Jump to content

dirving69

Premium Members
  • Posts

    453
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by dirving69

  1. Σε παρόμοια περίπτωση μετά απο πτώση κεραυνού, κάηκαν (αυτό είναι δική μου ερμηνεία) οι 3 απο τις 4 θύρες HDMI της LG τηλεόρασης μου. Στην μία και μοναδική που απέμεινε έβαλα ενα hdmi switch για να κανω τη δουλειά μου. 

     

    • Agree 1
  2. 31 minutes ago, fatalara said:

    Ε λογικα θα φερει. Αυτο που θελω παντως το εχει οποτε με την πρωτη ευκαιρια θα το τσιμπισω.

    Βγαινει και 60 ευρω φθηνοτερα απο το amazon!

     

    Ρίχνε καμμιά ματιά και στο ιταλικό amazon. Κατά καιρούς βγάζει κάποιες πολυ καλές προσφορές σε open box etc. Αν βρείς κάτι και δε στέλνει Ελλάδα, πες μου να εξυπηρετήσω

    • Like 1
  3. 4 hours ago, fatalara said:

    Αυτο που εστειλες εσυ ναι αλλα ειναι ο μοναδικος και δεν θελω αυτο το πληκτρολογιο. Θα σπασουμε τα δαχτυλα μας με τους μαυρους mx.

    Εδω ειμαστε!!! https://www.mechkeyboards.eu/

     

    Απλά αυτό δεν έχει τιποτα σε stock...

  4. Δυστυχώς αντίστοιχη εμπειρία είχα και εγω απο το K95 το οποίο θεωρείται και η ναυαρχίδα της εταιρείας. Μάλιστα το είχα αγοράσει για να αντικαταστήσει το ducky (δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι απο αυτούς που βαριούνται εύκολα) αλλα ουτε καν. Σε 2 μήνες το ducky είχε ξαναπάρει τη θέση του (ασε που έχεις και καλύτερη τιμή μεταπώλησης αν και εφόσον το αποφασίσεις).

    • Like 1
  5. Επίσης να έχεις υπόψη σου οτι PBT με PBT έχουν τεράστιες διαφορές ανάλογα τη χώρα κατασκευης/προέλευσης. Απο προσωπική εμπειρία με ενα παλαιότερο Ducky θα πω απλά πως ότι πλήρώνεις παίρνεις. Στο αντίλογο μπορεί κάποιος να ισχυριστεί οτι αν βαριέσαι εύκολα, πάρε το Corsair και σε ένα χρόνο το αλλάζεις ?

    • Like 2
  6. On 10/8/2019 at 9:09 AM, raziel said:

    Όσο για το friendly fire είναι στιγμές που μου λείπει ;)

     

    Ελα μη στεναχωριέσαι...έχει μείνει το "σπρώξιμο απο το γκρεμό" ?

    • Haha 1
  7. 7 hours ago, gdp77 said:

     

    Να προσθέσω και κάτι άλλο, επειδή πήρε το μάτι μου μερικές αναφορές σε στρατιωτικά θέματα. Φυσικά δεν διάβασα όλο το thread. Λοιπόν ακριβές και "λαμπερές" αγορές π.χ. μαχητικό νέας γενιάς ή fremm κτλ είναι αναγκαίες αγορές γιατί έχουν και πολιτική αξία δεδομένου ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την στρατιωτική σου ισχύ για να κερδίσεις πολιτικά και διπλωματικά κάποια πράγματα.  Υπό αυτή την έννοια κάτι πρέπει να γίνει και σε αυτόν τον τομέα.

     

    Στρατιωτικά όμως οι ανάγκες είναι άλλες. Χρειάζεται να λυθούν μύρια άλλα προβλήματα, όπως της εκπαίδευσης στο πεζικό που είναι άθλια, του ατομικού εξοπλισμού που είναι β' παγκοσμίου πολέμου, της επάνδρωσης των μονάδων που είναι απαράδεκτη 10%, της εκπαίδευσης της εφεδρείας που είναι επίσης ανύπαρκτη, της συντήρησης του εξοπλισμού που είναι επίσης β' παγκοσμίου πολέμου κ.α. Και ναι, αν χρειάζεται η ελληνίδα "μάνα" να στερηθεί το μπουμπούκι της λίγους μήνες παραπάνω, επιτέλους ας πάρει την ευθύνη κάποιος πολιτικός να το κάνει. Δεν είναι ένδειξη σοβαρού κράτους να βγάζει διαβατήρια για σπουδές (και μετά μένουν μόνιμα στο εξωτερικό και δεν γυρνάνε) χωρίς εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, τη στιγμή που αυτό το κράτος έχει τα προβλήματα που έχει. 

     

    Τα προβλήματα που αναφέρεις είναι δεδομένα και δεν είναι κάτι καινούργιο. Θεωρώ όμως οτι πριν φτάσουμε σε αυτά θα πρέπει να πιάσουμε άλλα σημαντικότερα θέματα που οδηγούν ακριβώς σε αυτό που περιγράφεις: στο να φεύγουν στο εξωτερικό και να μένουν εκεί μόνιμα. Μήπως πρέπει να κοιτάξουμε τα χάλια του εκπαιδευτικού μας συστήματος ? Μήπως πρέπει να δημιουργηθούν οι συνθήκες και οι προυποθέσεις που θα "κρατούν" περισσότερους στην χώρα ? 

    • Like 1
  8. 12 minutes ago, Shaman said:

     

    Κι εμένα με ενοχλεί αφάντασα να έχω πιτσιρίκια στρατηγούς που λένε στους άλλους πώς να παίξουν (κι αν δεν κάνουν αυτό που περίμεναν, σου βαράνε και μία...).

     

    Αλλά εδώ δε συζητάμε για τον τύπο με το O-Ni που θα μείνει στη βάση, "κρυμμένος" πίσω από το θάμνο, να προσπαθεί να κάνει snipe με το derp gun (πραγματική ιστορία) - εκεί το παίρνεις απόφαση ότι παίζετε με 14 στην ομάδα, γελάς και συνεχίζεις.

    Μιλάμε για καταστάσεις που ο X "συμπαίκτης" σου χαλάει το δικό σου παιχνίδι, επειδή αγνοεί τα βασικά ή/και δεν έχει επίγνωση του ότι δεν παίζει μόνος του. Άρα εκείνος δεν σε αφήνει να παίξεις όπως θέλεις/ξέρεις (που, συμφωνούμε, πρέπει να είναι απόλυτα σεβαστό - από όλους).

    A not-so-fine line between the two cases, don't you think?

     

    Αυτο που περιγράφεις είναι ή θα έπρεπε να είναι η πραγματικότητα και τα επιχειρήματα στέκουν. Η πιτσιρικαρία στρατηγικός αναλυτής του τύπου ή θα κάνετε οτι νομίζω εγω σωστό ή θα σας πετάξω απο το γκρεμό με ενοχλεί. Δείχνει ανωριμότητα και κακοτροπιά στην καλύτερη περίπτωση...

  9. On 6/19/2019 at 11:25 AM, raziel said:

    Αυτό το πράμα στο Frodoline να κάθεσαι σε μία θέση με το caernavonX έχοντας αφήσει χώρο και πεδίο για βολές και για άλλο άρμα και με το που έρχεται ο μαλάκας με το Scorpion G (το οποίο δεν έχει κανένα MOE στο κανόνι πράγμα που σημαίνει πολλά) να βάζει όλο του το άρμα μπροστά στη μούρη σου με ξεπερνάει.Ανάβει για πλάκα ο μαλάκας κι εγώ επειδή έχω αρχίσει να γίνομαι πολύ αλήτης πάω από πίσω και τον προωθώ καλλιτεχνικά ή για να πέσει από τα βράχια ή για να τον κάνουν Φλωρινιώτη οι αντίπαλοι.
    Κλασσικά μετά βλέποντας τα στατιστικά του βλέπεις το γνωστό 40κ battles 4500 pr.

    Σταδιάλα ζώα.
    Έκλεισε κανείς το prestige 6 και αν ναι σ'αφήνει να πάρεις το Emil ή θα το πάρουμε τον Ιούλιο?Σ'αφήνει να πας για το 7?

     

     

    Νομίζω οτι αυτή είναι πρακτική Καλκούτας και λέω ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις...Το οτι θεωρείς τον εαυτό σου κυρίαρχο του παιχνιδιού δε σου δίνει το δικαίωμα να καθορίζεις και να αποφασίζεις πως θα παίζουν οι υπόλοιποι παίκτες...

  10. 2 hours ago, raziel said:

    Στο 3:50 πρόσεξε πόσο ανοιχτά επιστρέφει προς τη βάση για να μην σποταριστεί
     

     

     

    Γνωρίζει κανείς ποιο mod χρησιμοποιεί και δείχνει έτσι τη σκόπευση κλπ ?

  11. Για την κατάσταση του μεταχειρισμένου θα πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά την περιγραφή της αγγελίας και φυσικά να επικοινωνήσεις με τον πωλητή για περαιτέρω διευκρινήσεις. Απο εκει και πέρα το μεταχειρισμένο σαφώς και ενέχει κάποιο ρίσκο ωστόσο ποιοτικά δε μπορεί καν να συγκριθεί με τα προιόντα που παρέθεσες στα link. Πάντα IMHO. 

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.