Jump to content

alekandr

Members
  • Posts

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

alekandr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. alekandr

    Αγορά Νέου Εκτυπωτή

    Απ' όσο ξέρω δεν χαλάνε, αλλά πόσες εκτυπώσεις κάνει η αδερφή σου?? Τα τόνερ κρατάνε πολύ καιρό και είναι για χιλιάδες σελίδες
  2. alekandr

    LG G3 Νέα μητρική

    Όντως το παλιό ήταν παρτίδα 407.... Για την καινούρια πλακέτα μου έδωσαν μόνο νέο IMEI, όχι S.N...
  3. alekandr

    Αγορά Νέου Εκτυπωτή

    Αγοράζεις τόνερ απ' όπου θες (πρόσεξε μην πετάξεις την απόδειξη, γιατί θα χρειαστεί) και μετά μπαίνεις εδώ και ακολουθείς τις οδηγίες. Εύκολο είναι!
  4. alekandr

    LG G3 Νέα μητρική

    Φωτογραφίες έχασα... :/ Βασικά πλέον κάνω καλύτερο backup (έπαθα κι έμαθα), αλλά το θέμα είναι ότι φοβάμαι μην ξαναέχω ιστορίες με το κινητό! Δεν είναι και η καλύτερή μου να το στέλνω στην lg για κανά 5ήμερο πάλι!
  5. alekandr

    Αγορά Νέου Εκτυπωτή

    Εγώ έχω τον p1102 και πήρα τα αυθεντικά της hp γιατί αυτό τον καιρό δίνει επιστροφή χρημάτων, οπότε μου βγήκε αρκετά οικονομικά!
  6. Καλησπέρα, Πριν λίγες μέρες το G3 μου τα παιξε. Δεν το είχα ούτε ένα χρόνο και κάηκε η μητρική. Το έστειλα στο service της LG, παρεπιμπτόντως τόσο γρήγορο service δεν το περίμενα να πω την αλήθεια! Δευτέρα το έδωσα, Παρασκευή το παρέλαβα. Τέλος πάντων, μου άλλαξαν τη μητρική και αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν από εδώ και πέρα θα πρέπει να φοβάμαι μήπως σε ένα χρόνο έχουμε πάλι τα ίδια! Εγώ το κινητό το πήρα με σκοπό να το κρατήσω 2-2,5 χρόνια και με χαλάει που αυτή τη στιγμή πρέπει να το στήσω από την αρχή, γιατί προφανώς έχασα και όλα μου τα αρχεία..! Επίσης, ποτέ δεν έμαθα τι ήταν αυτό που έκαψε τη μητρική. Όποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα ή έχει γνώση σχετικά με το θέμα, ας μου απαντήσει παρακαλώ!
  7. alekandr

    Επιλογή κινητού, no budget

    Το S6 edge είναι από τα λίγα κινητά στην κατηγορία του που με αφήνει τελείως αδιάφορο. Η εμφάνισή του μου βγάζει κάτι πολύ υποδέστερο από LG G4, iphone 6, 6S. Για το lumia δεν έχω γνώμη, έχω σταματήσει να ασχολούμαι με κινητά που έχουν wp λόγω της έλλειψης ποικιλίας στις εφαρμογές. Προσωπικά, αν δεν ειχα budget θα πήγαινα για το iphone, αλλά θα κοιτούσα σίγουρα και το G4, πολύ αξιοπρεπές κινητό!
  8. alekandr

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Χαχαχα! Τα γατιά είναι απλά τέλια! Μας έχει έρθει στον κήπο μια γάτα με ένα μωρό γατάκι, πολύ φιλικό, χαδιάρικο και παιχνιδιάρικο. Μας έχει τρελάνει με τις αταξίες του. Κι όλοι την ώρα προσπαθεί να χωθεί μέσα στο σπίτι. Μου φαίνεται ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εδώ για να τα καταφέρει!!
  9. Η παιδεία της χώρας δυστυχώς αντανακλά (και διαμορφώνει) τη νοοτροπία μας
  10. alekandr

    Toner Συμβατό ή Αυθεντικό

    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έτσι όπως μου τα λέτε κι ειδικά αν είναι να ρισκάρω τον εκτυπωτή μου, σκέφτομαι τελικά να καταλήξω σε αυθεντικά. Εγώ έχω τον hp laserjet 1102. Με πιάνει αυτή η προσφορά για τα toner που λέτε;
  11. alekandr

    Toner Συμβατό ή Αυθεντικό

    Εγώ συμβατά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ γιατί δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο τα εμπιστεύομαι, αλλά επειδή γενικά έχω κουραστεί να πληρώνω τόσα λεφτά παραπάνω το σκεφτόμουν για συμβατά. Επειδή είδα ότι παίζει μια καλή προσφορά σε ασπρόμαυρα toner της hp, αν πάρω αυθεντικό μαύρο hp και συμβατό έγχρωμο μπορεί να πάθει τίποτα ο εκτυπωτής;
  12. alekandr

    Αγορά Νέου Εκτυπωτή

    Thanks! Ξέρεις περίπου και πόσες σελίδες βγαίνουν με το XL?
  13. alekandr

    Αγορά Νέου Εκτυπωτή

    Καλησπέρα. Ψάχνω κι εγώ πολυμηχάνημα για τη δουλειά. Αρχικά σκεφτόμουν για laser, αλλά διαβάζοντας τη συζήτηση που είχατε παραπάνω κατάλαβα ότι και οι inkjet πλέον είναι αρκετά οικονομικοί. Είδα που λέγατε για κάποια μοντέλα της hp με καλές ταχύτητες και άρχισα λίγο να κλίνω προς inkjet γιατί θέλω να είναι όσο πιο γρήγορο γίνεται το μηχάνημα, εκνευρίζομαι όταν περιμένω πάνω απ τον εκτυπωτή να βγει η σελίδα... Τα 2 hp, το 476 και 576 τι μελάνια παίρνουν και ξέρετε αν συμφέρουν? Εμείς τυπώνουμε γύρω στις 500-600 σελ το μήνα...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.