Jump to content

Hillmaster

Premium Members
  • Posts

    67
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Hillmaster

  1. Hillmaster

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Ωραίο σεταπ με dell και edifier.
  2. Eδω http://www.thelab.gr/topic/45254-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CF%82/page-159 φαίνεται μια εικονα του γραφείου μου ,η οθονη ειναι 22' και το άνοιγμα του γραφείου 1,10μ. Πάντως και τα Logitech Z623 που σου προτείνει το παιδί παραπάνω μια χαρα επιλογή ειναι και φτηνότερα(φαντάζομαι και καλύτερα) απο το τα razer.
  3. Exω το μικρότερο μοντέλο Edifier R1800T III τα οποια θεωρώ πολυ καλα ηχεια αλλα τωρα θα πήγαινα μάλλον σε 2.1 γιατι θα ηθελα περισσότερο μπάσο, ανετα παντως θα ξανα πήγαινα σε Edifier μιας και η ποιότητα κατασκευής ειναι πολύ καλη. Στα razer leviathan πληρώνεις τη μαρκα ,κανονικα πρέπει να έκαναν 100Ε κατω ,σε αυτα τα λεφτά πας σε κατι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/317569/Edifier-S530-S530D.html .
  4. Hillmaster

    Οθόνη στα 250Ε.

    Παιδιά ευχαριστώ για τις προτάσεις σας . Για 16:10 δεν με ενδιαφέρει γιατι προφανώς για ταινιες /παιχνιδια το 16:9 ειναι καλύτερο. Aν μπορούσα να δω οθόνες απο κοντά θα έδινα και περισσότερα λεφτά. Για τις Dell ,δεν εχω δει απο κοντα και όντως μπορεί να ειναι καταπληκτικες αλλα για κάποιο λογο δεν μου "γεμίζουν" στο ματι. Μάλλον προς το παρον θα περιμένω μπας και πετύχω και καμιά καλύτερη τιμη.
  5. Hillmaster

    Οθόνη στα 250Ε.

    Για την πρωτη, θελω να εχει τουλάχιστον και dvi για να συνδέσω πανω και καμιά κονσόλα . Η δευτερη μου ειναι άχρηστη καθώς δεν παιζω competitive παιχνίδια . Για benq ,asus, acer δεν τις κοιτάω καθόλου?
  6. Hillmaster

    Οθόνη στα 250Ε.

    Πήγα σήμερα σε τοπικό κατάστημα που συνεργάζεται με την Οκταμπιτ και εχει 25Ε διαφορα η U2414H με την P2414H που δεν ειναι πολλα. ​Το θεμα ειναι οτι εχω φοβηθεί με το backlight bleed που εχουν αρκετα κομμάτια και δεν εχω καμιά όρεξη να μπλεχνω με επιστροφές. ​Αν την οθονη δεν την ήθελα και για gaming θα πήγαινα σε 1440p αλλα αρνούμαι να παρω καρτα των 400Ε+ για να παιζω αξιοπρεπώς. Πρόσφατα πηρα ταμπλετ 10αρι με full hd(ips) οθόνη και όντος εχει φοβερή ευκρίνεια.
  7. Hillmaster

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Μήπως συνάντησες τον Μητσοτάκη τωρα τελευταία καπου και δεν το θυμάσαι? Μια ερωτιση γι'αυτους που διαμαρτυρονται για τους οδηγούς. Είναι νομίζω γνωστό οτι η amd(και απο την εποχη ati) εχει θεμα με τους οδηγούς,εφόσον κάποιος θελει να παίζει οτι τελευταίο βγαίνει γιατί δεν παει σε nvidia?
  8. Hillmaster

    Οθόνη στα 250Ε.

    Βασικά ο κυριος λογος που σκέφτομαι την αλαγη ειναι οτι όταν απομακρύνομαι λιγο απο την οθονη μου φαίνεται αρκετά μικρη . Με τις τιμες των καρτων να εχουν παρει φωτια ,ουτε σε 2 χρονια δεν θα μπορείς να παίξεις αξιοπρεπώς σε 2Κ με κάρτα της μεσαίας κατηγορίας.
  9. Hillmaster

    Οθόνη στα 250Ε.

    Αντιλαμβανομαι οτι όποιος αγορασει σήμερα μονιτορ ειναι επένδυση για το μέλλον τα 1440p αλλα με την κάρτα που εχω δεν θα παίζει τίποτα. Επειδή ημουν πάντα κονσολακιας μελλοντικά αντι για καινούρια καρτα ίσος παρω ps4 οπότε δεν χρειάζομαι κατι πανω απο 1080p. Ναι,εχω διαβασει οτι η P2414H γίνετε overclock,βλεπεις διαφορά δηλαδή?
  10. Eδω και 2 χρονια εχω το παρακατω http://www.priceindia.in/computer/lg-22ea53-price/ μονιτορ και γενικά ειμαι ευχαριστημενος. Μεχρι τωρα δεν σκεφτόμουνα να παρω κατι αλλο αλλα ο πατερας μου θελει μια οθονη και σκέφτηκα να του δώσω αυτη και να πάρω εγω κατι καλύτερο. Kοιταω σε 24αρα 1080p(η καρτα(r9 280) μου δεν είναι για παραπάνω) για χρήση λιγο απ'ολα ,παιχνίδια ,ταινίες κτλ. μελλοντικά ισως παρω και PS4. Κλασική επιλογή σε αυτα τα χρήματα ειναι η Dell U2414H (ισως και αρκουσε και η λιγο φθηνότερη P2414H), που απ'οτι διαβαζω εχει συχνά θεμα με backlight bleed(και η lg μου εχει). Αξιζει να κανω αυτη την μετάβαση? Υπάρχει κάποια αλλη πρόταση σε αυτα τα χρήματα?
  11. Hillmaster

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Και εγω σε αυτη την κατηγορία ειμαι .ίσως βέβαια και να φταίει το γεγονός οτι ήμουν σχεδόν παντα κονσολακιας οποτε δεν δίνω και μεγάλη σημασία στα γραφικα . Παιχνίδι που τρέχει σε 1080p και εχει ικανοποιητικο framerate ακομα και σε medium τα γραφικά ,μου αρκεί. Και εγω δεν βλεπω ιδιαίτερη διαφορά απο high σε ultra ουτε και με ΑΑ ενεργοποιημενο.
  12. Hillmaster

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Βασικα μπλούζα ειναι ,έφτιαξα ενα ξύλινο πλαίσιο και την "κόλλησα " επάνω.
  13. Hillmaster

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Αυτο με την πρασινίλα πρέπει να ειναι δάκτυλος της nvidia ,παντως και εμένα η 280 δεν πολυ συμπαθεί το hdmi ,σε μερικα παιχνιδια δεν εμφανίζει σωστα την αναλογία διαστάσεων παρα μονο σε dvi ,επίσης η τεχνολογία zerocore δουλεύει μονο με dvi.
  14. Hillmaster

    Δείξτε το γραφείο σας!

    To δισκόφρενο τι δουλειά εχει στο τοίχο? .....και εγω cube εχω.
  15. Hillmaster

    AMD R9 3x0Χ Καθ'οδόν!

    Aν δεν κανω λαθος η 370 θα εινα η σημερινή 285 η οποια θα αντικαταστησει την 280 οι τιμες της οποίας ξεκινούν απο τα 210Ε ,οποτε λογικά κάπου εκει θα ειναι .
  16. Nαι αλλα τα controller του xbox 360/one(και γενικά ολα τα controller) δεν ειναι για fps. Aυτο προσπάθησε να κανει η valve αλλα μαλλον δεν τα καταφέρνει καλα. Κριμα,ήλπιζα οτι θα δουλεύει, γιατι εγω ημουν σχεδόν πάντα κονσολακιας και τους τελευταίους μήνες που εφτιαξα pc δεν μπορω να παιξω fps(μην μου πει κανες κανένας για ποντίκι -πληκτρολόγιο γιατι θα τα σπάσω! )
  17. Hillmaster

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Tα δικά μου δεν είναι είναι κατι το φοβερό ,edifier R188TIII http://www.edifier-international.com/products/edifier-studio/r1800t-iii
  18. Hillmaster

    Δείξτε το γραφείο σας!

    ^ θα "κουφαθείς" εσύ με αυτα τα ηχεία! ......
  19. Exω τη GIGABYTE Z97-D3H http://www.e-shop.gr/gigabyte-ga-z97-d3h-retail-p-PER.526971 και δεν είμαι και πολύ ευχαριστημενος καθώς το τελευταίο software που εχει η GIGABYTE για τη ρύθμιση των ανεμιστήρων ειναι προβληματικό κατι που ειναι εντελώς εκνευριστικό ,για περισσότερα εδω http://www.overclock.net/t/1507050/warning-gigabyte-isn-t-offering-any-fan-control-anymore-z87-z97
  20. Hillmaster

    Η Nvidia θα κυκλοφορήσει την GeForce GTX 960 στα 200 δολάρια

    Καλή τιμή ,για την μεσαία κατηγο
  21. Hillmaster

    #labxmas2014 day 5 gift 9

    42 ............γι'αυτο στο καινούριο μου σύστημα έβαλα φτηνό κουτί,ξέρω οτι θα κερδίσω αυτο το τέρας!
  22. H cashe του browser και το page file των windows απο default δεν ειναι εκεί που ειναι εγκατεστημενο το λειτουργικό? Υπάρχει τροπος να δω ποιες διεργασίες χρησιμοποιουν τον hdd
  23. Στο σύστημα μου εχω ενα intel ssd και ενα seagate hdd οπου εχω εχω εγκατεστημενα τα παιχνίδια . Το θεμα ειναι οτι ο hdd συνήθως κάνει ενα ψιλό θόρυβο oπου ιδικά το βράδυ που εχει ησυχία ειναι ιδιαίτερα ενοχλητικός. Εχω ρυθμίσει το δίσκο να κλείνει μετα απο 10 λεπτα αδράνειας αλλα ανάβει με το παραμικρό ακομα και οταν απλα σερφαρω στο νετ. Υπαρχει καποιος τροπος να ρυθμίσω ετσι ωστε να λειτουργεί ο δίσκος μονο οταν τον χρησιμοποιώ δηλαδή οταν ανοίγω τους φακέλους του η οταν παίζω παιχνίδια?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.