Jump to content

kontinos

Members
  • Posts

    30
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by kontinos

  1. kontinos

    Corsair Sabre Laser RGB "team-dignitas" E-Sports edition

    Ωραια η παρουσιαση, αυτο το κιτρινο, χαλια.
  2. Αναζητω tablet 8 ή περισσοτερων ιντσων, για τα εξης (σε σειρα προτεραιοτητας): 1. Αναγνωση και ελαφρα τροποποιηση λογιστικων φυλλων (τυπου excel), που θα συγχρονιζω με τον η/υ μου(windows10). 2. Δυνατοτητα χρησης ως σημειωματαριο με καποιο "στυλο" (γινεται κι αλλιως?). 3. Δυνατοτητα επεκτασης μνημης. 4. Αναγνωση βιβλιων. 5. Browsing χαλαρο. 6. Ισως καμια ταινια (πολυ σπανια). 7. ??? Προσανατολιζομουν σε καποια λυση με windows, αλλα η ποικιλια φαινεται αρκετα περιορισμενη σε σχεση με τις android επιλογες, και καπως πιο ακριβη. Ο προβληματισμος μου αφορα στο σημειο 1, κατα ποσο θα ειναι συμβατα τα αρχεια και πανω απολα ασφαλη. Τελος με ενδιαφερει μια λυση χαμηλου κοστους, για να ελεγξω αν οντως με βολευει, μιας και ειναι η πρωτη φορα που θα χρησιμοποιησω φορητη συσκευη τετοιου τυπου (ακομα και στο κινητο δεν εχω touchscreen), ωστε αν δεν με ικανοποιει να κρατησω το tablet για τα σημεια 2-6 και να παω σε καποιο laptop.
  3. kontinos

    Οθονη 27" και καρτα γραφικων.

    Δεν ειναι 4Κ αυτη που λες, κι εχει και ΤΝ panel.
  4. kontinos

    Οθονη 27" και καρτα γραφικων.

    Ναι αλλα εχουν ips panel, το οποιο σημαινει οτι στο μαυρο χωλαινουν λιγο. Απλα δεν ξερω αν κυκλοφορουν αυτη την στιγμη οθονες με τυπου παλιο (στο πιο συγχρονο του φυσικα) pva panel, χωρις να ειναι οι τιμες τους στο θεο, και με βελτιωμενα πχ το lag τους. Την ζαχαρωνα κι εγω την u2715h, μου προταθηκε και η ev2736w eizo σε αλλο φορουμ, αλλα δεν μπορω να καταληξω.
  5. kontinos

    Οθονη 27" και καρτα γραφικων.

    Επαναφερω το θεμα, και αντιγραφω οπως το εθεσα και σε αλλο forum: Επιτελους αξιωθηκα και πηρα καρτα γραφικων της προκοπης, και δεδομενου οτι "πρεπει" συντομα να χαρισω την οθονη μου, η οποια ειναι στις 23", αποφασισα να παω σε μια πιο μεγαλη, 27αρα. Κυρια χρηση ειναι ταινιες και παιχνιδια, αν και το lag δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα αν δεν ειναι τρομακτικα υψηλο, μιας και στα παιχνιδια που παιζω δεν εχω αντιμετωπισει καποια ενοχληση απο αυτο.Κατα τ'αλλα η χρηση ειναι τυπικη, πχ. επεξεργασια εικονας επαγγελματικα δεν προκειται να κανω. Το βασικο μου προβλημα ειναι το ασπρο και το μαυρο. Σε καποιες οθονες φιλων εχω παρατηρησει να παρουσιαζουν ενα ξεπλυμενο/κιτρινιαρικο ασπρο, το οποιο βρισκω αντιαισθητικο. Στην δικη μου οθονη, παρολο που ειμαι πολυ ικανοποιημενος, εχω παρατηρησει οτι σε σκοτεινα περιβαλλοντα η ευκρινεια δεν ειναι οσο υψηλη θα ηθελα, και κουραζομαι παραπανω στη θεαση. Με αυτα τα κριτηρια εχετε να προτεινετε κατι? Το budget ειναι στα 600ευρω πανω κατω, +100 αν υπαρχει επιλογη ατοκων δοσεων η αν αξιζει το κατι παραπανω.
  6. kontinos

    Ποιο 1440p monitor?

    Νορμαλ τιμη εννοω 500-700 για va panel στα 1440p, με σχετικα βιωσιμο lag. Τα 1080 σε 27αρα δεν με ενδιαφερουν. Καπου εκει κυμαινεται ετσι κι αλλιως και η νεα dell που ειχα βαλει στο ματι, αλλα εχω ενα θεματακι με το μαυρο...
  7. kontinos

    Ποιο 1440p monitor?

    Υπαρχει αξιολογη 27αρα με va αντι για ips panel? Σε νορμαλ τιμη φυσικα.
  8. kontinos

    Dell UltraSharp 2713H ή 2713ΗΜ

    Υπαρχουν αυτες ενδεικτικα αλλα επειδη φανταζομαι για να τις αξιοποιησεις πληρως σε η/υ σε παιχνιδια κλπ. θα χρειαζεσαι μια καρτα γραφικων-τερας δεν εχω ασχοληθει να πω αν καποια ειναι καλη η οχι. Ηδη για μια 1440p νομιζω οριακα χρειαζεσαι μια 770. Γενικα, σε μεγαλη οθονη υψηλης αναλυσης αποσο μου εχουν πει και τα παιδια εδω, παντα να συνοπολογιζεις και το κοστος της καρτας γραφικων που χρειαζεται για να την στηριξεις. Τωρα, οταν γραφεις video/image και μιλας για αυστηρα σοβαρη επαγγελματικη χρηση, λογικα πρεπει να κοιταξεις σε VA panel λογω χρωματικης αποδοσης, οποτε ξεφευγεις στα λεφτα, με ελαχιστες αξιοπρεπεις λυσεις κατω απο το χιλιαρικο στις 27". Εγω υπολογιζω η νεα dell (το refresh αυτων που κοιτας ειναι νομιζω) να ερθει σε κανα μηνα, να ξεκινησει απο τα 600+ και σταδιακα θα πεσει στα 500+, εκτος αν μας γλεντησουν παλι εδω οι αγαπημενοι μας καταστηματαρχες.
  9. kontinos

    Dell UltraSharp 2713H ή 2713ΗΜ

    Επισης βγηκε αυτη αν δεν βιαζεσαι.
  10. kontinos

    Ποιά 970 να διαλέξω?

    Περιμενα να παρω την GTX 960 που θα εβγαινε, αλλα λογω της αναβολης, μιας και παιζω με τα ενσωματωμενα γραφικα του επεξεργαστη, υποχρεωτικα παω στην πιο ακριβη 970. Για καποιο λογω φετος με εψησε η gigabyte, οποτε θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε αυτη και αυτη, για καποιον ο οποιος δεν σκοπευει να την πειραξει. *ΥΓ. Η ταχυτητα με την οποια αλλαζουν οι τιμες ειναι ασυλληπτη.
  11. kontinos

    Path of Exile (PoE)

    Παρεα εκει μεσα? Κανα guild να τα λεμε χαλαρα, να κανει χαβαλε?
  12. kontinos

    Path of Exile (PoE)

    Δεν πειραζει, θα το δοκιμασω για τον χαβαλε κι αν γινει πολυ δυσκολο και δεν μ'αρεσει το παραταω, σιγα. Υπαρχει καποιος πολυ απλος guide για witch και καποιο οχι πολυ περιπλοκο αλλα βιωσιμο build? Ειμαι ηδη lvl10 αλλα δεν εχω βαλει καθολου ποντους.
  13. kontinos

    Path of Exile (PoE)

    Γιατι το λες αυτο? Δεδομενου οτι δεν σκοπευω να "αφιερωθω" σε καποιο παιχνιδι, θα προτιμουσα αυτο μιας και ειναι δωρεαν.
  14. kontinos

    Path of Exile (PoE)

    Ψαχνω ενα χαλαρο παιχνιδακι σε αυτο το στυλ για να περνα η ωρα. Το ειχα δοκιμασει καποια στιγμη αλλα το αφησα λογω WoW και end game raiding τοτε, κατι που αυτη την στιγμη αποκλειεται λογω χρονου. Τι class προτεινεται που να μην εχω μονιμο αγχος αν θα ψοφησω? Προτιμω κατι σε caster, αν οχι, σιγουρα ranged, δεν τρελαινομαι να εχω ζωακια, αντε το πολυ κατι σε healer/support αν υπαρχει, παντως σιγουρα ranged, melee δεν θελω να παιξω με τιποτα.
  15. kontinos

    Ποιά 970 να διαλέξω?

    Παρεμπιπτοντως, ψυλιαστηκανε χαρα τα αγαπημενα μας καταστηματα και φροντισανε να ανεβασουν τις 3 πιο συνηθισμενες επιλογες πανω απο τα 400ευρω?
  16. kontinos

    e-shop ....μεντολες ...

    Υπαρχει εμπειρια απο το gamerland? Αυτη τη στιγμη, εστω και οριακα, πρεπει να εχει τις καλυτερες τιμες στις νεες καρτες γραφικων, αλλα δεν βλεπω πουθενα αναφορα για εγγυηση ουτε κριτικες για το εν λογω καταστημα.
  17. kontinos

    Αγορά νέου Η/Υ

    Απανταω ως συνειδητα ασχετος, αλλα αν ψαξεις λιγο θα δεις οτι οι EVO εχουν ενα προσφατα αναγνωρισμενο προβλημα, και αναφορικα με τις EVGA καλο θα ηταν να περιμενεις λιγο για αλλες υλοποιησεις, μιας και στο φορουμ ειδαμε οτι η συγκεκριμενη -αν καταλαβα καλα- εχει ενα θεμα με καποιο λαθος κατασκευης που επηρεαζει την ψυξη της. Ας μιλησουν και οι ειδικοι βεβαια...
  18. kontinos

    Οθονη 27" και καρτα γραφικων.

    Δεδομενου οτι δεν εχει απαντησει κανεις να υποθεσω οτι ολοι συνηγορουν στην HP?
  19. kontinos

    Οθονη 27" και καρτα γραφικων.

    Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Ασχετα απο το αν υπαρχει η δυνατοτητα να αλλαζω τακτικα καρτα, δεν διατιθεμαι να το κανω να πω την αληθεια μου. Οποτε, προτασεις για 24" εχετε παρακαλω? Η χρηση απλη οπως προανεφερα. Απλα οχι ΤΝ.
  20. kontinos

    Οθονη 27" και καρτα γραφικων.

    Καταλαβα. Αν δεν μπορω να πηγαινω καθε 1.5/2 χρονια σε νεα καρτα και μαλιστα ακριβη, δεν υπαρχει λογος να παρω την οθονη. Οποτε παω για μια 23/24' και τελειωσα.
  21. Αγοραζω υπολογιστη αυτη την περιοδο και σκεφτομουν να παρω και μια νεα οθονη στις 27" μιας κι ετυχε να εχω καποια λεφτα παραπανω αυτη τη στιγμη. Αρχικα η οθονη θα ηθελα να ειναι 1440p, το οποιο σημαινει οτι πρεπει να συνοδευεται απο την αναλογη καρτα γραφικων. Για την συνθεση μου ειχα επιλεξει αυτη , που δεν ξερω αν θα μπορει να υποστηριξει μια τετοια οθονη. Αποσο καταλαβα μεγαλη οθονη σε υψηλη αναλυση ειναι ακριβο σπορ και δεν ενδεικνυται για "οταν σου κατσουν καποια λεφτα". Οποτε οι αποριες μου ειναι: 1. Αρχικα, η συγκεκριμενη καρτα γραφικων μπορει να υποστηριξει τετοια οθονη? 2. Αν οχι, ποια προτεινετε? Χωρις υπερβολες ομως. 3. Και φυσικα, ποια οθονη προτεινετε? Η χρηση ειναι κυριως για παιχνιδια, καμια ταινια, browsing, τιποτα επαγγελματικο. Τα λεφτα για οθονη και καρτα γραφικων που την υποστηριζουν δεν θα ηθελα να ξεπερνουν τα 850ευρω, που ειναι δυσκολο, απλα να εχουμε εναν μπουσουλα. ΥΓ. Σκεφτομουν και για καποια τυπου cinema view, τις πολυ μακρουλες, αλλα δεν ξερω πως θα ειναι. Σας ευχαριστω.
  22. kontinos

    Η/Υ στα 800ευρω περιπου.

    Ετσι κι αλλιως χρειαζομαι ενα κουτι για τον παλιο η/υ. Οποτε τα 800ευρω περιπου ΠΡΕΠΕΙ να εχουν και κουτι δυστυχως. Το cosmos ομολογω με εχει συνεπαρει, δεν πα να σκαει ο κοσμος ολος εκει μεσα, δεν ακουω τιποτα, χαχα, ασε που με χωραει κι εμενα. Τρεχχ ευχαριστω για την συνθεση αλλα βγαινει καπως πιο ακριβη απο οσο μπορω αυτη τη στιγμη. Ενδεικτικα για να καταλαβετε, η αρχικη μου συνθεση που ξεφευγει, ειναι η εξης: Κουτι Μητρικη Επεξεργαστης Μνημη RAM Τροφοδοτικο DVD SSD Καρτα γραφικων Συνολο 920ευρω περιπου. Οποτε ψαχνω να κοψω περιπου 120ευρω
  23. Ειμαι εδω και καιρο σε αναζητηση νεου η/υ και λογω καποιων ατυχιων ακομα... Το οριο ειναι στα 800 ευρω κατα προτιμηση. Η χρηση αφορα internet, gaming (κυριως στρατηγικης οπως civ5, eu4, αλλα και wow, skyrim κτλ.), καμια ταινια. Το oc δεν με ενδιαφερει. Η οθονη ειναι 23" με την πιθανοτητα ομως να παω σε 27" 1440p. Το τωρινο μου συστημα, που απο οταν εχει αγοραστει μεχρι πριν λιγο καιρο με εχει αφησει πληρως ικανοποιημενο αποτελειται απο μια asus p5k, E8400, 8800GTS 640mb, 4gb ram. Σε γενικες γραμμες ψαψνω κατι αντιστοιχο στα σημερινα δεδομενα. Αποθηκευτικος δισκος υπαρχει ο WD10EZEX Caviar blue 1tb, 64mb cache. Προτιμω intel λογω θερμοκρασιων αποσο εχω ακουσει. Επισης σε κουτι θα προτιμουσα αυτο . Υπαρχει το πρωτο cosmos αλλα δεν εχει θυρες usb3, δεν ξερω αν πρεπει να το κρατησω η οχι. Προτιμω αγορα απο ενα μαγαζι. Επισης με ενδιαφερει αν για να συνδεσω το pc σε στερεοφωνικο χρειαζομαι χωρια καρτα ηχου, η υπαρχουν μητρικες που υποστηριζουν σε καλο βαθμο μια τετοια κατασταση. Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη, ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.