Jump to content

giangkos

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    ηρακλειο

giangkos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. giangkos

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    καλες γιορτες και καλη επιτυχια σε ολους !
  2. giangkos

    gaming pc 1200 euro

    το γνωριζω οτι βγαινουν οι καινοθργιες σειρες αλλα ερχονται καλοκαιρι και ειναι καπωσ αργα με το υπαρχων pc δεν παλευεται παιχνιδια θελω να παιζω κανενα farcry 4 gta
  3. giangkos

    gaming pc 1200 euro

    την καρτα γραφικων την περνω απο το skroutζ http://www.skroutz.gr/s/5579878/Gigabyte-GeForce-GTX970-4GB-WindForce-3X-OC-GV-N970WF3OC-4GD.html και γλυτωνω κατι η οθονη αξιζει η να παω http://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.html ?
  4. γεια σας είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα να μ προτείνετε ενα pc built i) Το ποσό που διαθέτουμε: 1200 ii) Χρήση του υπολογιστή: gaming iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: κανένα iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη : .ναι γυρω στα 200-250 ευρω v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? : οχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, δεν μας νοιάζει απο πιο κατάστημα αλλά είμαι απο κρητη και τα μεταφορικά είναι τσουχτερά . vii) Tο σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο. ναι viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα: όχι . ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? όχι σκοπεύω να το κρατησω για μια 5ετια . x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? : όχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? : όχι την σύνθεση θέλω να την κρατήσω κοντά μια 5ετία αναρωτιέμαι αν θα ήταν καλύτερο να πάω σε ddr4 μητρική και μνήμες. ευχαριστώ πολύ !
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.