Jump to content

Shadow KnighT

Premium Members
  • Posts

    477
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Shadow KnighT

  • Γενέθλια 31/08/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Kentro-apokentro
  • Steam
    shad0w_k

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Shadow KnighT's Achievements

  1. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα με κινεζοκαλώδια σε 2 wd θήκες, ένα είχε τσακίσει και έχανε τυχαία την επαφή στο βύσμα χωρίς να το ακουμπήσω και το άλλο απλά ήταν σάπιο. Δοκίμασε και 3ο καλώδιο δικό σου, όχι απ'αυτά που ήρθαν με τις θήκες.
  2. Shadow KnighT

    αγορά μπαταρίες σε συνδυασμό AAA με ICR

    έχω βάλει στο ασύρματο τηλ από επαναφορτιζόμενες λιντλ μέχρι ενελοοπ μαυρες και δε συμμαζεύεται, 0 διαφορά(προφανώς πέρα απ τη διάρκεια εκτός βάσης)
  3. Δε θέλω να βάλω στην κουβέντα τα TDP γιατί ο καθένας(amd/intel) τα ορίζει ψιλόαλλιώς, αλλά απ όσο θυμάμαι απο reviews/benchmarks κτλ θυμάμαι ότι γενικά οι ryzen είναι λιγότερο ενεργοβόροι σε σχέση με την απόδοση τους, ειδικά όσο ανεβαίνεις tiers και έχεις κάτι 14700/900/K/KS/BBQ που τραβάνε. Αυτό που ήθελα να πω είναι οτι μακάρι οι κόκκινοι να μην ακολουθήσουν το δρόμο της intel για έξτρα επιδόσεις με αβέρτα καταναλώσεις για οριακά gains, γιατί όντως παίζουν σχετικά ζεστοί αυτή τη στιγμή. Δε χρειάζεται άλλο imo.
  4. Θα επικαλεστώ κεράσια-καλάθι, αλλά μακάρι να είναι έστω και 20% across the board, χωρίς να γίνεται αερόθερμο το πισί α λα intel.
  5. Ναι ρε φίλε αλλά υπάρχουν 50 αποχρώσεις του άσπρου
  6. Έτσι...γιατί πάντα όταν έβλεπα τσόντα αισθησιακή ταινία στην καφετέρια ήθελα να την μοιράζομαι με τους απέναντι και δεν μπορούσα... Τρομερό συν ότι δεν έχει πραγματικό πληκτρολόγιο, γιατί στα άλλα κόλλαγαν τα κουμπιά μετά από λίγο. Σ'αυτό υγρό πανάκι και καθάρισα.
  7. H HP έχει γίνει η EA των εκτυπωτών.
  8. Σε κατεβαστήρι που έχω έβγαλα win7 και έβαλα openbsd, αλλά και γώ θα σου προτείνω κάποιο λινουξοειδές, σε φάση Ubuntu η Mint. βάλτο χωρίς γραφικό περιβάλλον και πέρασε qbittorent-nox που τρέχει με web interface ομορφότατα. Βέβαια το δικό μ είναι ένα netbook με Atom N270 πάνω οπότε άλλοι περιορισμοί.
  9. ΑΥΤΟΣ 1-0 (να με σχωράτε αλλά ήταν τρελό bait) Ενδιαφέρουσα υλοποίηση πάντως, εκτός αν αρχίσουν να βγάζουν και bhutacoins οσονούπω.
  10. Στο shield στο σαλόνι και στο κινητό χρησιμοποιώ το X-plore File Manager και δεν είχα μέχρι τώρα θέμα.
  11. Μπορείς να ρυθμίσεις σε τι φορμάτ και codec γράφει το OBS για να έχεις απευθείας το μέγεθος που θες. Για επεξεργασία, απλά Davinci Resolve.
  12. Shadow KnighT

    Windows 10/11 Debloat Tools-Tweaks Thread

    W10Privacy - https://www.w10privacy.de/english-home/ πιο privacy-oriented παρά βελτιστοποιήσεις, αλλά κάτι ξηλώνει κ αυτό. Υπόψην ορισμένα settings για το firewall μπλοκάρουν τα updates των windows.
  13. Macbook Pro 16-inch μοντέλο 2019 (χρώμα ασημί, touchbar) με 32 GB RAM και 512 GB δίσκο. Χρησιμοποιήθηκε για περίπου 8 μήνες, καθώς μετά έγινε αντικατάσταση από Μ1 MacBook Pro. Χαρακτηριστικά: CPU: Intel i7 - 6 core 2,6 GHz RAM: 32 GB GPU: Intel UHD 630 / AMD Radeon Pro 5300 Μ HDD: 512 GB - Keyboard: English (US) Battery: 84 Cycles
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.