Jump to content

kastorianos

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About kastorianos

  • Γενέθλια 27/11/1961

kastorianos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Οτι δεν υπαρχει δισκος ασχετως εαν βλεπει καποιον με 1Τ. Το χρησιμοποιησα και αυτο.Απλως δεν βλεπει δισκο.Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας
  2. Ταινιες εχω και σειρες.Ενταξει δεν ειναι κατι το πολυ σημαντικο,αλλα δεν θα ηθελα και να τα χασω.Εαν βεβαια δεν γινεται δεν θα πεθανω κιολας.Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.Θα το τσεκαρω με αυτο που μου εγραψες.Με το check disk παντος μου εβγαλε σφαλμα.
  3. Φιλε μου αυτο ακριβως εκανα και μια απο τις πρωτες αποκρισεις του φιλου μας του γκουγκλη ηταν το θεμα αυτο ακριβως,γιαυτο και εκανα εγραφη στο φορουμ.Απο την αλλη οταν αγοραζεις δισκο 2,3,4 Τ ποσα GB πρεπει κατ'εσε να βαλει καποιος για να ειναι ενταξει?
  4. Και εγω εχω εναν εξωτερικο σκληρο seagate 2T,τον οποιο μετα απο μια επανεκιννηση δεν εβλεπε ο υπολογιστης.Στην διαχειριση δισκων τον εχει σαν μη εκχωρηθεντα και τον βλεπει σαν 1Τ.Τον εβγαλα απο το κουτι του και τον τοποθετησα μεσα στον υπολογιστη.Αρχικα για 2-3" σφυριζε αλλα το αποτελεσμα ηταν το ιδιο. Με το παραπανω προγραμμα θα κανω δουλεια η" θα πρεπει να χρησιμοποιησω καποιο αλλο? Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.