Jump to content

tathanasiou91

Members
  • Posts

    13
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

tathanasiou91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tathanasiou91

    Αγορά laptop

    Το εψαξα λιγο το θεμα με τους επεξεργαστές και τελικα λεω να παρω τον i7-7500U για να έχει μεγαλυτερη διαρκεια η μπαταρια του λαπτοπ και χαμηλότερες θερμοκρασιες. Με αυτον τον επεξεργαστη ποιο λάπτοπ θα μου προτείνατε να παρω μεχρι 850 ευρω?
  2. Ψάχνω να αγορασω ενα κινητο γυρω στα 200 ευρω. Στο παρελθον ειχα παρει το Xiaomi redmi note 4X. Το συγκεκριμενο κινητο ηταν γρηγορο, δεν μου κολλαγε αλλα απο την καμερα που ειχε δεν ημουν ευχαριστημενος 100%.Οι φωτογραφιες εβγαιναν μερικς φορες "κουνημενες". Εσεις ποιο κινητο θα μου προτεινατε να παρω?
  3. Γεια σας, είμαι στην διαδικασία αναζήτησης για αγορά laptop με τιμή γύρω στα 750 ευρώ +-50. Εγω δει διάφορα αλλα δεν μπορώ να καταλήξω σέ κάποιο. Το χρειάζομαι για προγραμματισμό και θέλω να έχει επεξεργαστη i7 και καλη αναλυση οθονης. Γενικα θελω να να γρήγορος. Μπορειτε να μου προτείνετε καποιο?
  4. tathanasiou91

    Ποιό απο τα δύο κινητά να επιλέξω?

    ναι δεν εχω προβλημα απο που ειναι. Αρκει να ειναι κατι καλο και να αξιζει τα λεφτα του
  5. tathanasiou91

    Ποιό απο τα δύο κινητά να επιλέξω?

    Το budget μου ειναι γυρω στα 350. Απο τα reviews που εχω δει για τα δυο κινητα, δεν παρατηρω μεγαλες διαφορες. Η μονη διαφορα ειναι οτι το lg g3 εχει καλυτερη αναλυση εικονας αλλα αυτο δεν ξερω αν θα εχει μεγαλη διαφορα στο ματι. Ισως καιι η μπαταρια του να τελειωνει λιγο γρηγοροτερα απο το 1+1 για αυτο τον λογο. Κατα τ' αλλα νομιζω πως τα 2 κινητα εχουν της ιδιες δυνατοτητες. Τωρα δεν ξερω, εσεις θα μου προτεινατε και καποιο αλλο εκτος απο αυτα τα 2?
  6. tathanasiou91

    Ποιό απο τα δύο κινητά να επιλέξω?

    Τι θεμα εχει και σβηνει? Λογω μπαταριας λες ή τιποτα αλλο?
  7. Γεια σας θελω να αγορασω ενα καινουριο κινητο. Εκανα καποια σχετικη ερευνα και κατεληξα στα εξης δυο μοντελα: 1. LG G3 (η εκδοση με τα 32 Gb και 3 Gb RAM) 2. OnePlus One (η εκδοση με τα 64 Gb) Απο οτι βλεπω τα χαρακτηριστικα τους ειναι τα ιδια. Εσεις ποιο απο τα δυο θα μου προτεινατε να παρω??
  8. tathanasiou91

    Αγορά UPS

    Φιλε αν δεν θες να διαθεσεις παρα πολλα χρηματα μπορεις να παρεις αυτο (http://www.e-shop.gr/fortron-ep1000-line-interactive-ups-p-PER.701850). Εγω προσωπικα αυτο αγορασα μετα απο ψαξιμο. Δεν εχει ανεμιστηρα οποτε ειναι αθορυβο, δεν ζεσταινεται και μου κραταει μια χαρα τον υπολογιστη(500Watt)
  9. tathanasiou91

    Αγορά UPS

    Καλησπερα, τελικα κατεληξα σε μια πιο οικονομικη λυση(http://www.e-shop.gr/fortron-ep1000-line-interactive-ups-p-PER.701850). Συνδεσα τον υπολογιστη και την οθονη σε αυτο. Μαλιστα σημερα με τον καιρο που ειχε με ειδοποιησε και μια φορα για αυξομοιωση της τασης. Τελος παντων θα ηθελα να σας ρωτησω και κατι τελευταιο. Το ups θα πρεπει να το εχω μονιμα ανοιχτο ή οταν κλεινω τον υπολογιστη να κλεινω και το ups μετα? Ρωταω γιατι χτες το βραδυ το ειχα ανοιχτο και καποια στιγμη εκανε εναν θορυβο ειδοποιησης για αυξομοιωση της τασης του ρευματος
  10. tathanasiou91

    Αγορά UPS

    Για το συγκεκριμένο(http://www.e-shop.gr/fortron-ep1000-line-interactive-ups-p-PER.701850) έχετε καποια γνωμη?
  11. tathanasiou91

    Αγορά UPS

    Ευχαριστω πολυ. Λογικα θα καταληξω στην αγορα του APC(http://www.e-shop.gr/apc-back-ups-pro-br900g-gr-900va-schuko-p-PER.664137) . Πιστευω να ειναι καλη επιλογη μιας και εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την συγκεκριμενη εταιρεια. Εαν εχετε να μου προτεινετε και κατι ακομα καλυτερο θα ηταν ευπροσδεκτο.
  12. tathanasiou91

    Αγορά UPS

    Τελικα εψαξα και βρηκα 2-3. Δεν γνωριζω ομως αν εχουν ανεμιστηρα. Αν γνωριζετε κατι παραπανω πειτε μου. Ποιο απο τα παρακατω θεωρειτε καλυτερο? http://www.e-shop.gr/apc-back-ups-pro-br900g-gr-900va-schuko-p-PER.664137 http://www.e-shop.gr/apc-br900gi-power-saving-back-ups-pro-900va-p-PER.664111 http://www.e-shop.gr/eaton-ellipse-pro-650-din-p-PER.664332
  13. Ψάχνω να αγορασω ενα UPS(Line Interactive) για τον καινουργιο υπολογιστή που πήρα. Το τροφοδοτικο που εχει ειναι στα 500W. Γνωρίζω οτι οι APC και ΕΑΤΟΝ ειναι πολυ καλες εταιρειες αλλα αυτο που με προβληματίζει ειναι ο θορυβος που παράγουν τα UPS(γυρω στα 40 dB). Γνωρίζετε καποιο καλο UPS που να ειναι (σχετικα) αθορυβο?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.