Jump to content

kokkinogenis

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
  • Ενδιαφέροντα
    Website cracking

kokkinogenis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. kokkinogenis

    university certificates for game development

    Απ'οτι ξερω, η καλυτερη γλωσσα για game development ειναι η C#. Κανω λαθος ?? Ναι αλλα δεν χρειαζετε καπιο certificate-πτυχιο ?? Ειναι δυσκολα χωρις κατι τετιο.
  2. Γειά σας ! Τι γνώμη έχετε για το cumputer programming certificate του harvard ?? Σας παραθέτω το link: Βέβαια, οφείλω να πω, οτι οι γλώσσες που εχει..... δεν βοηθάν ιδιαίτερα(εκτος της JavaScipt) για αυτό που θέλω να κάνω. Δηλαδή το game development. Πιστέυεται οτι αξίζει όμως ??
  3. kokkinogenis

    Ποσες γλωσσες χρειαζετε ?

    Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω στο θέμα λ.ογο κάποιων προβλημάτων που είχα. Λοιπόν, μπορώ να πωοτι εχω μια πλήρη εικόνα του πως εχουν τα πράματα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ !!
  4. kokkinogenis

    Ποσες γλωσσες χρειαζετε ?

    Εννοειτε. Απλα η μνημη μου ειναι οτι χειροτερο πανω μου. Δεν μπορω να μαθω και παρα πολλς. Γι'αυτο ρωτησα παραδειγμα αν με 2 γλωσσες εχω πιθανοτητες ΠΧ για δουλεια αργοτερα. Ερωτηση. Οι διαφορες αναμεσα στην C# και στην C++ ποιες ειναι ??
  5. kokkinogenis

    Ποσες γλωσσες χρειαζετε ?

    Δημιουργεια εφαρμογων και apps για windows, android linux κ.τ.λ
  6. kokkinogenis

    Ποσες γλωσσες χρειαζετε ?

    C# ??? Mηπως εννοεις C++ ?? Η C# εχω ακουσει οτι ειναι μονο για παιχνιδια για το unity καλη. Και επισης κατι ακομα. Δεν σκοπευω να μπω σε πανεπιστημιο για να παρω καποιο διπλωμα. Πια γλωσσα θα μου προτεινες εσυ, η οποιοσδηποτε αλλος, με την οποια, ξεροντας την πολυ καλα, μπορω να πιασω δουλεια. Και ποιες ειναι οι πιθανοτητες φυσικα.
  7. Καλησπερα ! ΕΙμαι καινουριος στο φορουμ Ηθελα να σας ρωτησο το εξης.Κατα τη γνωμη σας, ποσες γλωσσες προγραμματισμου, χρειαζετε καποιος για να πιασει παραδειγμα, μια κανονικη δουλεια καπου. Γλωσσες ΠΧ C++ και Java ειναι κατι καλο ??
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.