Jump to content

Vasilis_x

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Vasilis_x

  1. Vasilis_x

    R9 280x

    Παιδιά καλησπέρα και πάλι θα ήθελα τα φώτα σας σε μια μου απορία. Το σύστημα μου είναι αυτό στην εικόνα έχω 2 οθόνες 27άρες και θέλω να παραγγέλλω ακόμα μια .. υπάρχει περίπτωση να μην παίζει η 3 οθόνη (eyefinity) ? Τώρα έχω την μια με hdmi to hdmi και την δεύτερη hdmi και ανταπτορα dvi η τριτη θα παίξει κανονικά αν την βάλω στην δεύτερη θήρα dvi η πρέπει να πάρω άλλο ανταπτορα ??? Παιχνίδια θα μπορώ να παίξω η θα δω τίποτα 10 fps ? μέχρι στιγμής με 2 οθόνες είμαι υπερβολικά ικανοποιημένος με την απόδοση της κάρτας σχεδόν όλα full 40-70fps Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων
  2. Vasilis_x

    R9 280x

    Παιδιά έχω μια απορία αλλά δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό theard οπότε συγχωρέστε με.. Έχω την r9 280x της sapphire χωρίς κάποιο overclock όταν παίζω το assassins creed unity με ultra high στα 30-35 fps η κάρτα μετά από κανένα 30 λεπτό gaming ανεβάζει βαθμούς και παίζει από 75 - 83c.. Και αρκετή φασαρία. Το μηχάνημα έχει αρκετά καλό cable management και έχει 4 ανεμιστήρες 12αρηδες. Είναι normal η να αρχίσω να ανησυχώ?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.