Jump to content

gero21

Members
  • Posts

    23
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About gero21

  • Γενέθλια 03/05/1987

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Ηράκλειο-Ημαθ

gero21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. gero21

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά σε όλα τα μεγάλα παιδιά που δε σταματούν ποτέ να παίζουν!!!
  2. gero21

    Macbook Pro Retina με ενδοκοινοτική συναλλαγή

    Καλημερα...το αν θα περιμένεις τα καινουρια κατα την άποψη μου σχετίζεται απο την δουλεια που θέλεις να κανείς με το μακ κ με το ποσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις. Ενα απο τα αξιόπιστα site που γνωρίζω ειναι το γερμανικό notebooksbilinger. Αγοράζοντας απο εκει γλιτωνεις ολόκληρο το φπα με την χρήση διεθνούς ΑΦΜ...ομως πρεπει να συννενοηθειται με τον λογιστή σου για την διαδικασία με την οποία δηλώνεις την συναλλαγή. Να σημειώσω οτι απ όσο ξέρω δεν πληρώνεις κατι μια κ γλιτώσει ήδη το φπα απο την χώρα αγοράς! Τελος στα αρνητικά απο το συγκεκριμένο σάιτ ειναι πως τα μακ έχουν γερμανικό πληκτρολόγιο!
  3. gero21

    Internet banking και PayPal

    Συμφωνώ αλλά απ' ότι ξέρω οι περισσότερες είναι δωρεάν για τον πρώτο χρόνο κ μετά έχουν ετήσια συνδρομή. Γύρω στο 30€!!
  4. gero21

    Internet banking και PayPal

    Βασικά εγω ξεκίνησα να την χρησιμοποιώ για αεροπορικά γιατί δεν θέλω να πληρώνω συνδρομές στις πιστωτικές...αλλά έχεις απόλυτο δίκαιο Sir diman Sent from: gero21 --> using Tapatalk Don't be afraid to ask whatever...only in that way you would be wise!!!
  5. gero21

    Internet banking και PayPal

    Μέσω paypal: Μεταφέρεις όλο το ποσό εκεί και με μια ισοτιμία της εκάστοτε στιγμής σου εμφανίζεται στο αντίστοιχο νόμισμα που έχεις ως προεπιλογή στο paypal. Η κατάθεση σου γίνεται στο λογαριασμό του paypal της American bank of Greece με έδρα την Αθήνα. Τις λοιπές μετατροπές τις κάνει η συγκεκριμένη τράπεζα και το ποσό που αντιστοιχεί στην κατάθεση πιστώνεται στον λογαριασμό σου στο paypal!
  6. gero21

    Internet banking και PayPal

    Εγω αναφερομουν στην webuy της Πειραιώς που την εκδιδεις από το ebanking! Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. gero21

    Internet banking και PayPal

    Απο το 2010 χρησιμοποιώ το ebanking της εθνικής για να κάνω αποστολή χρημάτων στο λογαριασμό του papal. Θεωρώ οτι η Πειραιώς ειναι σκέτη κλεψιά!!!Ξεκινησε με δωρεάν φορτίσεις των χρεωστικων...πέρασε στο ευρουλακι κ τώρα 2€!!!Αρα αν κάθε φορά βάζεις το πόσο της αγοράς πρέπει να έχεις κ το 2€!!!Με ασφάλεια λοιπόν κ κόστος μισό ευρώ στέλνεις όσα χρήματα θες κ σε 40 ώρες τα βλέπεις να έχουν πιστωθει στο PayPal...Το θέμα στο PayPal εμφανίζεται από τις συνεχόμενες συναλλαγές όπου με την ισοτιμία χάνεις κάποιο πόσο των χρημάτων σου!Οσο για το θέμα ασφαλείας...παντού μπορούν να υπάρξουν παραθυρα...οπότε από την πλευρά των χρηστών...ας διαφυλάξουμε όσο μπορούμε τα νώτα μας!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. gero21

    Ατελειωτες καθυστερησεις απο Κινα

    Πω...μόλις χθες παρήγγειλα ένα είδος...ευτυχώς οικονομικό από εβαυ!!! Αναμένουμε...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.