Jump to content

perik

Members
  • Posts

    24
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About perik

  • Γενέθλια 20/02/1976

perik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. perik

    Arctic Z1-3D Monitor Stand

    Ευχαριστώ και μιλ μερσύ. Θα προτιμούσα άλλο κατάστημα αλλά οκ.
  2. perik

    Arctic Z1-3D Monitor Stand

    Καμιά ιδέα που μπορούμε να το βρούμε εγχωρίως;
  3. perik

    Linux mint + chrome

    Γενικά στο linux (όχι μόνο στο mint) ο chrome δεν είναι και τόσο καλός όπως στα windows. O chromium είναι αρκετά πιο γρήγορος και σταθερός. Το ίδιο και ο firefox.
  4. perik

    #labxmas2014 day 17 gift 29

    Space invaders Καλά, που τα βρίσκετε;
  5. perik

    #labxmas2014 day 17 gift 28

    Αν μιλάμε για τα τετράφωνα που παίζεται το σκάκι, τότε είναι 8x6 = 64 Αν μιλάμε για το πόσα τετράγωνα μπορούν να σχηματιστούν στη σκακιέρα τότε έχουμε x(x+1)(2x+1)/6 στην περίπτωση μας x=8 οπότε έχουμε (8*9*17)/6 = 1224/6 = 204
  6. perik

    #labxmas2014 day 15 gift 25

    3.3V, 5V, 12V
  7. perik

    #labxmas2014 day 13 gift 21

    Jumpman Καλή χρονιά σε όλους κι ας είναι το 2015 καλύτερο απ το 14.
  8. perik

    #labxmas2014 day 8 gift 13

    6 Αυγούστου 2012 Και δεν προσγειώθηκε τόσο, όσο έπεσε ελεγχόμενα. + αφού δεν είναι στη Γη μάλλον πρέπει να λέμε προσΑρώθηκε(?)
  9. perik

    #labxmas2014 day 5 gift 9

    Η απάντηση στη ζωή, το σύμπαν και ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι φυσικά 42 μα το Ζάρκον. Αλλά η αλήθεια βρίσκεται στους sex pistols
  10. perik

    Είναι το antivirus απαραίτητο σε Windows, ή όχι;

    Να την έχεις. Αλλά στην προκειμένη καλύτερα κράτα τη για τον εαυτό σου, γιατί εδώ διαβάζουν άνθρωποι που ενδεχομένως δεν είναι τόσο cojon-άτοι όσο εσύ και μπορεί κάποιος να σε πάρει σοβαρά. Εγώ πιστεύω πως τα κάπνισμα κάνει καλό (αλήθεια το πιστεύω). Δεν πάω στα σχολεία και σε forum με παιδάκια να το λέω. Όσο για την εμπειρία του χρήστη σε σχέση με το αν θα κολλήσει ιούς, παίζει ένα ρόλο αλλά όχι και τόσο σημαντικό. Γιατί οι εμπειρότεροι χρήστες, έχουν περισσότερες πιθανότητες να checkάρουν κάτι (ένα crack ή keygen ας πούμε) πριν προλάβουν οι βάσεις των av να ενημερωθούν. Όσο για τα pc με av και χωρίς, η αλήθεια είναι πως έχω πολλά χρόνια να δω pc χωρίς av. To '07 πρέπει να είδα για τελευταία φορά και μπορώ να σου πω πως γινόταν εκεί μέσα του κουτρούλη ο γάμος. Πιο παλιά ακόμα, θυμάμαι το sasser που για κανα 3μηνο και βάλε, με έκανε πλούσιο. Υπήρχαν μέρες που έβγαζα παραπάνω από 100€ από sasser infected pcια και μόνο. Τώρα μπορώ να πω με σιγουριά το εξής. Σε μηχανήματα με av σπάνια θα βρω ιό και αυτό στους πλέων άσχετους χρήστες. Κάτι μπαρμπάδες άνω των 50 συνήθως. (οι τσόντες βλέπεις) Σε μηχανήματα με MSE ή πως το λένε αυτό το αστείο της ms, πάντα κάτι θα βρω και εκεί παίζει το αντίστροφο. Δηλαδή, κάτι ηλικιωμένες κυριούλες που βλέπουν μόνο τον καιρό, 3 σάιτ με πλέξιμο και το pc τους είναι σχεδόν όπως όταν το αγόρασαν αφού δεν έχουν εγκαταστήσει ποτέ τίποτα, μπορεί να μη βρεις κάτι. Σε άλλη περίπτωση η διαφορά ανάμεσα στο να μην έχεις και να έχιες το MSE είναι γύρω στο 50%-60%
  11. perik

    Είναι το antivirus απαραίτητο σε Windows, ή όχι;

    :flag: Οκ!... Τι να πει κανείς!;!; Αυτό (μιας και μιλήσατε για προφυλακτικά) είναι σα να λέμε: "Όχι απλά δεν φοράω εγώ, αλλά πάω με βελόνα και ανοίγω τρύπες στις συσκευασίες προφυλακτικών, να μη φοράνε ούτε οι άλλοι." :clap:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.