Jump to content

dirving69

Premium Members
  • Posts

    453
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by dirving69

  1. dirving69

    Πόσο μπάρμπας είσαι;;;;

    Summer of 69
  2. dirving69

    World of Tanks

    Υπάρχει προοπτική για καμμιά νέα πίστα σύντομα ?
  3. dirving69

    World of Tanks

    Αυτος ο κραβμαγκας μου είχε σπασει τα νευρα...
  4. Σε παρόμοια περίπτωση μετά απο πτώση κεραυνού, κάηκαν (αυτό είναι δική μου ερμηνεία) οι 3 απο τις 4 θύρες HDMI της LG τηλεόρασης μου. Στην μία και μοναδική που απέμεινε έβαλα ενα hdmi switch για να κανω τη δουλειά μου.
  5. dirving69

    World of Tanks

    ωραίο mod ποιο είναι ?
  6. Ρίχνε καμμιά ματιά και στο ιταλικό amazon. Κατά καιρούς βγάζει κάποιες πολυ καλές προσφορές σε open box etc. Αν βρείς κάτι και δε στέλνει Ελλάδα, πες μου να εξυπηρετήσω
  7. Απλά αυτό δεν έχει τιποτα σε stock...
  8. Μόνο ebay
  9. Δυστυχώς αντίστοιχη εμπειρία είχα και εγω απο το K95 το οποίο θεωρείται και η ναυαρχίδα της εταιρείας. Μάλιστα το είχα αγοράσει για να αντικαταστήσει το ducky (δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι απο αυτούς που βαριούνται εύκολα) αλλα ουτε καν. Σε 2 μήνες το ducky είχε ξαναπάρει τη θέση του (ασε που έχεις και καλύτερη τιμή μεταπώλησης αν και εφόσον το αποφασίσεις).
  10. Επίσης να έχεις υπόψη σου οτι PBT με PBT έχουν τεράστιες διαφορές ανάλογα τη χώρα κατασκευης/προέλευσης. Απο προσωπική εμπειρία με ενα παλαιότερο Ducky θα πω απλά πως ότι πλήρώνεις παίρνεις. Στο αντίλογο μπορεί κάποιος να ισχυριστεί οτι αν βαριέσαι εύκολα, πάρε το Corsair και σε ένα χρόνο το αλλάζεις ?
  11. dirving69

    World of Tanks

    Ελα μη στεναχωριέσαι...έχει μείνει το "σπρώξιμο απο το γκρεμό" ?
  12. Ρίξε μια ματιά προς Crestron...
  13. dirving69

    Συζήτηση περί Ελληνοτουρκικών σχέσεων

    Τα προβλήματα που αναφέρεις είναι δεδομένα και δεν είναι κάτι καινούργιο. Θεωρώ όμως οτι πριν φτάσουμε σε αυτά θα πρέπει να πιάσουμε άλλα σημαντικότερα θέματα που οδηγούν ακριβώς σε αυτό που περιγράφεις: στο να φεύγουν στο εξωτερικό και να μένουν εκεί μόνιμα. Μήπως πρέπει να κοιτάξουμε τα χάλια του εκπαιδευτικού μας συστήματος ? Μήπως πρέπει να δημιουργηθούν οι συνθήκες και οι προυποθέσεις που θα "κρατούν" περισσότερους στην χώρα ?
  14. dirving69

    World of Tanks

    Αυτο που περιγράφεις είναι ή θα έπρεπε να είναι η πραγματικότητα και τα επιχειρήματα στέκουν. Η πιτσιρικαρία στρατηγικός αναλυτής του τύπου ή θα κάνετε οτι νομίζω εγω σωστό ή θα σας πετάξω απο το γκρεμό με ενοχλεί. Δείχνει ανωριμότητα και κακοτροπιά στην καλύτερη περίπτωση...
  15. dirving69

    World of Tanks

    Ένα παιχνίδι είναι και τιποτα περισσότερο...Προφανώς και δεν το βλεπεις έτσι οπότε οκ...
  16. dirving69

    World of Tanks

    Νομίζω οτι αυτή είναι πρακτική Καλκούτας και λέω ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις...Το οτι θεωρείς τον εαυτό σου κυρίαρχο του παιχνιδιού δε σου δίνει το δικαίωμα να καθορίζεις και να αποφασίζεις πως θα παίζουν οι υπόλοιποι παίκτες...
  17. dirving69

    logitech - g413 switch problem

    Ακριβώς το ίδιο θέμα με το "s" key σε logitech G413. Ευτυχώς αγορασμένο απο amazon.it επεστράφει και full-refund. Μου έχει συμβεί 2η φορά σε logitech keyboard οπότε έκλεισε για μένα...
  18. ...και επίσης θα χρειαστείς κάτι τέτοιο...
  19. Ως βάση τι θα χρησιμοποιήσεις ? Έχεις σκεφτεί τα πόδια ?
  20. dirving69

    World of Tanks

    Γνωρίζει κανείς ποιο mod χρησιμοποιεί και δείχνει έτσι τη σκόπευση κλπ ?
  21. dirving69

    World of Tanks

  22. dirving69

    Αγορά ενισχυτή

    Φρέσκια αγγελία και εξαιρετική περίπτωση ενισχυτή
  23. dirving69

    Αγορά ενισχυτή

    Για την κατάσταση του μεταχειρισμένου θα πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά την περιγραφή της αγγελίας και φυσικά να επικοινωνήσεις με τον πωλητή για περαιτέρω διευκρινήσεις. Απο εκει και πέρα το μεταχειρισμένο σαφώς και ενέχει κάποιο ρίσκο ωστόσο ποιοτικά δε μπορεί καν να συγκριθεί με τα προιόντα που παρέθεσες στα link. Πάντα IMHO.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.