Jump to content

pasjohn

Premium Members
  • Posts

    2.844
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by pasjohn

  1. πριν 23 λεπτά, το μέλος salde έγραψε:


    δεν ξέρω ποιος έχει κατασκευάσει εδώ για την Antec, αλλά μην βιάζεσαι τόσο να τους κράξεις. Είναι από τις πρώτες εταιρείες που πρόσφεραν αξιόλογα τροφοδοτικά (και κουτιά), παλιότερα δε κάποιες από τις καλές σειρές της κατασκευάζονταν από την Delta Electronics όπου είναι αστείο να βάζεις δίπλα ονόματα όπως EVGA και Corsair

    Ρε αδερφέ τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που γράφω? Δεν με ενδιαφέρει τι ήταν, τι είναι και τι θα είναι. Πλάκα μας κάνεις? Στα ίδια χρήματα θα πας να πάρεις ένα bronze τροφοδοτικό με 5 χρόνια εγγύηση ή ένα Gold με 10 χρόνια εγγύηση?

    Τα κουτιά άστα στην άκρη. Για τροφοδοτικά μιλάμε.

  2. Που σαι Antec? Κυκλοφορούν στην πιάτσα κάτι τροφοδοτικά της πλάκας από Seasonic, EVGA και Corsair στα ίδια χρήματα και Gold και Platinum και με 7 και 10 και 12 χρόνια εγγύηση. Αλλά τι να μας πουν εμάς την Antec αυτά τα γατάκια. Ευχαριστούμε πάρα πολύ Antec για την εξαιρετική προσφορά σου.

    • Haha 1
  3. Μία ώρα πριν, το μέλος Herc έγραψε:

    Υπαρχει περιπτωση να μην το χρησιμοποιησεις; Να το κανουν αποσπωμενο, απλως για να το κουμπωσεις εσυ μετα.

    Είναι χρήσιμο για καθαρισμό. Όταν θέλεις να το φυσήξεις αποσυνδέεις τα καλώδια και βγάζεις μόνο το ίδιο το τροφοδοτικό.

  4. Πολύ κουβαρδάδες είναι εκεί στην Be Quiet. Ένα 100στάρικο για 450? Όταν με 70 παίρνεις με 7 χρόνια και με 100 έχεις 10 χρόνια.

    Φίλος μου έχει την σειρά 9 και 2 τροφοδοτικά από eshop αγορασμένα του έβγαλαν και τα δύο coile whine.

    • Like 1
  5. Βασικά για να βάλεις type C πρέπει να κάνεις αντικατάσταση όλου του front panel

    http://www.fractal-design.com/home/product/accessories/connect-d1

     

    Από τη στιγμή που βγαίνουν κουτιά έχοντας ήδη usb type C αυτό που κάνει η Fractal να το αγοράσεις ξεχωριστά και ανεβάσεις το ήδη ψηλό κόστος είναι μεγάλη πατάτα. Και άντε τώρα να το λύσεις να βγάλεις τα καλώδια, να το δέσεις, να τα βάλεις στη θέση του. ΜΕγάλο μείον.

     

    Σαν κάτοχος του R5 με χάλασε το επάνω κάλυμα είναι ενιαίο και όχι σε κομμάτια όπως είναι στο R5

     

    Ερώτηση: Για τους ήδη κάτοχους του R5 θα μπορούμε άραγε να αλλάξουμε το front panel για την προσθήκη της usb type C?

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.