι φαινεται δεν απαντανε σε τηλεφωνα,μιλαω με 1002 υπευθυνους απο την εξυπηρετηση πελατων και με τα πολλα ξαναστελνω το τηλεφωνο για φτιαξιμο.Μετα απο 10 μερες επικοινωνω μαζι τους γιατι δεν ηξερα τι γινεται με τη συσκευη και μου ειπαν οτι θα αντικατασταθη με καινουρια ή ανακατασκευασμενη.Φυσικα και τσακωθηκα μαζι τους και απαιτησα η συσκευη να ειναι καινουρια και μεσα στο κουτι,απο τοτε τους εχω στειλει mail (στο service),εχω μιλησει στο chat με την εξυπηρετηση πελατων και περιμενω να ξαναμιλησω για 100 φορα με καποιον υπευθυνο,βασικα ανευθυνο γιατι αυτο ειναι και ακομα δεν εχω λαβει απαντηση ουτε τη συσκευη και εχουν περασει παλι περιπου 20 μερες. Συγχαρητηρια,δεν ξαναπαιρνω ουτε handsfree απ αυτη την εταιρεια.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ολοι τους εκει μεσα!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.