Jump to content

mescal

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by mescal

  1. mescal

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες και τις ιδεες(και την μουσικη συντροφια).Δεν ειχα ιδεα απο υδροψυξη και ποσο σπανια και ακριβα ειναι αυτα τα υλικα.Πιστευα πως θα υπαρχει καποιος στην Ελλαδα που να φτιαχνει waterblocks στον τορνο αλλα ουτε καν.Σιγουρα δεν θα δοσω 6000 ευρο για κατι τετοιο. Παντως πηρα σημερα ενα κουτι Coolermaster HAF X (που εχει καλο airflow και χωραει 3-4 καρτες high-end) Ειναι σιγουρο πως με τις παρουσες συνθηκες οι καρτες θα παρουν φωτια εκει μεσα,αλλα θα δοκιμασω να τραβηξω σωληνα με παγωμενο αερα απ'ευθειας απο το air condition και να τον συνδεσω στην εισαγωγη αερα του κουτιου. Αν πετυχει θα βαλω καναλατο air condition και θα κανω το ιδιο για ολα τα μηχανηματα. Αν δεν πετυχει θα φωναξω εναν επαγγελματια ψυκτικο και θα του πω να βαλει εναν συμπιεστη και να μετατρεψει το δωματιο σε ψυγειο!:nuke::red:χαχα Οπως και να'χει σιγουρα θα μου ερθει φθηνοτερα απο το watercooling.
  2. mescal

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Και τα δυο!Αν ξερεις ριχτο!
  3. mescal

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    https://imageshack.com/i/mhueo5j https://imageshack.com/i/ne3vvxj Ευχαριστω για το link.Θα τους ρωτησω. Καποιος αλλος ισως ξερει κανενα?Αθηνα κανενα?
  4. mescal

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Δεν ειναι troll evolution.To καθε pc εχει mobo asrock z87 k1ller με 4 καρτες asus 280x dc2TOP τις 3 κουμπομενες πανω στην mobo και μια με pci-e riser 1x to 16x.8gb ram crucial 1866mh.και 2 τροφοδοτικα το ενα corsair rm 1000W,και το αλλο rm 750W.O επεξεργαστης ειναι σαπιος 1150 core duo 3.2gh γιατι τον χρειαζομαι μονο για να αναψει το μηχανημα. Επισης τα μηχανηματα ειναι σε δωματιο με 24000btu air condition στο full και το καθενα εχει απο πανω του εναν ανεμηστηρα στην μεγαλη σκαλα.Παρ'ολα αυτα μερικα gpu πιανουν 79-82 βαθμους. Εσυ που εισαι και παλιος εδω,δεν υπαρχει καποιο μαγαζι στην Eλλαδα που να ασχολειτε με gpu watercooling?
  5. mescal

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Για να λεω οτι ζεστενεται ολη η γειτονια...ναι 32 εχω.8 pc απο 4 καρτες το καθενα(open case).
  6. mescal

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Ρε παιδια υπαρχει κανενα καταστημα η οτιδηποτε αλλο που να κανει κατασκευες watercooling για καρτες γραφικων? Εχω 32 gpus r9 280x που βαρανε 99% load 24/7 και οι γειτονες εχουν σταματησει να αναβουνε καλοριφερ απο τη ζεστη. Αν απαγορευεται να κανετε post μαγαζια,στειλτε μου ενα pm.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.