Jump to content

Fernando

Members
  • Posts

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Fernando

  • Γενέθλια 02/03/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αιγάλεω
  • Ενδιαφέροντα
    Αστρονομία, gaming
  • Επάγγελμα
    Οδηγός

Fernando's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Fernando

    Ερώτηση για θερμοκρασίες

    Έκανα stress test με Prime95 για μισή ώρα, πραγματοποιήθηκαν 4 τεστ τα οποία πέρασαν όλοι οι πυρήνες. Η θερμοκρασία στο socket ήταν 53 βαθμοί και στο cpu core 41. Το vcore έδινε 1.28v έως 1.32v άρα λογικά όλα καλά. Θα κάνω κάποια στιγμή ένα μεγαλύτερο stress test κάμποσων ωρών αν και δε νομίζω οτι είναι απαραίτητο σε stock συχνότητα. Η αλήθεια είναι πως ο πλαινός ανεμιστήρας δουλεύει αρκετά ψηλά και ακούγεται αρκετά, αν του κατεβάσω στροφές, ησυχάζει, αλλά ανεβάζω θερμοκρασία 4-5 βαθμούς. Είμαι μαζί σου σε αυτό που λες, αλλά έχω διαβάσει οτι η μέγιστη θερμοκρασία για τους fx 83xx είναι 61 βαθμοί και αυτό με ανησυχεί.
  2. Fernando

    Ερώτηση για θερμοκρασίες

    Αυτό έχει αρνητική επίδραση στη απόδοση του συστήματος; Για παράδειγμα, θα έχω fps drops στα παιχνίδια; είναι καλύτερα να τα απενεργοποιήσω;
  3. Fernando

    Ερώτηση για θερμοκρασίες

    Πιθανό πρόβλημα. Χρησιμοποίησα το HWmonitor και βλέπω οτι η θερμοκρασία ανεβοκατεβαίνει απο 23 έως 38 βαθμούς το ίδιο και το powers package απο 20W έως 54W. To Vcore voltage παίζει απο 1000v έως 1450v και η συχνότητα του CPU απο 1404 Mhz έως 4150 Mhz !!!!! Βοήθεια! Μάλλον κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις στο bios.
  4. Fernando

    Ερώτηση για θερμοκρασίες

    Αυτό εννοούσες; Με συγχωρείς , κατάλαβα άλλο. Ακριβώς όπως το βλέπεις στη φωτό είναι φτιαγμένο. Τοποθετημένοι όλοι οι ανεμιστήρες, όπως αναφέρω επάνω. Εμπρός-πλάι εισαγωγή και πίσω-επάνω εξαγωγή.
  5. Fernando

    Ερώτηση για θερμοκρασίες

    Έχεις δίκιο το παρέλειψα. Έχω την CM TX3 EVO. Έβαλα arctic silver 5 πάστα και στο site της εταιρείας αναφέρει οτι χρειάζονται κάμποσες ώρες λειτουργίας για να πιάσει την μέγιστη απόδοση αλλά πόσο να πέσει; 2-3 βαθμούς; Η ροή αερά πρέπει να είναι φυσιολογική, υπάρχει τρόπος να το ελέγξω αυτό;
  6. Καλησπέρα, μόλις συνέθεσα το παρακάτω σύστημα και ήθελα να ρωτήσω αν οι θερμοκρασίες που επισυνάπτω θεωρούνται φυσιολογικές σε idle. AMD FX 8350 / CM TX3 EVO ASUS SABERTOOTH 990FX HYPERX FURY 1866MhZ (2x4GB) SAPPHIRE R9 280 XFX PRO 550W HYPERX FURY SSD 240GB CM HAF 912+ Στο κουτί, οι ανεμιστήρες CHA_FAN1 & CHA_FAN3 είναι στο μπροστινό και στο πάνω μέρος αντίστοιχα και είναι και οι δύο οι 200mm της CM Οι CHA_FAN2 & CHA_FAN4 είναι ο πλαινός και ο πίσω αντίστοιχα και είναι και οι δυο 120mm.
  7. Fernando

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Μπορείτε να μου πείτε την ip του ts και του server?
  8. Fernando

    Logitech G27 vs Fanatec CSR

    Σέβομαι τις απόψεις σας και πιστευω πως όντως θα έπρεπε να πάρω κάτι πιο φθηνό για αρχή και στη συνέχεια βλέπουμε. Το dfgt δεν ήταν στα σχέδια ούτως ή άλλως, ακριβώς γιατί δεν έχει συμπλέκτη και H shifter. Μόλις παράγγειλα το g27 σε τιμή σούπερ απο γνωστό μου που με εξυπηρέτησε. Τα λέμε σύντομα στην πίστα!
  9. Καλησπέρα, με λένε Γιάννη και είμαι νέο μέλος στο φόρουμ, το οποίο αν και παλιό, δεν το είχα ξανασυναντήσει. Πρόκειται να συνθέσω νέο pc και μαζί με αυτό θα πάρω και μια τιμονιέρα, για την αγορά της οποίας στάθηκε αφορμή το assetto corsa. Εδώ έρχεται το ερώτημα του θέματος. Logitech η fanatec; Έχω ξεψειρίσει όλο το νετ για πληροφορίες περι αυτού και το συμπέρασμα με φέρνει σε δίλλημα. Η fanatec προσφέρει μια τιμονιέρα με πολύ καλύτερη αίσθηση, καλύτερο ffb και φοβερά πετάλια, αλλά ακούγονται διάφορα για την αξιοπιστία των προιόντων της. Η logitech προσφέρει μια αξιοπρεπή τιμονιέρα, αξιόπιστη, δοκιμασμένη και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, αλλά υστερει σε αίσθηση και σε ρεαλισμό, τοσο πολύ σε σχέση με τη fanatec, που μπροστά της μοιάζει παιχνίδι για παιδάκια. Με ενδιαφέρει ο ρεαλισμός και η αίσθηση, γι´αυτό τείνω προς fanatec, αλλά θέλω να ακούσω και τις απόψεις ή τις εμπειρίες ατόμων που τις έχουν δουλέψει, πρίν καταλήξω. Η logitech πωλείται 280€ και το CSR value pack XL 360€+52€ μεταφορικά 412€ Καλώς σας βρήκα!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.