Jump to content

Gakis

Members
  • Posts

    21
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Gakis

  1. Gakis

    New server for Assetto Corsa. Tango-X

    Ωραίοι! Εγώ σας βρήκα και ακολούθησα στο facebook. Gakis Stavrianos είμαι εκεί. Βρείτε με κι εμένα όσοι θέλετε να έχουμε επαφή και από εκεί.
  2. Gakis

    [Greek Gatherings 13-12-2015] supercars roadcars-barcelona moto gp

    Καλή ιδέα να ανοιχτεί καινούργιο θέμα γιατί αισθάνομαι και άσχημα σαν καινούργιος εδώ να σας έχω αναστατώσει. Συνεχίζω όμως με την ελπίδα ότι θα ανοιχτεί ένα νέο θέμα και τα άσχετα post θα μεταφερθούν εκει. Έχουν γίνει τέτοιες μετρήσεις (για πλευρικά g κλπ) και σε skidpad και σε πίστα "οχτάρι". Skidpad είναι με λίγα λόγια μία στρογγυλή πίστα, διαμέτρου περίπου 80m όπου τα αυτοκίνητα γυρίζουν γύρω-γύρω στα όρια της πρόσφυσής τους. Πραγματοποιούν αρκετούς γύρους ώστε να βγουν σωστά νούμερα πλευρικών g. Έγκυρες μετρήσεις έχουν βγάλει τα εξής: Ferrari 458 Italia: 1.02g Nissan GT-R: 1.05g Σε πίστα "οχτάρι" τώρα, όπου εκεί μετράνε και g και χρόνο, το GT-R είναι και πάλι μπροστά με διαφορά περίπου μισό δευτερόλεπτο (23.00 με 23.60). Γενικά όμως τα αυτοκίνητα αυτά βγάζουν σχεδόν ίδιους χρόνους σε αυτές τις δύο διαδικασίες. Απλά για να επανέλθουμε στα του AC εγώ δεν σύγκρινα το αν το GT-R είναι καλύτερο/ταχύτερο σε σχέση με την 458, απλά ότι έπρεπε να κρατάει πολύ καλύτερα, κάνοντάς με να παραξενευτώ που η 458 κρατούσε έτσι (η οποία τελικά είχε semislicks). Τα υπόλοιπα σε κανα καφεδάκι που εύχομαι να καταφέρω να παρεβρεθώ! P.S. Πορσάκιας είμαι, όχι Nissanάκιας (αν και το εκτιμώ ιδιαίτερα το GT-R!)
  3. Gakis

    [Greek Gatherings 13-12-2015] supercars roadcars-barcelona moto gp

    Just for the record, στις περισσότερες πίστες η 458 Italia είναι πίσω από GT-R. Χάνει μόνο από Speciale, η οποία Speciale φοράει Michelin semislick. Υπάρχει και video του Βρετανικού evo αν θυμάμαι καλά που έχουν δίπλα-δίπλα in-car από GT-R και 458 Speciale και εκεί φαίνεται πόσο πιο εύκολο είναι το GT-R και πόσο ΔΕΝ γυρίζει στις εξόδους σε σχέση με την Speciale. Επίσης όπως είπα, στο AC η 458 φοράει semislick άρα δεν υπάρχει και σύγκριση με το GT-R. Εμένα πάντως μου φάνηκε το GT-R δύσκολο και "γλιστερό". Ίσως είναι απλά θέμα συνήθειας... Ίδωμεν!
  4. Gakis

    [Greek Gatherings 13-12-2015] supercars roadcars-barcelona moto gp

    Το πρόβλημά μου είναι πως "έρχομαι" από τον κόσμο της πραγματικότητας και προσπαθώ να μπω σε αυτόν των sim. Μπορεί να είναι εύκολο για εσάς που έχετε μεγάλη εμπειρία από το AC και όχι μόνο, δεν αντιλέγω. Αυτό φαίνεται και από τους χρόνους που κάνω 10-20sec ( ) πάνω από εσάς. Το Nissan GT-R έβγαινε με δύο ελαστικά, αναλόγως την έκδοση. Και τα δύο είναι δρόμου και όχι semicliks όμως το pattern τους "φέρνει" πολύ σε semislick καθώς έχει περίεργη/ιδιαίτερη χάραξη και αναλογικά, περισσότερη γόμα από άλλα απλά/radial ελαστικά. Θυμίζει τα Michelin Pilot Sport Cup βασικά. Είναι ανώτερα από ένα απλό sport ελάστικό, κατώτερα από ένα semislick. Ναι, έχει τύχει να οδηγήσω 3-4 GT-R σε δρόμο και πίστα, όπως και 458 κ.α.. και σε αυτή την πίστα περίμενα το GT-R να μην γυρίζει τόσο πολύ ή τέλος πάντων, να κρατάει καλύτερα. Εγώ προσπαθώ να συνηθίσω την απώλεια των δυνάμεων που ασκούνται πάνω σου όταν οδηγείς ένα κανονικό αυτοκίνητο, άρα δέχεσαι πληροφορίες σχετικά με το τι κάνει το αμάξωμα, η ανάρτηση κλπ. Είμαι άπειρος στην οδήγηση με τιμονιέρα και μου φαίνεται ότι θα αργήσω να μπω στο κλίμα... Θα δω κανα in car δικό σας μπας και ξεστραβωθώ γιατί για την ώρα όλο οικόπεδα αγοράζω...
  5. Gakis

    [Greek Gatherings 13-12-2015] supercars roadcars-barcelona moto gp

    Θα το ξαναδοκιμάσω το βράδυ να δω... Έχεις αλλάξει κάτι στο setup?
  6. Gakis

    [Greek Gatherings 13-12-2015] supercars roadcars-barcelona moto gp

    Τα ελαστικά δρόμου του GT-R είναι σχεδόν semislicks. Η 458 μου φάνηκε τελικά πολύ πιο εύκολη καθώς φοράει semislicks στο AC. Με "δρόμου" έπρεπε -και το κάνει κανονικά- να "γυρίζει" πολύ εύκολα και να ΜΗΝ γυρίζει τόσο πολύ το GT-R στις εξόδους. Στο AC πάντως, σε αυτή την πίστα τουλάχιστον, καθώς δεν έχω εμπειρία, το GT-R δεν συμπεριφέρεται όπως πρέπει. Και δεν μιλάω τόσο για το turn-in που ναι, το βάρος παίζει ρόλο.
  7. Gakis

    [Greek Gatherings 13-12-2015] supercars roadcars-barcelona moto gp

    Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Και δεν μιλάω για τον "απόλυτο" χρόνο που μπορούν αυτά τα δύο να καταφέρουν αλλά στην συμπεριφορά που έχουν στο παιχνίδι. Το GT-R ΔΕΝ έπρεπε να γλυστρά τόσο πολύ. Επίσης είδα ότι έτρεξα με την 458 online και φορούσα semislicks, οπότε ίσως γι'αυτό κρατούσε τόσο καλά..
  8. Gakis

    [Greek Gatherings 13-12-2015] supercars roadcars-barcelona moto gp

    Όντως. ΤΡΑΓΙΚΑ πιο εύκολη/ρυθμίσιμη η 458 και αρκετά εκτός πραγματικότητας το GT-R το οποίο γλυστρά πολύ. Γενικώς θα έπρεπε να είναι αντίθετα μεταξύ αυτών των δύο. Προσπάθησα κι εγώ για το R8 αντιμετωπίζοντας το ίδιο θέμα. Νομίζω ότι θα είναι αρκετά εύκολο και αποδοτικό, αν "θυμίζει" το πραγματικό. Εγώ ακόμα παλεύω να προσαρμοστώ στην sim "πραγματικότητα". Σχεδόν σε κάθε γύρο έχω έξοδο
  9. Gakis

    [Greek Gatherings 13-12-2015] supercars roadcars-barcelona moto gp

    Ναι, αλήθεια, γιατί δεν υπάρχει Porsche? Μου διαφεύγει κάτι?
  10. Gakis

    Assetto Corsa Cup

    Flat out με 5η όμως ο Jörg Müller και όχι με 6η που "εύκολα" έχουμε στο AC εμείς. Προφανώς έχει άλλο "βήμα" το σασμάν στο original αγωνιστικό. Άλλο flat out με 5η κι άλλο με 6η...
  11. Gakis

    Assetto Corsa Cup

    Σοβαρό βίντεο!
  12. Gakis

    [Greek Gatherings 22-11-15] Mugello GT3 NISSAN BMW MERCEDES MACLAREN

    Εγώ σήμερα το βράδυ θα μπω πάλι. Έχω πλέον και το Dream Pack 2. Επειδή δεν κατάλαβα... τα αυτοκίνητα είναι συγκεκριμένα και παίρνει ο καθένας όποιο προλάβει? Τι έχει μείνει ακόμα μπας κ το προλάβω το βράδυ? Ευχαριστώ
  13. Gakis

    [Greek Gatherings 22-11-15] Mugello GT3 NISSAN BMW MERCEDES MACLAREN

    Μάλλον καλά τα λες. Θα κοιτάξω να το λύσω...
  14. Gakis

    [Greek Gatherings 22-11-15] Mugello GT3 NISSAN BMW MERCEDES MACLAREN

    Εγώ γιατί όταν προσπάθησα να μπω εχθές μου έγραψε ότι δεν μπορώ?
  15. Gakis

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Εγώ μπήκα στο practice, περισσότερο για να δω λιγάκι πως λειτουργεί online το παιχνίδι. Κάτι έκανα λάθος (μάλλον) με το teamspeak και δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει. Έχω μία άχρηστη τιμονιέρα, με την οποία ψάχνω τα σημάδια ακόμα και στην ευθεία, οπότε με την Pagani να θέλει συνέχεια διορθώσεις, τα πράγματα ήταν δύσκολα. Ζητώ συγνώμη αν χάλασα το practice ορισμένων όπως και να'χει. Υπόσχομαι πάντως ότι σύντομα θα γίνω ανταγωνιστικός (με την καλή έννοια). Πάντως το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον και παρατηρούσα τους χρόνους των υπολοίπων, οι οποίοι ήταν αρκετά κοντά. Συγχαρητήρια σε όλους!
  16. Gakis

    [Greek Gatherings - 15/11/2015] Pagani Huayra @ Vallelunga

    Αν και έχω κάνει μόνο λίγους γύρους και γυρίζω στα 2 λεπτα ( ) server και password ποια είναι? Thanx
  17. Gakis

    Race 5 Cup 6/12/2015 @ Spa - BMW Z4 GT3

    Θάνο, πρέπει να μου δώσεις την τιμονιέρα σου να δοκιμάσω γιατί εχθές μπήκα να κάνω κανα γύρο και το έβγαλα ολική το Ζ4... Επίσης κάπως πρέπει να με καθοδηγήσει κάποιος σχετικά με ρυθμίσεις κλπ γιατί δεν έχω ιδέα τι κάνω. Κουμπώνω πρώτη και οδηγάω... Καλημέρα! P.S. Πιστάρα το Spa!!!
  18. Gakis

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Δεν έχω άποψη ακόμα, καθώς είμαι άσχετος επί του θέματος. ΟΜΩΣ σαν ολόφρεσκος στην παρέα σας, όλα τα παραπάνω με προβληματίζουν. Εγώ ξέρω ότι το Assetto Corsa είναι ένα από τα top sim που υπάρχουν αλλά δεν παύει να είναι... παιχνίδι. Άρα μπαίνουμε σε αυτό για να περάσουμε καλά. Αφήστε τις γκρίνιες λοιπόν και βρείτε δημοκρατικά μία φόρμουλα με κοινό άξονα την διασκέδαση και όχι την πρωτιά. Επίσης ακριβώς επειδή το AC είναι sim (αρκετά κοντά στην πραγματικότητα...) φυσικά και η Pagani είναι ζόρικη στην οδήγηση, "γυρίζει", βγάζει και μούτρα "αν και εφόσον"... Αυτή είναι η μαγεία λοιπόν. Να βρεις τρόπο να οδηγήσεις. Πολλές φορές δεν τα καταφέρνεις αλλά το σίγουρο είναι ότι θα έχεις περάσει καλά... Αυτά από έναν εντελώς rookie επί του AC και των sim γενικότερα.
  19. Gakis

    Καφετο κορσα @σαβκο

    Αυτός είμαι... Και το GeoF1 κάτι μου λέει... Σε ευχαριστώ!
  20. Gakis

    Καφετο κορσα @σαβκο

    Δεν είναι "μια Porsche"...
  21. Gakis

    Καφετο κορσα @σαβκο

    Καλησπέρα σε όλους! Ονομάζομαι Γάκης και σκέφτηκα ότι ίσως πρέπει να "καταστραφώ" κι εγώ με το Assetto Corsa... Είμαι φίλος με τον THAZIO και η αλήθεια είναι ότι γνωρίζω αρκετούς που παίζουν με το AC αλλά ποτέ κανένας δεν κατάφερε να με πείσει να ασχοληθώ. Με το αυτοκίνητο και την ταχύτητα έχω γενικά μια καλή σχέση αλλά δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ με το gaming. Διάβαζα τι γράφετε σε διάφορα topic σχετικά με ρυθμίσεις, bugs, λύσεις κλπ και προβληματίζομαι καθώς δεν έχω ιδέα. Φαντάζομαι θα προσαρμοστώ σιγά-σιγά... Με την πρώτη ευκαιρία θα κοιτάξω να βρεθούμε και από κοντά αν προκύψει καφεδάκι. Θα ξεκινήσω να μαθαίνω το AC και θα επανέλθω! Καλώς σας βρήκα λοιπόν!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.