Jump to content

gchristod

Premium Members
  • Posts

    974
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    3

Posts posted by gchristod

  1. Επίσης πριν 1.5 χρόνο που έψαχνα παρόμοιο αυτοκίνητο για τη γυναίκα το πιο vfm ήταν το Ford kuga, έβγαινε στα €24,500 η έκδοση ST line που τα είχε όλα από εξοπλισμό και μεγάλους χώρους. Και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση (όχι επεκτάσεις και μπούρδες). 1.5t βενζίνη ή diesel, ήταν στα ίδια χρήματα

     

    Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

     

     

     

    • Like 3
  2. πριν 13 λεπτά, το μέλος Nameless1 έγραψε:

    Καλημέρα σε όλους!

     

    μιας και ψαχνόμαστε για να αλλάξουμε αυτοκίνητο είπα να ρωτήσω και εδω για απόψεις / προτάσεις!

    με ψήνει η κατηγορία των μεσαίων SUV.. budget γύρω στα €30.000 με στόχο φυσικά να μη το υπερβούμε κατά πολύ..

    ιδανικά θα ήθελα χειροκίνητο κιβώτιο (αν και δεν είναι no-go παράγοντας το αυτόματο) και αν χωράει στο budget ενα καλό μοτέρ diesel αλλιώς πάμε για βενζίνη αλλά σίγουρα κάτω από 2.000 κυβικά για λόγους φορολογικούς και τεκμηρίων.. θα είναι το βασικό αυτοκίνητο για ταξίδια αλλά δε το βλέπω να κάνει πάνω από 10-12 χιλ. χιλιόμετρα το χρόνο, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση.

    δυστηχώς, λόγω πολύ κακής εμπειρίας με ένα VW Golf TSI του 2009 που έχουμε τώρα, δε κοιτάμε καθόλου προς VAG group..

    για την πόλη έχουμε ένα Corsa του 2015, οπότε κρατάμε αυτό και δίνουμε το Golf

     

    μέχρι στιγμής έχω δει τα Jeep Compass, Suzuki Vitara, Peugeot 3008, Ford Kuga και Nissan Qashqai αν και απότι διάβασα ίσως του χρόνου να έρχετε ριζική ανανέωση για το nissan..

    Ευχαριστώωωω :) 

    Λόγω των σχετικά λίγων χιλιομέτρων που θα κάνεις θα έλεγα να ρίξεις μια ματιά στο Toyota C-HR σε υβριδικό για να αποφύγεις και το diesel .

  3. πριν 16 ώρες, το μέλος liakjim έγραψε:

    Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό...
     


    Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
     

     

     

    Απίστευτα πράγματα έχουν κάνει... Αυτά όμως φαντάζομαι παίζουν μόνο σε single player? Ή μπορούν με προϋποθέσεις (π.χ. να έχει ρυθμιστεί και ο σέρβερ αλλά να έχουν τα mods και οι clients) να παίξει και σε multiplayer? 

  4. πριν 10 λεπτά, το μέλος Aris Teidis έγραψε:

    Το VR δυστυχώς δεν παίζεται, οπότε μπαίνει "στο ράφι" το παιχνίδι μέχρι νεοτέρας...

    Κι εγώ το δοκίμασα χθες και είχε το μαύρο του το χάλι. Έριξα μια ματιά στο φόρουμ τους και έλεγαν ότι το ASW έχει πρόβλημα και θέλει απενεργοποίηση από το Oculus debug tool ή το OTT. Επίσης μάλλον είναι καλύτερα να απενεργοποιήσεις τελείως το Temporal Anti-Aliasing μπας και φύγει η θολούρα. Δεν τα δοκίμασα ακόμα αυτά, απόψε θα του δώσω άλλη μία ευκαιρία κι αν δεν βελτιωθεί απλά θα περιμένω το επόμενο build.

    Το ffb πάντως για μένα θέλει ακόμα πολλή δουλειά. Ελάφρυνε το τιμόνι μάλλον επειδή διόρθωσαν το damping αλλά ακόμα η πληροφόρηση είναι τελείως ελλιπής ειδικά στο understeer, περίμενα να δω με τα μάτια τι θα κάνει η μούρη του αυτοκίνητου.

    • Like 1
  5. Να σας πρήξω λιγάκι με 2 ερωτήσεις:

    Υπάρχει τρόπος να δει κάποιος όλο το leaderboard του hotlapping ή δείχνει μόνο τους 10 πρώτους?

    Τα engine maps κάνουν τίποτα? Δοκίμασα τις ρυθμίσεις 1 (default), 3 και 0 και δεν κατάλαβα διαφορά.  Δεν είδα κάποιο tooltip που να τα εξηγεί. Στο iracing έχει πολύ εμφανή αλλαγή στην απόδοση του κινητήρα.

  6. Για όσους είναι πάνω των 16, ζήσαμε κι εποχές με αργούς hdd και μια χαρά κάναμε Multitasking, δεν μπορεί ξαφνικά να πέφτει η απόδοση του σκληρού. Αν το σκανάρισμα και το SMART σου βγαίνουν καλά τότε το φορμάτ είναι μονόδρομος
    Έκανα "multitasking" σε celeron 633mhz με 20αρι hdd οπότε ο πήχης είναι αρκετά χαμηλά [emoji14]
  7. Ευχαριστώ και τους 2 για τις προτάσεις. Κι εγώ σκέφτηκα ότι ο δίσκος μπορεί να έχει bad sectors και να πεθαίνει , και του έκανα ενα σκαν με ένα εργαλείο της wd αλλά μου τον έβγαλε ότι είναι οκ. Θα τα δοκιμάσω αυτά που μου είπατε όταν γυρίσω Αθήνα γιατί τώρα είμαι Κρήτη για διακοπές :)

    Πάντως σύντομα θα του βάλω έναν nvme για να δώσω λίγη ζωή στο σύστημα

    • Like 1
  8. Γενικά ο απλός σκληρός (Call me HDD) δεν είναι για ταυτόχρονες λειτουργίες.
    Παλιά έκανες τα ίδια και πήγαινε σφαίρα; 
    Δεν έχω απαιτήσεις από τον HDD μου, αλλά να σέρνεται το σύστημα όταν κάνει update μια εφαρμογή είναι υπερβολή, ειδικά όταν πριν μερικούς μήνες δεν ήταν έτσι. Εγκατεστησα κάποιους drivers που μάλλον κάπου χάθηκαν στις ενημερώσεις και επίσης το intel RST και φαίνεται να έστρωσε το πραγμα.
  9. Καλημέρα, έχω ένα θέμα με τον HDD μου. Κάποια στιγμή μετά από ενημερώσεις των windows 10, παρατήρησα ότι o υπολογιστής μου έχει γίνει πολύ αργός και στο άνοιγμα των windows και στο loading εφαρμογών-παιχνιδιών. Παρατήρησα αρχικά ότι στον task manager η χρήση δίσκου ήταν συνέχεια 100%. Μετά από ψάξιμο απενεργοποίησα το windows search και το Superfetch και έστρωσαν λίγο τα πράγματα, μετά το άνοιγμα μετά από λίγη ώρα πλέον η χρήση του δίσκου πέφτει σε νορμάλ επίπεδα. Όμως παραμένει το πρόβλημα να μην μπορώ να κάνω παραπάνω από 2 εργασίες ταυτόχρονα. Π.χ. αν ένα παιχνίδι στο steam κάνει ενημέρωση ή αν αντιγράφω ένα αρχείο, ο υπολογιστής σέρνεται. Έχετε να προτείνετε κάποια λύση? Μέχρι τώρα έχω κάνει τα εξής:

    -Επιβεβαίωσα ότι ο δίσκος είναι σε AHCI mode.

    -Scan με malwarbytes και bitdefender για viruses/trojans

    -Απενεργοποίηση windows search, superfetch, hibernation, fast sartup

     

    Δεν έχω κάποιο SSD, αυτός ο HDD είναι ο μόνος στο σύστημά μου.

  10. Ευχαριστώ για το mention, αλλά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων το φορμάτ με αγώνες σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα δεν μπορώ να το ακολουθήσω. Γι' αυτό πλέον  κάνω μόνο casual εμφανίσεις στο SRS και στο iracing όποτε έχω ελεύθερο χρόνο και όρεξη.

    • Like 1



  11. Έχω φτάσει Class B και τώρα ψάχνομαι για GT3 αυτοκίνητο για να κάνω δοκιμές και δεν ξέρω πως να το πάρω. Το setup screen με μπερδεύει πάρα πολύ γαμώτο.



    To BOP των GT3 αλλάζει συχνά πυκνά στο iracing με patches. Αυτή τη στιγμή το καλύτερο all around είναι το R8 νομίζω.
    Για setup δες τα video του Nicki Thiim, ή κατέβασε από VRS. Επίσης καλή πηγή είναι και το φόρουμ.
    • Like 1





  12. Γιάννη ρίξε μια ματιά εδώ
    http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?posts/946711

    Δεν έχω δοκιμάσει κανένα ως τώρα. Λογικά Σάββατο.

    Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    Ο Αριστοτέλης λέει ότι επειδή είναι πολύ χαμηλωμένο, σε λακούβες και curbs βρίσκει στα bump stops και το πίσω μέρος είναι απρόβλεπτο. Εμένα δεν με ενοχλήσεις αυτό, το αντίθετο η υποστροφή με ενόχλησε και ότι δεν άκουγε καθόλου στο trail braking και δεν έχει ρύθμιση brake bias ώστε να φτιάχνεται. Κρίμα ήμουν hyped, είχα στο μυαλό μου αυτό:
  13. Μεγάλη απογοήτευση η Sesto Elemento.

    H Giulia συμπαθητική όπως και η Alfieri, απλά στη δεύτερη με ζάλιζαν τα περίεργα dials :p

    H Stradale ξεχωρίζει κατά τη γνώμη μου, πολύ ευχάριστη.

    Πολύ καλή υλοποίηση η Laguna Seca, αλλά είναι από τις πίστες που έχω βαρεθεί να τρέχω μετά από τόσα χρόνια.

  14. Το τόπικ λέει VR and all things related. To all things related το μεταφράζω ως πράγματα που βοηθάνε στο immersion, εξού και το σχόλιο για τα physics.
     
    Όντως ήταν off topic και σόρυ κιόλα. Αλλά τα physics και το ffb είναι τοπ νοτς!! ουπς οφφ τόπικ ξανά, σόρυ!
    Δεν ήταν το off topic το θέμα μου. Κατάλαβα ότι είπες κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που εννοούσες και μάλλον ο@sosna κατάλαβε το ίδιο με μένα. Οπότε sorry από τη μεριά μου.
  15. πριν 20 λεπτά, το μέλος sosna έγραψε:

    ρε συ Γιαννάκο έλεος.

     

    Απαντά οτι σε σχέση με τα γραφικά στο Ρίφτ είναι κορυφαίο κ μετά έγραψε 2 προτάσεις για το πως του φάνηκε γενικότερα.

     

    Αφού κ συ συμφωνείς για το ffb κ την εικόνα στο ρίφτ με οτι λέει.

    Βρε Νάσο γιατί έλεος? Η πρώτη μου πρόταση ήταν tongue in cheek. Η δεύτερη σου φάνηκε εμπρηστική? Ό,τι άποψη και να έχω για το ffb του ir δεν έχει σχέση με αυτό που συζητάμε, κάνω λάθος? Αντίθετα όλο το ποστ του Άκη μου φαίνεται ειρωνικό. Ξέρεις ακριβώς εσύ τι ήθελε να πει? Εκτός κι αν το γράψατε μαζί. Μην βιάζεσαι τόσο πολύ να μιλήσεις εκ μέρους άλλου, το ξαναλέω δεν έγραψα κάτι με εμπρηστική διάθεση.

    πριν 7 λεπτά, το μέλος Lylankor έγραψε:

    Εμένα πάλι στο iracing με χαλάει η παλέτα χρωμάτων και τα γραφικά μου φαίνονται χειρότερα...η μπορεί απλά να έχω συνηθίσει το AC.

    Η χρωματική παλέτα είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα, εγώ π.χ. έχω δυσχρωματοψία οπότε κουκουρούκου :D Ό,τι φαίνεται καλύτερο στο μάτι του καθενός δουλεύει.

  16. πριν 7 λεπτά, το μέλος akis_z80 έγραψε:

    Κορυφαίο.

    Και τα physics και το ffb με έχουν ξετρελάνει σε βαθμό να μπαίνω ac και να ψάχνομαι μήπως χάλασε κάτι. Τέλος πάντων αυτό είναι άλλη συζήτηση που καλύτερα να μην ανοίξει εδώ :)

    Πάλι καλά που δεν την άνοιξες :p 

    Πάντως δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν τα physics και το ffb με το VR implementation και πας να τα συνδέσεις.

    • Haha 1
  17. Την καλύτερη εφαρμογή κ γραφική απεικόνιση αυτή τη στιγμή για το Rift την έχει hands down το iRacing τόσο σε παλέτα όσο κ σε καθαρότητα εικόνας.

     

    Το AC ωχριά δυστυχώς.

    Έβαλα το natural mod και βελτιώθηκε αρκετά, σε σημείο να είναι αποδεκτό. Μέχρι τώρα όσα έχω δοκιμάσει είναι iracing(με διαφορά)>R3E(λόγω dx9)>RF2>AC. PC2 δεν έχει νόημα να δοκιμάσω γιατί το demo σε triple screens δεν μου άρεσε καθόλου σαν παιχνίδι και dirt rally δεν βάζω ακόμα γιατί θα πάρω το στομάχι στο χέρι [emoji14]

    Πάντως χθες πρώτη φορά αγώνα και 40λεπτο στο iR δεν με κούρασε καθόλου και έτρεχε νεράκι με 50 αυτοκίνητα grid.

    • Like 2
  18.  

    Βέβαια με έχει φάει το RX αυτές τις μέρες, μέχρι και για τον αγώνα αύριο κάνα μισάωρο practice έχω κάνει μόνο αλλά σου έστειλα setup εάν το θές. (iR Message)

     

    Για τον αυριανό ακόμα δεν έχω αγοράσει καν το brands, τραγικός [emoji14] Ευχαριστώ για το σεταπ!

     

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.