Jump to content

giorgos2187

Premium Members
  • Posts

    4.063
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

Είδηση Comments posted by giorgos2187

  1. 2 ώρες πριν, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Δεν ξέρετε και δεν καταλαβαίνετε πού σας παν τα 4.... Πανάκριβη DDR5 + ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ τιμές, ειδικά στις μητρικές, και θέλετε να μοσχοπουλήσετε; Σας φταίει η "αδύναμη αγορά των PC"

    Γιατί ρε συ; 7800Χ3D , x670 mobo , 32gb ram αυτή τη στιγμή αγοράζεις με λίγα λεφτά παραπάνω απ' όσα είχα δώσει όταν έστησα το σύστημα με τον 3700Χ. Σήμερα το κοιτούσα και πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα γιατί νόμιζα ότι θα πήγαινε πολύ παραπάνω.

     

    2 ώρες πριν, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Εάν εδώ συμπεριλαμβάνονται και οι GPU της εταιρείς, και πάλι μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά. ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΕΣ κάρτες, ΕΛΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ efficiency, ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ τιμές και θέλετε να πουλήσετε; Άχρηστοι....

    Αυτή τη στιγμή, λίγο μυαλό αν έχεις, βλέπεις ότι το απόλυτο vfm στην αγορά είναι η 7800ΧΤ. Μπορεί να μην έχει τα θηρία επιδόσεων η του efficiency αλλά έχει κάρτες που ακόμα και τώρα που μιλάμε, αξίζουν και την τελευταία δεκάρα που ζητούν. Σε αντίθεση με την nvidia. Και υπόψη, πριν λίγα χρόνια, η εταιρία αυτή μέσω του raja koduri,  παρουσίαζε το popolaris με την rx480 που ήταν από τα γελοιοτερα προϊόντα που έχουν κυκλοφορήσει εβερ , ως το απόλυτο προϊόν. 

     

    2 ώρες πριν, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Ο σημαντικότερος παράγοντας είναι τα ΜΕΤΡΙΑ έως ΚΑΚΑ προϊόντα, χωρίς σημαντικό innovation, σε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ σε μια παγκόσμια συγκυρία οικονομικής κρίσης.

    Έλα, υπερβολικό σε βρίσκω. Προϊόντα υπάρχουν, αν καταπιεις και λίγο τις τιμές, στήνεις τερατακι ζορικο χωρίς να δώσεις νεφρό. 

  2. On 21/2/2023 at 1:50 ΠΜ, το μέλος icy20 έγραψε:

    Γιατι αν γινει αυτο παει απλα να κοροιδεψει τον κοσμο να παρει τους 9ρηδες ενω λογικα ο 7 ισως να ειναι ιδιος η και καλυτερος σε επιδοσεις σε games...

     

     

    Εδώ αναφέρομαι Μάριε. 

  3. Καλα νταξει, ηρεμηστε. Δεν ειναι ολοι ετοιμοι με 7 κατοσταρικα που δεν τους χωρανε στο σπιτι και περιμενουν να παρουν CPU τωρα. Αυτος που ξερει οτι το μπατζετ του ειναι για R7, δε θα παθει τπτ αν περιμενει και δυο μηνες. Ας μην ειμαστε υπερβολικοι.....

  4. Και τότε στο πρώτο πρώτο ποστ που έκανα, που διαφωνείς; Το twitter, το pronews , το koulouri είναι όλα τους ιστοσελίδες, και σε όλες μπαίνεις ακριβώς με την ίδια ευκολία και διαβάζεις το τι γράφει ο κάθε παπαρας εκεί μέσα. Η διαφορά είναι ότι ο κόσμος έδωσε τη δύναμη στο (κάθε) twitter να θεωρείται ως κάτι πιο επίσημο. Αλλά το ίδιο μπούρδα είναι και αυτό. 

    • Like 1
  5. 2 ώρες πριν, το μέλος Γιάννης_84 έγραψε:

    Έρε δύο μέτρα και δύο σταθμά και υποκρισία ατελείωτη....

     

     

    Ρε απαντήστε σ αυτά που ρώτησα και αφήστε την υποκρισία. 

    2 ώρες πριν, το μέλος Γιάννης_84 έγραψε:

    αλλά δεν μπορώ να μη θεωρήσω μεγάλη υποκρισία όταν κάποιος κάνει πως δεν καταλαβαίνει πόση  δύναμη έχουν αυτές οι... 《ιδιωτικές εταιρείες》 στο να επηρεάζουν τις ζωές ανθρώπων μη εξαιρουμένων αυτών που δεν χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους.

     

    Ποιος δεν καταλαβαίνει; Αναφέρεσαι στα όσα έγραψα; Προφανώς και το καταλαβαίνω. Μέσα από αυτές τις πλατφόρμες δεν ενημερώθηκαν όλοι για επίπεδη γη, αεροπλάνα που ψεκάζουν, τους κινδύνους των εμβολίων, την ανυπαρξία της covid, τους ξαφνικους θανάτων από τα εμβόλια και ένα σωρό άλλες μπούρδες; Φυσικά κι έχουν δύναμη λοιπόν. Όλοι το αναγνωρίζουν αυτό. Εγώ αυτούς που "ενημερώνονται" από κει μέσα χαρακτηρίζω ως μπουρδολογους.  Από όλα όσα είπα παραπάνω, εν τέλει επιβεβαιώθηκε τίποτα; Να βάλω κάτω την ..... κριτική μου σκέψη...... ρε παιδια να δω που έκανα λάθος. 

    Μάλλον όχι. Και αφού όχι, τότε όσοι χαρακτηρίζαμε όλα όσα γράφτηκαν εκεί μέσα ως "μπούρδες", βγήκαμε να έχουμε τρομοκρατηθεί κιόλας. Ε νταξ. 

    Υποκρισία είναι να λες ότι εκεί μέσα εσύ κάπως βρήκες μια αλήθεια που δεν την έχει βρει κανένας άλλος, αλλά όταν δεν επιβεβαιώνονται οι μπούρδες που λες, να ισχυρίζεσαι οτι εκεί μέσα γίνεται λογοκρισια και  αποκρύπτουν την αλήθεια. 

     

    Υποκρίνομαι ότι συνεννοηθήκαμε γιατί η μπουρδολογια κάνει τρελούς κύκλους και δεν τους αντέχω, ζαλίζομαι. 

     

    • Like 2
  6. 8 ώρες πριν, το μέλος Proteas έγραψε:

    Κατεληξα οτι τεχνικες αυτες τελικα επιασαν τοπο..

     

    Και για να το κλεινουμε γιατι βλεπω οτι η συζητηση αρχιζει να κανει κυκλους..

     

    Ναι ας το κλεισουμε. Γιατι φαινεται πως τελικα το καθε στοιχειο ερμηνευεται αναλογα με το τι θελει να πιστευει ο καθενας....

    • Like 1
  7. 5 ώρες πριν, το μέλος Proteas έγραψε:

    Στην Ρωσια, εδω μιλαμε για τον ελευθερο και δημοκρατικο κοσμο που εχει υποτιθεται νομους και δημοκρατια..

     

    Μωρέ και η αγαπημένη σου Αμερική έχει από δαυτα, αλλά ούτε αλήθεια μαθαίνεις τελικά, ούτε τίποτα. 

     

    5 ώρες πριν, το μέλος Proteas έγραψε:

    Απλα θελαμε και την αντιθετη ιατρικη αποψη, αν ο γιατρος μας ειχε αντιθετη αποψη ξερεις τι γινοταν σε περιπτωση που τολμαγε να βγει ανοιχτα και να το πει..

     

    Ωραία, την πήρες την αντίθετη άποψη. Τι της εκανες τις δύο αντιθετες απόψεις λοιπόν; Τώρα, δύο χρόνια μετά, κατέληξες στο ποια είναι η ορθή; 

     

    5 ώρες πριν, το μέλος Proteas έγραψε:

    Οσο για τα ποσοστα των γιατρων που εχουν μια αποψη δεν τους δινει και αυτοματα δικαιο σε καποιο θεμα ειδικα οταν παιζουν χρηματα η εργασια στην μεση.

     

    Όσο συγχέετε πολιτικά και οικονομικά θέματα, με επιστημονικά φέρνετε γύρω γύρω κυνηγώντας την ουρα σας. Χίλιες φορές το χουμε πει. Ας μην το ξαναπούμε. 

     

    5 ώρες πριν, το μέλος Proteas έγραψε:

    Λιγο να παρακολουθουσες το θεμα "twitter files" θα εβλεπες οτι ακομα και στατιστικα του CDC κατεβηκαν απο την πλατφορμα γιατι δεν βολευε καποιους.

    Δεν παρακολουθώ καν το tweeter , δεν ξέρω καν τι ανέβηκε εκεί, ούτε τι κατέβηκε. Είπαμε tweeter = καφενείο. Δεν μας απασχολεί καν. Είναι ένα μέρος που δίνει ίδιο χώρο στο cdc και σε κάθε τρολ που θέλει να βγάλει το κόμπλεξ του. Δεν με νοιάζει τίποτα από όσα αναρτώνται στο tweeter. 

     

    Όσο για το μέρος του άρθρου που παρέθεσες, σε παραπέμπω ξανά στην πρώτη μου ερώτηση. Εν τέλει η κριτική σας σκέψη , εσάς των 3-4 που λέτε τα ανάποδα από τους 96-97 που λένε απ' τα άλλα , σας βοήθησε να βγάλετε συμπερασμα; Ποια άποψη ήταν τελικά σωστή;

     

    Έχουμε ξαφνικους θανάτους από τα εμβόλια; Πόσοι πέθαναν από τα εμβόλια; Έχουμε τσιπακια; Εν τέλει μας κάνανε Μάτριξ; Εν τέλει, ξεφτωχευσαν οι φαρμακευτικές που για να τα κονομησουν γίναν όλα; Συνέβαλλε ο εμβολιασμός  στο να επικρατήσουν οι επικίνδυνες μεταλλάξεις και τώρα ο κόσμος πεθαίνει πιο εύκολα; Πόσες μακροχρόνιες και.ισοβιες σωματικές βλάβες προκάλεσαν τα εμβόλια;

    Κάποια από τα παραπάνω ήταν η αντίθετη άποψη, ένα κάποια άλλα είναι προφανώς τρολιες τις οποίες ως κάποιοι έλεγαν σοβαρά. Έχουμε απαντήσεις; Να βάλουμε κάτω κριτική σκέψη δλδ να δούμε ποια ρημαδα άποψη ήταν σωστότερη ρε παιδί μου. 

     

    Βέβαια μάλλον ξέρω την απάντηση.... Τα στοιχεία που δε συμφέρουν μας τα κρύβουν. Φτου κι απ' την αρχή μετά.

    • Like 1
  8. 2 ώρες πριν, το μέλος Proteas έγραψε:

    Καλως η κακως αποτελουν επισημο χωρο πληροφοριων, ολες οι κυβερνησεις, πολιτικοι και οργανισμοι πλεον εκφραζονται μεσω των κοινωνικων δικτυων.

    Αν εχει δυνατοτητα η πλατφορμα να φιμωνει ολους τους παραπανω κατα το δοκουν προσωπικα δεν βλεπω μεγαλυτερο κινδυνο για την δημοκρατια.

    Όχι. Με την κυριολεκτικη έννοια της λέξης "επίσημο" , δεν ισχύει αυτό που λες. Δε λες κάτι στο twitter και αυτόματα αποτελεί νόμο. Στο tweeter γράφεις κάτι, το σβήνεις , τι αλλάζεις, το ξαναγράψεις. Κανείς ότι θες κατά το δοκούν. Και αυτό μπορεί να το κάνει ένας πολιτικός αλλά κι ένας ανώνυμος ταυτόχρονα. Είναι μια δυνατή πλατφόρμα, αλλά όχι επίσημη. 

     

    2 ώρες πριν, το μέλος Proteas έγραψε:

    Ναι, γιατι χωρις την ελευθερια του λογου δεν θα ηξερες τι ακριβως π.χ. εγινε σε περιπτωσεις οπου τα αστυνομικα οργανα υπερβαινουν το καθηκον τους.

    Ενώ για κάτι συλλήψεις και φυλάκιση  μελών αντιπολίτευσης στη Ρωσία (ναβαλνι) μάθαμε ακριβώς τι έγινε. Η μήπως η Ευρώπη το απέκρυψε αυτό;  Καλά, για κάτι θανάτους κάτι στρατιωτικών δεν ασχολήθηκε και κανείς, σιγά, τι αξία είχε; 

     

    2 ώρες πριν, το μέλος Proteas έγραψε:

    Να σου πω τι ακριβως λεγατε.  Λεγατε να ακολουθουμε ανευ αντιλογιας σαν πιστα στρατιωτακια οτι μας σερβιραν οι "επισημοι χωροι εκφρασεις πληροφοριων".

     

    Ουδέποτε είπε κανείς αυτό. Ποτέ. Ποτέ όμως. Αντιθέτως λέγαμε "Μη διαβάζετε κάθε παπατζα του facebook , youtube, twitter και λοιπών παπαρολογων - μπουρδολογων , συζητειστε με τον ΓΙΑΤΡΟ σας και αποφασίστε τι θα κάνετε με τη ζωή σας. Γιατί ο γιατρός σας τουλάχιστον τελείωσε κι ένα πανεπιστήμιο"

    Και τώρα θέλετε απόψεις μόνο από όσους έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο. Και που μάλιστα είναι 2-3 σε σχέση με άλλους 97-98 που επίσης έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο, αλλά αυτό δε σας νοιάζει αφού λένε το αντίθετο από αυτό που χωρίς λόγο θέλετε να πιστεύετε.

    Κατάλαβες γιατί δεν δίνουμε ποτέ σημασία σε twitters facebooks και λοιπούς μπουρδολογους; Γιατί τελικά κάνουμε αχταρμα το τι είναι επίσημο και το τι όχι. Δεν καταλαβαίνουμε τι κινδύνους έχει κάποιος που γράφει μια μπούρδα σε μια επίσημη πηγή, και τι κινδύνους έχει κάποιος που γράφει μια μπούρδα στο tweeter-fb-yt κλπ. 

    • Like 1
  9. 1 ώρα πριν, το μέλος Proteas έγραψε:

    Θα επρεπε να σε προβληματιζει το ποσο ευκολα αναστελουν φωνες και μεσα ενημερωσης οι πλατφορμες

    αυτες. Απο την μια δεν ειναι πολιτικες οντοτητες και απο την αλλη ασκουν πολιτικη.

     

    Δεν με προβληματιζει και δεν με απασχολει καθολου. Δεν αποτελουν καποιον επισημο χωρο εκφρασης πληροφοριων, αρα το οτι λεγεται εκει μεσα εχει την ιδια αξια με οτι λεγεται και εκφραζεται μεσα σε ενα συνοικιακο καφενειο. Το οτι εμεις τους εχουμε δωσει αξια ισι με εναν πραγματι επισημο χωρο ειναι προβλημα δικο μας. Ουδεποτε περιμενα καποιο twitter η facebook για να ακουσω πολιτικους που ψηφιζω, ουτε πολιτικους που δεν ψηφιζω. Ουτε περιμενα απο αυτα τα μεσα να σχηματισω αποψη, η να λαβω καποια αποφαση. Αρα το αν λογοκρινουν, αν δε λογοκρινουν, αν κοβουν δημοσιευσεις, η αν δεν κοβουν, καθολου δε με απασχολει. 

     

    2 ώρες πριν, το μέλος Proteas έγραψε:

    Και στην τελικη μια εταιρια ειναι με εδρα σε καποια χωρα, η χωρα εχει νομους, ευτυχως για μας το ξαναλεω που η εδρα ειναι στην Αμερικη και οχι σε μπανανιες

    τυπου EU οπου γινονται συναλλαγες δισεκατομμυριων και χανονται sms ετσι απλα η εν μια νυκτι κλεινουν ρωσικα μεσα ενημερωσης για το καλο μας...

     

     

    Ολα γινονται καλα και σωστα δηλαδη οπουδηποτε αλλου εκτος απο την Ευρωπη, ενω στην Ευρωπη ολα γινονται κακα στραβα κι αναποδα; Ειχες δηλαδη την ατυχια να γεννηθεις στο χωρο που ειναι μαζεμενοι ειναι ολοι οι εχθροι σου, και ολοι οι φιλοι σου εξω απο αυτον; Σαν λιγο υπερβολικο σε βρισκω, αλλα νομιζω δεν προκειται να βγει καπου αυτη η συζητηση.... Αλλα νταξ, το να σκιζεις και τα ιματια σου για την ελευθερια του λογου στη χωρα που τα οργανα της δικαιοσυνης σκοτωνουν μαυρους στο ξυλο, ε ας μην το συζητησουμε...

     

    2 ώρες πριν, το μέλος Proteas έγραψε:

    Ζουμε ιστορικες στιγμες τελικα, αλλοι αποφασιζουν τι θα τρωμε. τι θα λεμε, τι θα βλεπουμε και ποσο συχνα θα βγαινουμε απο το κλουβι.

    Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω.

    Νταξει, οπως νιωθει κανεις... Αν ετσι νιωθεις, δεν μου πεφτει λογος...

     

     

    4 ώρες πριν, το μέλος sdim έγραψε:

    - Ποια σχολή ιατρικής έχετε τελειώσει;

    - Δεν έχω πάει σε σχολή ιατρικής

     

    Κοιτα τωρα δω επιχειρημα... Ρε πως αλλαζουν οι καιροι... Ρε πως ερχονται στα λογια μας καποιοι. Αλλα αντε τωρα να κανεις επαναληψη οσων λεγαμε δυο χρονια πριν.....

     

     

    • Like 1
  10. Ποιος επελεξε να γινεται πλεον η διακυβερνηση μεσω.... twitter? Εγω παντως σιγουρα οχι. Και κανενας κοινος πολιτης νομιζω. Πλεον το καθε πολιτικο προσωπο εχει λογαριασμο στο τουιτερ, και μαλιστα το χρησιμοποιει ως μεσο προωθησης, τοσο για επικοινωνιακους οσο και για διαφημιστικους λογους. Και χωρις καμια υποψια twitterοπαρεμβασης, παλι αισχρο το θεωρω. Καλα να παθουν οσοι την επαθαν, ο,τι κι αν επαθαν, και να μαθουν απο δω και περα ολοι να προσεχουν απο που ενημερωνονται, ποσο ευκολα πιστευουν κατι και ποια κριτηρια χρησιμοποιουν για καποια τους αποφαση.

    • Like 2
  11. 36 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

    Αυτο που λες δεν υπαρχει. Οταν ο αλλος θελει να δωσει αυτα τα λεφτα για να αγορασει high end εχεις την εντυπωση οτι το προβλημα ειναι τα 60 ευρω παραπανω που θα δωσει για ψυξη? Γιατι αυτη ειναι η διαφορα, 90 ευρω εδινες για ψυξη σε τετοια cpu αν ηθελες να την παλεψεις με τα oc κλπ.

     

    Φυσικά και υπάρχει ρε συ. Κάποτε πήρα 4790Κ και είχε μέσα ψυχτρα. Που για στοκ ρυθμίσεις τον εψυχε επαρκώς. Άρα είχες μηδενικό κόστος αν απλά ήθελες να τον βάλεις και να παιξεις. Για κάνα δυο χρόνια με στοκ ψυχτρα έπαιζα παιχνίδια τότε. Και για oc με αέρα έδινες ένα 50αρικο και καθαριζες. Τώρα, δεν έχουν ούτε ψυχτρα στη συσκευασία. Οπότε η σκας 50αρικο για αξιοπρεπή αέρα (και λίγα λέω), η 150αρι για σοβαρό aio που τώρα όντως υπάρχει ανάγκη εφόσον έχουμε φτάσει στα 125 watt tdp. Δε λέω ότι αυτός που σκάει τα 5Κ θα τα σκεφτεί και θα αποτελέσει τροχοπέδη η αγορά έξτρα ψυχτρας, απλά ως fact το αναφέρω. 

     

     

  12. 2 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

    Ο μέσος Ευρωπαίος που θα κάτσει να παίξει δυο τρεις ώρες μετά την δουλειά δεν τον ενδιαφέρει αυτό. Βάση επιδόσεων τον αγοράζουν

     

     

    Κοίτα. Μπορεί να μην απασχολεί κάποιον το αν καίει 80 η 100 watt. Η αν καίει 250 αντί για 200. Όντως. Επίσης μπορεί κάποιος να μη νοιάζεται για το αν το νούμερο της θερμοκρασίας είναι 90 αντί για 70. Αλλά όσο να 'ναι ολο και καποιοι νοιάζονται για το έξτρα κόστος της ψύξης που πλέον είναι υποχρεωτικό να το πληρώσεις. Γιατί πλέον δε σκας τα 500 ενός cpu μόνο. Πρέπει να σκάσεις και άλλα 100-150. Αυτό όσο να ναι, απασχολεί και τον μέσο Ευρωπαίο που για 2-3 ώρες μπορεί να πάρει και μια κονσόλα. 

     

    Άλλωστε, για αυτό όπως λέει και ο τίτλος του εν λόγω thread οι αποστολές desktop cpu σημειώνουν ιστορικό χαμηλό. Φαίνεται πως ένα πρώτο μύνημα αρχίζει και δίνεται σιγά σιγά από τους καταναλωτές. Αν και παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο (όπως η ισχύς των συστημάτων που έχουν ήδη πωληθεί τα τελευταία δύο χρόνια)

  13. 2 ώρες πριν, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Τόση προβατίλα πια στους καταναλωτές....

     

    Νταξει, για προβατιλα δεν ξέρω. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να διαλέξει χόμπι και όσο γουστάρει να πληρώσει για αυτό. Υπάρχουν και άλλοι που παίρνουν κάτι παραπάνω από το βασικό μισθό και δίνουν όλα τους τα λεφτά κάθε μήνα για να πληρώνουν γραμμάτιο για το αμάξι των ονείρων τους και να του βάζουν βενζίνη ίσα ίσα για 5 βόλτες το μήνα. Η για τη μηχανή τους. Η άλλοι πληρώνουν καλώδια 1000 ευρώ το μέτρο για το ηχοσύστημα τους. Άλλοι τρώνε λεφτά στο... Τζόκερ. Πρόβατα δεν ξέρω αν είναι. Αλλά καμμενοι σίγουρα είναι. Είτε συνειδητά ή ασυνείδητα. 

     

    Ας κάνουν ότι θέλουν αυτοί. Το πρόβλημα είναι το που έχει φτάσει πάλι η αγορά των εξαρτημάτων. Πλέον πληρώνουμε αδρά για μπουρουχες του παρελθόντος απλά με σύγχρονες επιδόσεις. 

    • Like 1
  14. Καλά. Εκτός όλων των άλλων που λέτε, φαντάζομαι ότι νταξ, όσοι δεν έχουμε κάψει και το τελευταίο κύτταρο δε θα παναπαρουμε επεξεργαστές και κάρτες γραφικών που ψηνονται, λιώνουν καλώδια, βαρανε 95αρια σε θερμοκρασίες, και άρα θέλουν άλλο μισό μπάτζετ για ψύξη και άλλα τέτοια ωραία. Ωραίες και καλές οι επιδόσεις σαν σκέτο νούμερο, αλλά τόσο τα cpu, όσο και οι gpu έχουν πάει πάλι σε παλαιολιθικές εποχές από άποψη effeciency και πραγματικής ουσιαστικής τεχνολογικης εξέλιξης. Αν έβγαζα τα λεφτά του συστήματος έως το πολύ σε 6 μήνες από κάποια επαγγελματική δραστηριότητα , θα έφτιαχνα σύστημα και δε θα με ένοιαζε τπτ από όλα αυτά. Αλλά αν δεν ξανάδω cpu σαν τον 3700Χ που είχα και gpu σαν την gtx970 που είχα (εννοώ το τι πρόσφεραν όταν βγήκαν,με τι κόστος και με πόση ενεργεια), λεφτά δεν ξαναδινω. 

     

    • Like 1
    • Agree 1
  15. 1 λεπτό πριν, το μέλος schumifer έγραψε:

    κάνουν κόσμο

    Οκ, δεκτον. Τι κοσμος ειναι αυτος που ρωταει ομως; 😛 Εννοω, ποσες εκτυπωσεις και τι ειδους εκτυπωσεις εχει δει; 

    Νταξει για να μην μπουμε στη διαδικασια εντονων διαφωνιων. Τα συγχρονα ΑΚΡΙΒΑ smartphones τραβανε παρα πολυ καλα. Τα midrange smartphnes τραβανε απο μετρια, εως καλα, αναλογως συνθηκων. Με ολα, ολοι μπορουν να βολευτουν. Και οσοι εχουν και λιγο ταλεντο μπορουν να κανουν θαυματα και με smartphones. Αλλα οι δυο συσκευες που συζηταμε τωρα (smartphone vs cameras) δεν μπορουν να συγκριθουν. Νταξει οι φθηνες point and shoot ετσι κι αλλιως ποτε δεν ηταν για υψηλων απαιτησεων χρηση, γι αυτο και επαθαν οτι λεει το αρθρο. Αλλα δεν γινεται να τα ισωπεδωσουμε και ολα...

    • Agree 1
  16. 18 λεπτά πριν, το μέλος gdp77 έγραψε:

    ξεπερνάει την "auto" φωτογραφία φωτογραφικών μηχανών <1Κ

    Οχι George. Ουτε καν. Στο ξαναλεω, μην κοιτας τις φωτογραφιες οπως φαινονται σε μια μικρη οθονιτσα. Εκει ο αλγοριθμος οντως μπορει να κανει τα μαγικα του. Πηγαινε εκτυπωσε ομως ενα πορτρετο απο εναν 1.8 φακο, και ενα πορτρετο τραβηγμενο με λειτουργια πορτραιτου απο smartphone. Να δεις bokeh φακου, και "bokeh" λογισμικου. Ουτε για φτυσιμο. Αστο. Τωρα, αν μπει στην εξισωση και η γεωμετρια των εκατερωθεν φακων, εκει να δεις γελια. 

     

    21 λεπτά πριν, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Τα σύγχρονα κινητά με AI στα photo apps τους υπερκαλύπτουν τις ανάγκες τις καθημερινότητας.

     Ναι, αυτο λεμε και οι δυο. Συμφωνω.

     

    22 λεπτά πριν, το μέλος gdp77 έγραψε:

    Δεν έχουν όλοι (παρά μόνο ελάχιστοι) τη δυνατότητα να πληρώσουν τα ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ποσά που ζητάνε οι καλές φωτογραφικές μηχανές

    Σωστος. Αλλα αλλο θεμα το αν μπορεις να πληρωσεις, αλλο θεμα το ποια συσκευη μπορει να τραβηξει καλυτερα. Και αλλο θεμα το με τι μπορεις να βολευτεις αξιοπρεπως.

  17. 4 ώρες πριν, το μέλος gdp77 έγραψε:

    υπερκαλύπτει τις όποιες διαφορές

    Τις καλυπτει οσο βλεπουμε τις φωτογραφιες στις οθονες των κινητων, αντε και κανενος tablet. Στον υπολογιστη ομως, αν τις ανοιξεις σε μεγαλη οθονη, βλεπεις οτι μια φωτο ειναι τραβηγμενη απο κινητο, Αν τωρα πας ενα βημα παρακατω, και περασει η συζητηση και στην εκτυπωση, εκει ας την αφησουμε τη συγκριση καλυτερα. Δεν εγιναν αχρηστες οι φωτογραφικες μηχανες, απλα ο κοσμος δεν ενδιαφερεται γιατι εμαθε στην ταχυτητα. Και ισως και καλα εκανε.

    • Agree 1
  18. Το οτι πλέον είναι κοινό μυστικό πως υπάρχουν scalpers, είναι το τραγικότερο όλων. Δηλαδή όλος ο κόσμος ξέρει ότι υπάρχουν μερικοί εξυπνακηδες που ΒΓΆΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ από τέτοια μπίζνα, εντελώς μαύρα βέβαια αλλά παρόλα αυτά δεν τρέχει κάστανο. Αν δεν κόψεις ΜΙΑ απόδειξη για μια πώληση στο κατάστημα σου, εάν σε πιάσουν, σε πήδηξαν. Ο άλλος που έχει πάνω από 1000 αξιολογήσεις παραδίπλα, απλά έχει γίνει και "γνωστός" στην πιάτσα. Ειλικρινά, ώρες ώρες έχω φτάσει πολύ κοντά στο να σκάσω καταγγελία, και να τη "στήσω" σε κάποιον από αυτούς. Αλλά τεσπα....

     

  19. 8 ώρες πριν, το μέλος GoMaR έγραψε:


    Ενας θα το κανει, θα ακολουθησουν και αλλοι δυστηχως.
    Βλεπε νετφλιξ, spotify, disney, apple tv klp.
     

    Με τη διαφορά βέβαια ότι εκεί πληρώνεις πνευματικά δικαιώματα. Και με επίσης διάφορα ότι έτσι περιορίστηκε και η πειρατεία που ήταν παράνομη. Δεν σε χρέωσε συνδρομή η samsung η η lg ας πούμε με συνδρομή για να ξεκλειδώσεις το feature του local dimming ας πούμε σε μια τιβιτσα της. 

     

    Αισχρό και απαράδεκτο είναι σαν κίνηση.

  20. Μπα. Είναι κλάσεις ανώτερο το WZ2. Φαίνεται πως αποφάσισαν να το κάνουν πολύ λιγότερο καρκινιαρικο, και όντως το έκαναν. Όπως και το multiplayer βέβαια. Με εξαίρεση τα χθεσινα connectivity issues , σήμερα το παιχνίδι επαιζε υποδειγματικά. Αν και το br δε μ αρεσει γενικά σα mode, το βρίσκω εξαιρετικά βαρετό, νομίζω πως αυτό είναι πάρα πολύ καλύτερο. Θα το παίξω κι άλλο για να δω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη, αλλά στο multi θα μείνω. 

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.