Jump to content

gchristod

Premium Members
  • Posts

    974
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    3

Everything posted by gchristod

  1. gchristod

    RaceRoom Racing Experience

  2. gchristod

    Αυτοκίνηση

    Επίσης πριν 1.5 χρόνο που έψαχνα παρόμοιο αυτοκίνητο για τη γυναίκα το πιο vfm ήταν το Ford kuga, έβγαινε στα €24,500 η έκδοση ST line που τα είχε όλα από εξοπλισμό και μεγάλους χώρους. Και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση (όχι επεκτάσεις και μπούρδες). 1.5t βενζίνη ή diesel, ήταν στα ίδια χρήματα Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. gchristod

    Αυτοκίνηση

    Λόγω των σχετικά λίγων χιλιομέτρων που θα κάνεις θα έλεγα να ρίξεις μια ματιά στο Toyota C-HR σε υβριδικό για να αποφύγεις και το diesel .
  4. gchristod

    Assetto Corsa-Mods-Downloads etc.

    Απίστευτα πράγματα έχουν κάνει... Αυτά όμως φαντάζομαι παίζουν μόνο σε single player? Ή μπορούν με προϋποθέσεις (π.χ. να έχει ρυθμιστεί και ο σέρβερ αλλά να έχουν τα mods και οι clients) να παίξει και σε multiplayer?
  5. gchristod

    Assetto Corsa Competizione

    Κι εγώ το δοκίμασα χθες και είχε το μαύρο του το χάλι. Έριξα μια ματιά στο φόρουμ τους και έλεγαν ότι το ASW έχει πρόβλημα και θέλει απενεργοποίηση από το Oculus debug tool ή το OTT. Επίσης μάλλον είναι καλύτερα να απενεργοποιήσεις τελείως το Temporal Anti-Aliasing μπας και φύγει η θολούρα. Δεν τα δοκίμασα ακόμα αυτά, απόψε θα του δώσω άλλη μία ευκαιρία κι αν δεν βελτιωθεί απλά θα περιμένω το επόμενο build. Το ffb πάντως για μένα θέλει ακόμα πολλή δουλειά. Ελάφρυνε το τιμόνι μάλλον επειδή διόρθωσαν το damping αλλά ακόμα η πληροφόρηση είναι τελείως ελλιπής ειδικά στο understeer, περίμενα να δω με τα μάτια τι θα κάνει η μούρη του αυτοκίνητου.
  6. gchristod

    Assetto Corsa Competizione

    Να σας πρήξω λιγάκι με 2 ερωτήσεις: Υπάρχει τρόπος να δει κάποιος όλο το leaderboard του hotlapping ή δείχνει μόνο τους 10 πρώτους? Τα engine maps κάνουν τίποτα? Δοκίμασα τις ρυθμίσεις 1 (default), 3 και 0 και δεν κατάλαβα διαφορά. Δεν είδα κάποιο tooltip που να τα εξηγεί. Στο iracing έχει πολύ εμφανή αλλαγή στην απόδοση του κινητήρα.
  7. gchristod

    Assetto Corsa Competizione

    Ένα γρήγορο search που έκανα ναι, είναι νόμιμο. Αμέσως πήρα το κλειδί.
  8. gchristod

    Assetto Corsa Competizione

    Για όποιον δεν το έχει πάρει ακόμα το έχει το chrono.gg 18,99 USD δηλαδή γύρω στα 16€. https://www.chrono.gg Το τσίμπησα, δεν κρατήθηκα
  9. Έκανα "multitasking" σε celeron 633mhz με 20αρι hdd οπότε ο πήχης είναι αρκετά χαμηλά [emoji14]
  10. Ευχαριστώ και τους 2 για τις προτάσεις. Κι εγώ σκέφτηκα ότι ο δίσκος μπορεί να έχει bad sectors και να πεθαίνει , και του έκανα ενα σκαν με ένα εργαλείο της wd αλλά μου τον έβγαλε ότι είναι οκ. Θα τα δοκιμάσω αυτά που μου είπατε όταν γυρίσω Αθήνα γιατί τώρα είμαι Κρήτη για διακοπές Πάντως σύντομα θα του βάλω έναν nvme για να δώσω λίγη ζωή στο σύστημα
  11. Δεν έχω απαιτήσεις από τον HDD μου, αλλά να σέρνεται το σύστημα όταν κάνει update μια εφαρμογή είναι υπερβολή, ειδικά όταν πριν μερικούς μήνες δεν ήταν έτσι. Εγκατεστησα κάποιους drivers που μάλλον κάπου χάθηκαν στις ενημερώσεις και επίσης το intel RST και φαίνεται να έστρωσε το πραγμα.
  12. Καλημέρα, έχω ένα θέμα με τον HDD μου. Κάποια στιγμή μετά από ενημερώσεις των windows 10, παρατήρησα ότι o υπολογιστής μου έχει γίνει πολύ αργός και στο άνοιγμα των windows και στο loading εφαρμογών-παιχνιδιών. Παρατήρησα αρχικά ότι στον task manager η χρήση δίσκου ήταν συνέχεια 100%. Μετά από ψάξιμο απενεργοποίησα το windows search και το Superfetch και έστρωσαν λίγο τα πράγματα, μετά το άνοιγμα μετά από λίγη ώρα πλέον η χρήση του δίσκου πέφτει σε νορμάλ επίπεδα. Όμως παραμένει το πρόβλημα να μην μπορώ να κάνω παραπάνω από 2 εργασίες ταυτόχρονα. Π.χ. αν ένα παιχνίδι στο steam κάνει ενημέρωση ή αν αντιγράφω ένα αρχείο, ο υπολογιστής σέρνεται. Έχετε να προτείνετε κάποια λύση? Μέχρι τώρα έχω κάνει τα εξής: -Επιβεβαίωσα ότι ο δίσκος είναι σε AHCI mode. -Scan με malwarbytes και bitdefender για viruses/trojans -Απενεργοποίηση windows search, superfetch, hibernation, fast sartup Δεν έχω κάποιο SSD, αυτός ο HDD είναι ο μόνος στο σύστημά μου.
  13. Ευχαριστώ για το mention, αλλά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων το φορμάτ με αγώνες σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα δεν μπορώ να το ακολουθήσω. Γι' αυτό πλέον κάνω μόνο casual εμφανίσεις στο SRS και στο iracing όποτε έχω ελεύθερο χρόνο και όρεξη.
  14. gchristod

    iRacing

    To BOP των GT3 αλλάζει συχνά πυκνά στο iracing με patches. Αυτή τη στιγμή το καλύτερο all around είναι το R8 νομίζω. Για setup δες τα video του Nicki Thiim, ή κατέβασε από VRS. Επίσης καλή πηγή είναι και το φόρουμ.
  15. gchristod

    Assetto Corsa

    @liakjim για δες αυτό, και μένα ακριβώς έτσι μου φαίνεται: https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http%3A%2F%2Fwww%2Eassettocorsa%2Enet%2Fforum%2Findex%2Ephp%3Fposts%2F946842&share_tid=48458&share_fid=76538&share_type=t&share_pid=946842 Κάτι λέει και για τα λάστιχα ότι ίσως έχουν πρόβλημα.
  16. gchristod

    Assetto Corsa

    Ο Αριστοτέλης λέει ότι επειδή είναι πολύ χαμηλωμένο, σε λακούβες και curbs βρίσκει στα bump stops και το πίσω μέρος είναι απρόβλεπτο. Εμένα δεν με ενοχλήσεις αυτό, το αντίθετο η υποστροφή με ενόχλησε και ότι δεν άκουγε καθόλου στο trail braking και δεν έχει ρύθμιση brake bias ώστε να φτιάχνεται. Κρίμα ήμουν hyped, είχα στο μυαλό μου αυτό:
  17. gchristod

    Assetto Corsa

    Μεγάλη απογοήτευση η Sesto Elemento. H Giulia συμπαθητική όπως και η Alfieri, απλά στη δεύτερη με ζάλιζαν τα περίεργα dials H Stradale ξεχωρίζει κατά τη γνώμη μου, πολύ ευχάριστη. Πολύ καλή υλοποίηση η Laguna Seca, αλλά είναι από τις πίστες που έχω βαρεθεί να τρέχω μετά από τόσα χρόνια.
  18. gchristod

    VR and all things related

    Δεν ήταν το off topic το θέμα μου. Κατάλαβα ότι είπες κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που εννοούσες και μάλλον ο@sosna κατάλαβε το ίδιο με μένα. Οπότε sorry από τη μεριά μου.
  19. gchristod

    VR and all things related

    @liakjim Spoiler alert: Δεν το εννοεί κυριολεκτικά.
  20. gchristod

    VR and all things related

    Βρε Νάσο γιατί έλεος? Η πρώτη μου πρόταση ήταν tongue in cheek. Η δεύτερη σου φάνηκε εμπρηστική? Ό,τι άποψη και να έχω για το ffb του ir δεν έχει σχέση με αυτό που συζητάμε, κάνω λάθος? Αντίθετα όλο το ποστ του Άκη μου φαίνεται ειρωνικό. Ξέρεις ακριβώς εσύ τι ήθελε να πει? Εκτός κι αν το γράψατε μαζί. Μην βιάζεσαι τόσο πολύ να μιλήσεις εκ μέρους άλλου, το ξαναλέω δεν έγραψα κάτι με εμπρηστική διάθεση. Η χρωματική παλέτα είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα, εγώ π.χ. έχω δυσχρωματοψία οπότε κουκουρούκου Ό,τι φαίνεται καλύτερο στο μάτι του καθενός δουλεύει.
  21. gchristod

    VR and all things related

    Πάλι καλά που δεν την άνοιξες Πάντως δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν τα physics και το ffb με το VR implementation και πας να τα συνδέσεις.
  22. gchristod

    iRacing

    Οι ατυχίες των άλλων ευτυχία δικιά μου
  23. gchristod

    VR and all things related

    Έβαλα το natural mod και βελτιώθηκε αρκετά, σε σημείο να είναι αποδεκτό. Μέχρι τώρα όσα έχω δοκιμάσει είναι iracing(με διαφορά)>R3E(λόγω dx9)>RF2>AC. PC2 δεν έχει νόημα να δοκιμάσω γιατί το demo σε triple screens δεν μου άρεσε καθόλου σαν παιχνίδι και dirt rally δεν βάζω ακόμα γιατί θα πάρω το στομάχι στο χέρι [emoji14]Πάντως χθες πρώτη φορά αγώνα και 40λεπτο στο iR δεν με κούρασε καθόλου και έτρεχε νεράκι με 50 αυτοκίνητα grid.
  24. gchristod

    RaceRoom Racing Experience

    Για τον αυριανό ακόμα δεν έχω αγοράσει καν το brands, τραγικός [emoji14] Ευχαριστώ για το σεταπ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.