Jump to content

Ειρήνη

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα

Ειρήνη's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.. Θα ήθελα και κάτι ακόμα... θα ήθελα να κατασκευάσω μια συνάρτηση η οποία θα δέχεται σαν παράμετρο ένα λεξικό (έναν δισδυάστατο πίνακα κειμένου) και μια λέξη και να επιστρέφει τον χαρακτήρα της λέξης, αν υπάρχει , που δεν υπάρχει σε καμιά λέξη του λεξικού θεωρώντας ίδιους τους αντίστοιχους πεζούς ή κεφαλαίους χαρακτήρες... όμως το πρόγραμμα που θα φτιάξω θα πρέπει να επιβεβαιώνει την ορθή λειτουργία της συνάρτησης για την Αγγλική γλώσσα..
  2. Θα ήθελα την βοήθεια σας στο να φτιάξω μια συνάρτηση που να μετατρέπει μια λέξη που περιέχει λατινικούς χαρακτήρες σε λατινικά πεζά... στην γλώσσα προγραμματισμού c... Είμαι αρχάρια και δεν γνωρίζω πολλά.. Έχω κάνει κάτι αλλά μου βγάζει ότι έχω κάνει κάτι λάθος... #include <stdio.h>#include <string.h>#include <stdlib.h>char lower (char str[100],char small_text,int j) int main (){char ptr[100],lower_text;int i; lower_text= lower(ptr[100],lower_text,i);printf("The text to lower case is: %s\n",ptr,lower_text); return 0;} char lower (char str[100],char small_text,int j){while(1){printf("Enter text to upper case:");gets(str); j=small_text=0;while(str[j] !='\0'){if(str[j]>='A' && str[j]<='Z'){str[j]+=32;small_text++;}j++;}}return 1;}
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.