Jump to content

*nenya*

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About *nenya*

  • Γενέθλια Μάρτιος 11

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Περιοχή
    Riven

Πρόσφατοι Επισκέπτες

431 Εμφανίσεις προφίλ

*nenya*'s Achievements

  1. *nenya*

    Diablo 3

    Clan του φόρουμ εννοείς; Είμαι ήδη σε άλλη clan... (αν θυμάμαι καλά δεν γίνεται να είμαστε σε 2 ταυτόχρονα). Αλλά αν θες μπορείς να με κάνεις add in friendlist. (Αντέγραψα την υπογραφή σου και έβαλα την seasonal character )
  2. *nenya*

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    Χρόοονια είχα να τ'ακούσω:
  3. *nenya*

    Diablo 3

    Μερικοί μπορεί να το κάνουν βέβαια για να βλέπουν τ'όνομά τους να φιγουράρει στην κατάταξη. You never know
  4. *nenya*

    The Lab's Beer Corner

    Δοκίμασα χθες Την ήπια σχετικά ευχάριστα αλλά δεν έχει κάτι ιδιαίτερο στη γεύση που να σου μένει και να πεις 'Θέλω να την ξαναπιώ!'. Αγαπημένη όμως είναι η:
  5. *nenya*

    Diablo 3

    Ε ναι, και η 2η σεζόν κράτησε πάρα πολύ λίγο σε σύγκριση με την 1η που την απολαμβάναμε με το πάσο μας...η 2η τελικά ήταν μόνο για όσους μπορούν να παίξουν κάθε μέρα 4+ ώρες ξερωγώ. Ελπίζω η 3η να κρατήσει αρκετά τουλάχιστον (είναι και οι διακοπές του Πάσχα μέσα, μαλακία για όσους βρισκόμαστε διακοπές μακριά απ'τους υπολογιστές μας/μακριά από internet ) Πάντως δεν ξέρω για σας, αλλά προσωπικά 2η σεζόν δεν βρήκα κανένα αντικείμενο τόσο καλό/δυνατό. Γκαντεμιά; Δεν ξέρω. Όλο βλακείες έπεφταν. Πώς μετά να φτιάξω δυνατή την wizard μου;;; σχεδόν αδύνατο
  6. Καλημέρα σας! Έχω εδώ και σχεδόν 4 χρόνια το laptop Lenovo IdeaPad Y560 και σκεφτόμουν να του κάνω μια μικρή αναβάθμιση μιας που διαπιστώνω πόσο αργά έχει αρχίσει να φορτώνει/ανοίγει τα windows, τα browser tabs, το office κλπ. Διάβαζα και σε άλλα threads ότι χρειάζεται ssd. Αλλά πώς να ξέρω ποιός ssd ταιριάζει στο laptop μου; (και πόσο θα κοστίσει; ) Εκτός από ssd, έχετε να πείτε και για κάρτα γραφικών ποιά μπορώ να βάλω; Θέλω σε υψηλά settings παιχνίδια όπως Diablo 3 ROS και Splinter Cell: Blacklist & Conviction κλπ. Προς το παρόν βλέπω να ζορίζεται κάπως η κάρτα μου στο Splinter Cell και αναγκάζομαι να ρίχνω τα settings... Τέλος, ποιό μαγαζί (Αθήνα) είναι αξιόπιστο για να πραγματοποιήσει την αναβάθμιση; Το συγκεκριμένο Lenovo το είχα αγοράσει απ'τα Multirama αλλά δεν βλέπω στο site τους αν κάνουν και αναβαθμίσεις. Any ideas και τί συνολικό κόστο να περιμένω στο περίπου; Specifications: Processor Intel Core i7-720QM 1.6 GHz Graphics ATI Mobility Radeon HD 5730 - 1024 MB, Core: 650 MHz, Memory: 800 MHz, GDDR3, 8.702.5.0 Memory 4096 MB, PC3-10600 Elpida, PC3-8500 Kingston Mainboard Intel HM55 Hard Disk Hitachi Travelstar 7K500 HTS725032A9A, 320 GB, 7200 rpm Operating System Microsoft Windows 7 Home Premium 64 Bit
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.