Jump to content

Vasotz

Members
  • Posts

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Περιοχή
    Αγία Παρασκευη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vasotz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @Seafalco με έχεις αφήσει άναυδη! Θα το μελετήσω προσεκτικά και θα επανέλθω με απορίες ή..με ένα τραπέζι από το ΙΚΕΑ 120€ σε 12 άτοκες δόσεις ?
  2. Πολύ εντυπωσιακό! Ειδικά ο τρόπος που διόρθωσε την αναμενόμενη απόκλιση που είχαν τα ξύλα στο τέλος. Έψαξα λίγο το ενδεχόμενο για σιδερένια βάση και τελικά δεν είναι τόσο ακριβά όσο περίμενα. Θα το σκεφτώ μήπως τελικά καταφύγω σε αυτήν τη λύση. Κάτι κόλλησε στο κινητό μου προφανώς. Σορρυ για τις επαναλήψεις.. Μου άρεσε πολύ αισθητικά. Επειδή θα είναι ένα αρκετά μεγάλο τραπέζι σκέφτομαι ότι αν είναι ένα λεπτό σχετικά ξύλο δεν θα δείχνει τόσο ωραίο. Η λύση με τα κάδρονια/δοκάρια επίσης είναι πολύ οικονομική σε σχέση με ένα ενιαίο μασίφ ξύλο των ιδίων διαστάσεων. Σίγουρα βλέποντας τις δυσκολίες που προκύπτουν ίσως το ξανασκεφτώ.
  3. Πολύ εντυπωσιακό! Ειδικά ο τρόπος που διόρθωσε την αναμενόμενη απόκλιση που είχαν τα ξύλα στο τέλος. Έψαξα λίγο το ενδεχόμενο για σιδερένια βάση και τελικά δεν είναι τόσο ακριβά όσο περίμενα. Θα το σκεφτώ μήπως τελικά καταφύγω σε αυτήν τη λύση. Πολύ εντυπωσιακό! Ειδικά ο τρόπος που διόρθωσε την αναμενόμενη απόκλιση που είχαν τα ξύλα στο τέλος. Έψαξα λίγο το ενδεχόμενο για σιδερένια βάση και τελικά δεν είναι τόσο ακριβά όσο περίμενα. Θα το σκεφτώ μήπως τελικά καταφύγω σε αυτήν τη λύση.
  4. Ότι θα με δυσκολέψει στο κόλλημα το είχα φανταστεί αλλα σκέφτηκα πως ισως αν τα κολλούσα ανα 3-4 και μετα αυτές τις τετράδες τις σταθεροποιουσα με τρεις λάμες στο κατω μέρος του ταμπλα..? Μια στο μετρο με 5 -6 βίδες η κάθε μια? Τωρα που το σκέφτομαι ίσως οι ντίζες από άκρη σε άκρη να μην ειναι τόσο διακοσμητικές τελικά ..βοηθούν πολυ στην σταθεροποίηση της όλης κατασκευής. Για τα πόδια λεω να απευθυνθώ σε ειδικό. Θα πάω σε σιδερά και θα δω τι προτείνει και εκείνος.
  5. ? Με απογοητεύεις..? Το φαντάστηκα οτι θα ειναι βαρύ. Αλλα οχι τόσο ώστε να ειναι αποτρεπτικό. Ειναι για εσωτερικό χώρο και τα ξύλα που είχα κοιτάξει ηταν πεύκο διαστάσεων 9,5*4,5*300cm. Ποσο βαρύ μπορεί να ειναι αυτο (σκέφτηκα εγω, με το φτωχό μου μυαλό) ..ε?
  6. Μπουλόνια ε? Ναι, μεταξύ άλλων θα δώσει ένα ακόμη εξτρά στην εμφάνιση. Ελπίζω να μη με ενοχλούν πολύ όμως όταν κάποια στιγμή, στο μέλλον, θα θέλω να τριψω το ξύλο. ?
  7. Με βοήθησες παρα πολυ! Ειναι πολυ σωστή η σκέψη σου για στριφωνοβιδες. Εχει ακριβώς το αποτελεσμα που θέλω να βλέπω. Θα κάνω μια έρευνα αγοράς για μεταλλική βάση. Ειναι πολυ ωραιο το τραπέζι που μου έστειλες.. Θα στειλω φωτό όταν ξεκινήσω το προτζεκτ. Ευχαριστω!
  8. Ναι! Έχετε δίκιο σε ολα.. Για να ειμαι ειλικρινής ηθελα να αποφύγω τη βάση που έχουν τα μοναστηριακά τραπέζια γιατι εχω βαρεθεί λιγο να το βλέπω παντου (εννοώ στις αναζητήσεις που κάνω στο Ίντερνετ για μεγάλα τραπέζια). Η μεταλλική βάση θα μου άρεσε πολυ αλλα θα πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιον για την κατασκευή και αυτο θα μου ανεβάσει το κόστος. Αν έφτιαχνα δυο τάβλες απο καδρόνια για πόδια?? (όπως φωτό αλλα οχι ενα ενιαίο ξύλο) Και παλι θα πρέπει να ενωθουν μεταξύ τους στο μήκος του τραπεζιού? Θα ειναι οντως ασήκωτο αυτο το πράγμα. ??Όταν θα ειναι ετοιμο θα πρέπει να κουβαλησω καμια δεκαριά άτομα για να το σηκώσουμε όρθιο. ?
  9. Να τρυπησω το πρώτο και βάση αυτού τα υπόλοιπα.. Σωστή σκέψη! Αυτό θα κάνω. Για αισθητικούς λόγους θέλω τις ντιζες. Για ένα πιο ινταστριαλ ύφος. Για πόδια σκέφτομαι διάφορα. Αν φτιάξω τέσσερα πόδια (και αυτά από δοκάρια αλλά σκεφτόμουν 4 τετράγωνα δοκάρια ας πούμε 5*5cm το κάθε ένα άρα 20*20cm το κάθε πόδι) σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστώ και κάποια στήριξη ενδιάμεσα? Δεδομένου ότι οι διαστάσεις του τραπεζιου θα είναι 3*1m. Προτείνεται κάτι άλλο? Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις!
  10. Καλημέρα σε όλους. Με έχετε βοηθήσει πολύ στο παρελθόν και θα ήθελα και πάλι την βοήθεια σας για μια κατασκευή που σκέφτομαι να κάνω. Θελω να φτιάξω το τραπέζι της φωτογραφίας. Αποτελείται από πολλά δοκάρια στη σειρά, κολλημένα μεταξύ τους. Στην περιγραφή του στο σαιτ που το εντόπισα, λέει μεταξύ άλλων πως βάζεις ντιζες κάθετα στα δοκάρια. Και στο τέλος ένα τυφλό παξιμάδι. Πως μπορεί να γίνει αυτό? Ανοίγω τρύπα σε ένα ένα δοκάρι πριν τα κολλησω για να περάσω την ντιζα στο τελικό στάδιο ή σκέφτεστε κάποιον άλλο τρόπο?
  11. Vasotz

    Διόρθωση βαμμένης πόρτας

    ? και εγω ένιωθα άσχημα που τσακώθηκα μαζί του ...το έπαιξε τόσο Βασιλακης Καϊλας που είχα αρχίσει να πιστεύω ότι είμαι υπερβολική ή παράλογη. Ευχαριστω πολυ ολους! Καλημερα
  12. Vasotz

    Διόρθωση βαμμένης πόρτας

    Κατάλαβα! Θα πρέπει μάλλον να φωνάξω άλλον μάστορα τώρα να τις βάψει κανονικά. Γιατί έτσι όπως μου τα λέτε, δύσκολα τα πράγματα..
  13. Vasotz

    Διόρθωση βαμμένης πόρτας

    Καλησπέρα! Ελπίζω να βοηθήσουν οι φωτογραφίες που τράβηξα. Ο χώρος δεν είχε αρκετό φως..
  14. Vasotz

    Διόρθωση βαμμένης πόρτας

    Καλημέρα σε ολους. Τις έβαψε με πινέλο (ενώ μου είχε πει πως θα τις κανει με πιστόλι) . Για το χρώμα δεν ξέρω, δεν ειμαι ειδήμων.. Οι πόρτες ειναι ξύλινες, ασήκωτες, το ξέρω γιατι βοήθησα στο να κατέβουν για να βαφτούν. Είχαν ερθει βαμμένες απο εργοστάσιο πριν απο 20 χρονια και πλέον είχαν κιτρινίσει, γιαυτο και τις έβαψα. Θα βγάλω φωτό και θα σας την παραθέσω. Ευχαριστω πολυ ολους. Επίσης το χρώμα ηταν καινούργιο, αυτο το ξέρω, το αν ηταν καλής ποιότητας δεν ξέρω.
  15. Vasotz

    Διόρθωση βαμμένης πόρτας

    Ευχαριστώ ! Καλώς σας βρήκα. Δε το χω και παρα πολυ με τα βαψίματα η αλήθεια ειναι, γιαυτο και σκέφτηκα την πιο εύκολη (για μενα) λύση με το βερνίκι. Αλλα απο τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω πως ειναι λάθος. Επίσης τα μπιμπίκια ειναι πολλα αλλα οχι χοντρά. Δεν τα βλέπεις, τα καταλαβαίνεις μονο στην αφή. Ειμαι παράξενη? ? Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την άμεση απαντηση!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.